Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

po 7 mesecih, znova lep pozdrav!

zdravniško spričevalo je v italiji obvezno (lanska beneška izkušnja), ker ti ga pred izdajo številke natančno pregledajo. če si član atletske zveze slovenije (ali katere druge nacionalne zveze, zadošča potrdilo o članstvu). potrdilo velja eno leto za vse tekaške prireditve v italiji.
ne se hecat, če ste trenirali vse leto, naredite še teh nekaj km do splošnega zdravnika in prestanite zvedave poglede in začudenje ob vaši prošnji.

edini debilizem je vsebina potrdila. spomnim se, da sva se z zdravnico oba čudno gledala, zakaj organizatorje zanima, recimo, njena starost???

no, vsekakor, brez potrdila, tako so pojasnili ob dvigu race pack-a, bi se od tekme moral posloviti, ker oni ne mislijo prevzemati odgovornosti, da na teku nastopajo fizično in zdravstveno nepripravljeni tekmovalci...

aja, po novem sem KLUN

iron maiden
IRA napisal/-a:Pa kaj je zdej s tem????
Ne me strašit :--

Maaaa... jest bom šla v vsakem primeru pa magari ilegalno odtečt tole Gardo, me sploh ne briga!!! :mrgreen:
Pa če bo treba čez ograjo skakat, tut prav ... pa pred kom bežat, tut vredi ... bom še čas izboljšala :--

Torej, kaj je zdej s temi zdravniškimi???
Se da kej ponaredit? :twisted:

A veš,da sem jaz imel podobno idejo, ampak sem si premislil, šverc mi pač nikoli ni šel od rok :--

Kaj se da naredit??? Čisto enostavno, treba bo oditi do ambulante medicine dela in športa, pol pa naslednje leto samo še po italjnskih maratonih hodimo :lol:
Možnosti za pridobitev zdravniškega spričevala je več:

1)Obisk svojega splošnega zdravnika (ginekologa,psihijatra,pedijatra....) in v prijetnem klepetu pridobiti "na lepe oči" težko pričakovan podpis...gratis,zadošča le kartica dodatnega zavarovanja,

2)Po napotilu strahopetnega splošnega zdravnika...obisk Medicine za delo,šport in promet ter ureditev spričevala tako kot to velja za Kozmusa in Kejžarja...plačilo najmanj 55 Eur.

3)Izposoja spričevala od tistega kateri je že pridobil podpis.Fotokopiranje,skeniranje...izbris njegovih podatkov in vnos svojih...podpis in žig ter podatki od zdravnika ostanejo.

4)Izpolnitev vseh podatkov na "lastno roko"...držati pesti da bo vse v redu in da ne bojo nič posumili (v sobotah in nedeljah nimajo kaj dosti kontrolirati po telefonu).

Pod 1) boš zadovoljen ker imaš res cool zdravnika...pod 2) boš jezen ker ti ni uspelo vse urediti tako kot tistim pod 1)...pod 3) in 4) boš imel slabo vest ker to kar počneš ni v okvirju tvojih moralnih načel...ali pač.
IRA napisal/-a:Em ... a obstaja kak obrazec za tole zdravstveno čudo ... al kako?
Ni mi zdele čist jasno, ko sem brala tale mail???

A tvoj S.P. pokriva mogoče tudi te zadeve? :wink:
RoKo napisal/-a:
IRA napisal/-a:Em ... a obstaja kak obrazec za tole zdravstveno čudo ... al kako?

A rabiš štempl :?: :mrgreen:
IRA napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

A rabiš štempl :?: :mrgreen:

Glih rezljam iz krompirja. :D
RoKo napisal/-a:
Glih rezljam iz krompirja. :D

Štemplji so pa res najmanjši problem, tko, da če je tle haklc, ga lahk kr s sabo na Gardo vzamem :lol:
IRA napisal/-a:Pa kaj je zdej s tem????
Ne me strašit :--

Maaaa... jest bom šla v vsakem primeru pa magari ilegalno odtečt tole Gardo, me sploh ne briga!!! :mrgreen:
Pa če bo treba čez ograjo skakat, tut prav ... pa pred kom bežat, tut vredi ... bom še čas izboljšala :--

Torej, kaj je zdej s temi zdravniškimi???
Se da kej ponaredit? :twisted:

No jest sem učeri opravil ''tehničnega'' pri svoji zdravnici; poleg pritiska mi je naredila še EKG v mirovanju in po obrementvi (vse BP) in to je to - je pa na obrazec dala štiri žige in še podpis... :clap:
bostjankljun napisal/-a: če si član atletske zveze slovenije (ali katere druge nacionalne zveze, zadošča potrdilo o članstvu

Je to točno? To nisem zasledil v razpisu za Gardo, ali sem kaj spregledal?
lonely napisal/-a:Možnosti za pridobitev zdravniškega spričevala je več:

1)Obisk svojega splošnega zdravnika (ginekologa,psihijatra,pedijatra....) in v prijetnem klepetu pridobiti "na lepe oči" težko pričakovan podpis...gratis,zadošča le kartica dodatnega zavarovanja,

2)Po napotilu strahopetnega splošnega zdravnika...obisk Medicine za delo,šport in promet ter ureditev spričevala tako kot to velja za Kozmusa in Kejžarja...plačilo najmanj 55 Eur.

3)Izposoja spričevala od tistega kateri je že pridobil podpis.Fotokopiranje,skeniranje...izbris njegovih podatkov in vnos svojih...podpis in žig ter podatki od zdravnika ostanejo.

4)Izpolnitev vseh podatkov na "lastno roko"...držati pesti da bo vse v redu in da ne bojo nič posumili (v sobotah in nedeljah nimajo kaj dosti kontrolirati po telefonu).

Pod 1) boš zadovoljen ker imaš res cool zdravnika...pod 2) boš jezen ker ti ni uspelo vse urediti tako kot tistim pod 1)...pod 3) in 4) boš imel slabo vest ker to kar počneš ni v okvirju tvojih moralnih načel...ali pač.

Današnji Quote of the Day iz Runner's Worlda :

Tell the truth and run.

Anonymous, Yugoslav Proverb

:mrgreen:
RoKo napisal/-a:
bostjankljun napisal/-a: če si član atletske zveze slovenije (ali katere druge nacionalne zveze, zadošča potrdilo o članstvu

Je to točno? To nisem zasledil v razpisu za Gardo, ali sem kaj spregledal?

Ali je dovolj samo članska izkaznica atletska zveze? :)

Moja zdravnica pride komaj drugi teden, držite pesti, da ne bo komplicirala :mrgreen:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA