prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mare
Če bi se slučajno našla še dva kupca za to uro ali kak drug model podobne cene (naprimer S3). V Hervisu imajo akcijo 3 za 2. Ura stane v osnovi 490, tako da bi, če vzamemo 3 ena prišla slabih 330. To pa je že zelo spodobna cena. Če je še kakšen interesent, naj se javi!
Uporabniški avatar
 mare
Imaš prav. Včeraj so mi v trgovini rekli, da velja tudi za ure, pa v resnici ne velja. Se opravičujem za napačno informacijo, tako preostane le še nakup za 400 EUR (z 20% kupončkom). Ima kdo kakšnega odveč? (jaz jih imam le za 12%)
 luzr
@Klatez, prejšnji teden G310XT nisem opazil, lahko pa vprašam ta teden.
Vitrina v ljubljanskem Shittyparku je precej izpraznjena zaradi delne 50% razprodaje, ki je zaključena.
Sicer vse dobijo od slovenskega uvoznika. ;)

Ko bo kak skupinski nakup bi kupil G405CX za ceno okoli 200€.

@mare, žal imam samo 12% skonto.
Predalgam, za to uro vprašaj pri Računalništvu Potočnik. Dobil boš dobro ponudbo. Sicer ne 33% ceneje....
Ali pa Wiggle.co.uk...
http://www.wiggle.co.uk/m/run/8/Polar/
Čeprav je dokaj drago...
Pri obeh je izhodiščna cena okoli 450€.
 luzr
Nove informacije, Prejšnji teden na v Intejpoltu na Rudniku niso imeli razen smešno dragih 405 (ne cx! :lol: ) in model đarmin 60. Stanje v Centru žabje kapitale je podobno.
:wink: Počakaj na 3:2 ponudbo v Heghfisu, ker mene mika 405 in potem rabiva samo še eno osebo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA