Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
10. izvedba lepe tekme, na kateri pa sem bil prvič.
"Vaška" tekma, ki "ima vse, kar imajo veliki"...in še več. Pri "velikih" nikoli ne naletiš na tako prijetno, domače vzdušje, kot smo ga danes doživeli v Dvorski vasi. Proga krasna, razgibana, večinoma makadam, krajši del asfalta...pogostitev...ni da ni.
Še lepše bi bilo, če bi bil trud organizatorjev poplačan z večjim številom tekačev...a menda jih je bilo letos več kot lani...in dober glas seže v deveto vas, torej smo lahko optimistični!
Je bil pa tole dober hitrostni preizkus in trening, na slabih 8 km ni druge, kot da jo žgeš od začetka do konca, kolikor pač da, razgibanost pa da svoj čar in poskrbi, da ni vse skupaj preveč dolgočasno... :juhuhu: :juhuhu:
Ja, čestitke vsem za današnji tek :clap: !

LP, vencelj
 ToneH
Bil sem na skoraj vseh Dvorjanskih tekih. Vzdušje in organizacija sta vedno na nivoju. Kar se tiče udeležbe je tako, da je nekaj stalne klientele, dodatek pa je odvisen od vremena in od razporeda ostalih tekem okoli tega datuma. Če je vreme v redu, danes je bilo res enkratno, in se tek ne pokriva s kakšno bolj znano prireditvijo, jih je več, drugače manj. Je pa bila in upam da bo to tudi v prihodnje, kot pravi Vencelj, vedno prava vaška tekma z vsem "kar imajo veliki" in z domačnostjo, ki jo "veliki" ne morejo ponuditi.
Bojan Ambrožič napisal/-a:Vencelj, si zmagal?

Upam, da bodo rezultati "prišli gor".
Absolutno sem bil, mislim da 8. Absolutne razglasitve razen za prvo in prvega ni bilo, kolikor vem je zmagal Letnar...hm, za ostale sploh ne vem...raje ne pišem, da ne bodo neumnosti :oops: ...počakajmo raje rezultate :!:
Ja, sem dobil en lep pokal za 1. mesto v kategoriji :D

LP, vencelj
Bravo za hitre rezultate!
Torej prvi Letnar, drugi Zupančič, tretji Beke, četrto mesto si je (po časih sodeč) v hudem boju z Janjatovičem priboril Ferlic, šesti Robič Andrej, temu sva sledila Čenčič kot 7. in jaz kot 8., deseterico pa sta zaključila Koder in Teraž... :clap:
Prvih osem s časom pod pol ure :juhuhu:

LP, vencelj
Na domači tek "pred pragom" sem prišel kot gledalec in navijač (dve vlogi naenkrat ni mačji kašelj :lol: ). Vzdušje res prijetno domače, priznanja za tekmovalce bogata, družba super, res pravo domače, vaško vzdušje.
Prireditev na robu vasi je res lepa domača prireditev :!:
miroR napisal/-a:Vencelj,čestitke za prvo mesto.To leto ti gre vse kot po maslu :clap: :clap: :clap: .

:lauf:

Miro, hvala!
Zaenkrat mi z zmernim povečanjem kilometraže glede na prejšna leta in kombiniranjem obeh polovic treninga (tek- garanje: počitek) ter (na srečo) brez poškodb gre kar OK.

Se vidimo in lep pozdrav, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA