Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja itak. :D

BoF, pa kje si ti ? Nič več se ne javljaš.
Kje sem... Čemim za tipkovnico in buljim v ekran.. Evo me! Samo mi tek ni preveč hodil po betici, ker sem bil vrajši na rolerjih v Avstriji, v njihovem prvenstvu, pa v Italiji pa tko. Tekel bolj slabotno, le na Bledu vsako soboto sem ob 9h. Le vas ni na organiziranem treningu! Mater, da se mi privlečete TF-jevci!
Pa kaj ste mislili, da sem krepnil? Ma kje pa, ne boste se me še znebili! Pa še več! Še enega boste dobili za vrat moje baže! Samo da se nauči hodit pa tekat! Sedaj ima komaj mesec, pa se mu še ne ljubi nič drugega kot viset na joškotih in biti vodoravno. Ja, ja, rodili smo in je ful luštno!

Palmanova pa se gre, ane! Samo da Bojana nekje ujagam! :piti:
Kongračulejšam ti za fotrovstvo. WELCOME TO OUR CLUB. :D Hvala bogu smo dali pri nas pleničke že 2x skoz. Verjetno je med drugim tudi to pravi odgovor, da ni bilo časa še za forum.

Bled, ja malo več reklame bo treba narediti. Sicer se pa spomnim, ko se je zadeva komaj začela.
Bof čestitke :clap: in veliko zadovoljstva z naraščajem.

Ja, glede na to, da v uradnem razpisu piše, da tujci samo podpišemo izjavo glede zdravstvenega stanja in ni treba potrdila, je Palmanova še vedno v najinem planu :D . Pa še on-line prijavo so dali letos. Torej, gremo spet osvajat ulice okoli Palmanove in opazovat polja, travnike in vrtičke ob progi :wink: .
Palmanova, obvezno, tako kot že nekaj let.
Čestitke Bof za povečanje družine.
In da boš kljub temu organiziral naš bojni pohod na palmanovsko polje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA