Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a: Sem jo lepo polžkala naprej.

Lenči, sej to pa že ni več polžkanje :D Pa tudi izgleda, da si takrat, kadar "ni tvoj dan" ful hitra :wink:

Se vidimo, če ne prej, pa v Ljubljani... Ali pa pride kdo v soboto v Žalec?
Uporabniški avatar
 natasa
Res si pridna Lenči, bravo!!!!

Mi jo jutri zjutraj mahnemo do srede v Čatežke namakat riti, pol pa konec lenarjenja.
Bo treba zagrist in trenirat :oops: .

Uživajte tudi vi.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Zaradi službene odsotnosti sem po navodilu trenerja svoj trening odtekla že v sredo (2x400/800/1200/800/400) tempo 5.40-5.50 (nisem smela hitreje :wink: ), ker sem se pa spravila tekat pozno, me je ujela noč in priznam, da kljub lučki in glasbi mi je bilo malo tesno pri srcu (pa še hitreje nisem smela, čeprav kar bi :lol: ). Bo treba bolj podnevi ali pa z Indyem. Danes pa sem na Ptuju vstala zgodaj in se odpravila na en luštkan izi tekec ob Dravi in priznam, ni mi bilo za vstati, čeprav sem se zbudila, samo potlej je bilo pa :clap: . Pa še Bernardo sem danes obiskala in malo potrenirala na njenem ranču - strela, greš dvakrat gor in dol in imaš pošteno ogrevanje :clap: .
V nedeljo pa pridem spet na štart ob 9.00 na standardno mesto :D
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:V nedeljo pa pridem spet na štart ob 9.00 na standardno mesto :D

Morda se pa prikažem na zbirnem mestu, če ne bo tekaške šole :lol: !!

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Morda se pa prikažem na zbirnem mestu, če ne bo tekaške šole :lol: !!

Je že dolgo ni bilo, se kar sami razmigamo :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes je bil pa čudovit dan za tek :clap: . Tudi gospod 5.00 je uspel teči en izi tekec z mano :laola , Nataša pa je bila tudi odlična družba. Pravzaprav sta bila oba čudovita motivatorja in tako smo odtekli moj rekord proge :D . Pa še pošten šprint na koncu smo udarili, je šlo 120 m na koncu s 3 spredaj :clap: . Hm, se bo treba lepega dne na polno spopasti s tole traso, da vidim, kje res sem :-- . Se očitno treningi poznajo in polžka napreduje :clap: .
Nataša, se priporočam za družbo :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči in Franc super družba sta bila!!!
Lenči res si super napredovala!!! Bravo!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Lenči bom vesela družbe, rahlo računaj na četrtek. Točno ti povem jutri, ko moj izve kako dela.

Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:Lenči bom vesela družbe, rahlo računaj na četrtek. Točno ti povem jutri, ko moj izve kako dela.

Velja za četrtek popoldan, če si seveda za.
Povej kdaj najprej lahko prideš iz LJ. Za trening potrebujeva cca 2 uri.

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Velja za četrtek popoldan, če si seveda za.

A boš jezna, če ti dela družbo gospod 5.00 :wink: . Pravi da samo povej od 17.00 dalje lahko pride na štart (upam, da bosta garala :-- ). Za naslednjič se pa tudi jaz priporočam.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Velja za četrtek popoldan, če si seveda za.

A boš jezna, če ti dela družbo gospod 5.00 :wink: . Pravi da samo povej od 17.00 dalje lahko pride na štart (upam, da bosta garala :-- ). Za naslednjič se pa tudi jaz priporočam.

...bova garala, bova..... :--

Uporabniški avatar
 lenči
Sem se danes nagarala s 600 m intervali. No, ni bilo tako hudo, ampak priznam, pri 8 ponovitvi mi je začelo iti res super, pa je bilo pri 10 treba nehat :--( . Sem pa zadnjega malo pohitela :wink: , pa ne me zatožit :-- .
Nataša, jaz sem prosta od 18.00 ure dalje čez teden, tako da samo javi, pravi moj, da lahko capljam zraven, pač manj ponovitev naredim :oops: .
V nedeljo pa dolgi izi trening, grem spoznavat Pot spominov in tovarištva okoli Ljubljane v odlični družbi.
Uporabniški avatar
 natasa
Ja, tudi midva sva bila pridna, naredila sva 20 ponovitev v hrib. :clap:
Francu je šlo odlično za prvič :laola.

Lenči res je, pač narediš nekaj ponovitev manj, sicer sem pa tudi jaz "caplajla" poleti za Bogdanom.

Naslednji teden je na vrsti 30 ponovitev :wink: .

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Naslednji teden je na vrsti 30 ponovitev :wink: .

OK, zame torej 20 :-- , okvirno v četrtek? ali kakšen drug dan?
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Ja, tudi midva sva bila pridna, naredila sva 20 ponovitev v hrib. :clap:

Joj, v kateri hrib delate te ponovitve? Pa ja ne v "The Klanec" za visečim mostom :shock: , jaz že prvič komaj gor prilezem...
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA