Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Samo še nekaj dni do tekme.Pred približno pol ure sem prišel,s treninga ki sem ga opravil po poti kjer bo tekma,klub dežju je proga ok.,na nekaterih delih pa so na skalah celo vklesali stopnice tako da bo kar zanimivo,se vidimo.
spikl, čeprav moj prispevek ne paše v to temo, me zanima, če so to zate že predpriprave za ljubljanca. Se vidimo na našem koncu.
Hvala za pohvale. Udeležba je pa pač primerna tekaško pestremu koledarju.
Rezultati in fotke so tukaj:
http://www.sd-povz.staravrhnika.si/cms1/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=93
Tudi pri nas smo opazili dva sumljiva mlada "športnika", ki sta po štartu teka brskala po okolici parkiranih avtomobilov. Menda sta gledala, če je kdo pustil ključe na gumi.
Sicer nismo imeli prijave kraje, pa vseeno za vnaprej raje pustite ključe in druge vrednosti pri organizatorju teka oziroma varovani garderobi.
Bilo nas je malo smo se pa zato kr dobr mel.Zgleda pa da po forumu ne brskamo samo tekači,tako da pride na štart tudi kakšen nepovabljen.Še dobro da imamo na vasi tudi take ki takoj vidijo sumljive osebe.Po preverjanju reg.tablic pa smo ugotovili da smo imeli prav.Mogoče bi bilo treba odpeti prav temo o kraji med tekom,da bomo bolj pozorni na take stvari.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA