Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:
Tatjana napisal/-a:Moraš biti kar fajn oblečen, ker se kar namrzneš. Kolko prej pa morete biti na štartu?

Kolikor jaz razumem dve uri prej :?

15-30 minut pred štartom je dovolj...edino če želiš v prvo vrsto...pol pa res eno uro prej.
admiral napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
Menda moram opraviti test na kolesu, ki je v obrazcu kot pogoj za podpis podrdila. ????????????????????

Roko, jaz sem opravil samo ekg in spirometrijo, pokramljal z zdravnikom in pustil novce sestram.
Kje pa je omenjeno kolo ?

Verjetno si mislil omembo v obrazcu. Sklicevala se je na to in ni odstopala, da pač nek test mora biti opravljen.

with the following disability (if applicable) based on a sport physical exam done by me on (dd/mm/yyyy)
Problem, ki v ponedeljek ni bil problem je postal problem! :evil: Baje bi moral obiskati medicino dela in športa :?

55€pa ne dam, tako da...

lonely dve uri prej je potrebno oddati obleke, to sem mislil, ne pa da moramo biti toliko časa prej na štartu!!
Običajno zadostuje, da ga pokažeš ali pa pustiš kopijo. Pravzaprav sem ga do sedaj vedno poslal po faksu in je bilo urejeno. Tudi na obrazcu tega maratona je zgoraj navedena številka faksa in e-mail, čeprav pa organizator v navodilih piše, da ga bo treba pokazati pri dvigu štartne številke.

Original bi obdržal, saj ga lahko uporabiš še na drugih tekih v roku enega leta. Če si ga sedaj uredite, potem do naslednje jeseni na tekih v Italiji, Franciji in še kje ne bi smeli več imeti problemov...

Vreme, a ni zanimivo, koliko se zdravniška praksa pri nas razlikuje? Sicer razumem zdravnike in njihove zadržke ampak vseeno...

Še ena ideja: mislim, da ti po 35. letu pripada en "servisni" pregled na leto pri osebnem zdravniku. Mogoče opraviš tega in bi lahko dobil podpis...
Ste dobili dokončni Confirmation Letter na vaš mail ?

Jaz sem ga danes. Ne vem, če je naključje ali posledica včerajšnjega faxiranja Health Forma.
Sicer pa je potrebno TUDI na Confirmation Letter podpisati izjavo, da tekmujemo na lastno odgovornost. :drink

Aja, piše tudi, da lahko številko dvignete samo, če pokažete tole pismo.
admiral napisal/-a:Ste dobili dokončni Confirmation Letter na vaš mail ?

Jaz sem ga danes. Ne vem, če je naključje ali posledica včerajšnjega faxiranja Health Forma.
Sicer pa je potrebno TUDI na Confirmation Letter podpisati izjavo, da tekmujemo na lastno odgovornost. :drink

Aja, piše tudi, da lahko številko dvignete samo, če pokažete tole pismo.

Res je, tudi midva sva ga dobila danes, pa nisva nič faksirala... :--
RoKo ima prav. Tisti, ki pa smo jim že faksirali zdravniško potrdilo, ga verjetno ne bomo potrebovali še enkrat kazati... :--

Sem danes videl dva potrdila in samo na enem je zgoraj z velikimi tiskanimi črkami pisalo tole:
-TO RUN, PLEASE PROVIDE HEALTH CERTIFICATE
klatez napisal/-a:Sem danes videl dva potrdila in samo na enem je zgoraj z velikimi tiskanimi črkami pisalo tole:

Na mojemu to piše. Delam na tem. :evil:
RoKo napisal/-a:
klatez napisal/-a:Sem danes videl dva potrdila in samo na enem je zgoraj z velikimi tiskanimi črkami pisalo tole:

Na mojemu to piše. Delam na tem. :evil:

Sva že dva... :--
Že malo pretiravajo z skrbjo za naše zdravje in njihovo varnost. Verjetno zaradi tega bodo kaj prišparali na zdravniški prisotnosti na teku!? :evil:

Tolko papirologije za tek, pa res že presega mejo dobrega okusa po mojem mnenju.
ma ste me čist prestrašli s temi potrdili :twisted: , kaj je kdo že šel in kam iz Maribora in okolice po to klinčevo potrdilo????

Klatež nič ne pomaga letno enkrat brezplačno iti na tehničnega, naša zdravnica teh pregledov pač ne opravlja, drugače bi tak že zakasirala 55€ :mrgreen:
Pa kaj je zdej s tem????
Ne me strašit :--

Maaaa... jest bom šla v vsakem primeru pa magari ilegalno odtečt tole Gardo, me sploh ne briga!!! :mrgreen:
Pa če bo treba čez ograjo skakat, tut prav ... pa pred kom bežat, tut vredi ... bom še čas izboljšala :--

Torej, kaj je zdej s temi zdravniškimi???
Se da kej ponaredit? :twisted:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA