Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MihaPR napisal/-a:Kakšne menjave športa?

Avatar bo ostal isti. Več povem v živo..

Upam, da z najavo moje predstavitve ne bom zgubil še več sodelujočih - je bila Lojzetova in Vlajkova odpoved že čisto dovolj. Seznam se polni, nas je že prek 60, tja do 150 recimo bo še šlo..
metkamarjetka napisal/-a:
p.s. družbo nama bo delal še en dečko :D - boljše polovice bova pa pustili doma :--

Milan sicer pride na tek,na analizo pa ne. Je že vse kihce porabil za TransSlovenijo in postmaratonske žurke,ki se zdaj vrstijo že skoraj vsake dva dni!
Sicer me malce pestijo poškodbe tako, da bom še videla,lahko se zgodi,da tudi odstopim.

Kako se bo pa tehtalo? S supergami a brez?
To je zame zelo pomembno,ker sem po kilaži ravno na meji med težko in lahko kategorijo!
Sicer pa tudi ne vem,kje se bolj splača biti???
Na tek pa bojda prideta tudi Gajstni gorenjki, tako da konkurenca bo!
Aleš, nisem utegnil prebrati vseh prispevkov v zvezi s tvojim "naj tekom". Ti pa v vzpodbudo za čimboljšo izvedbo le-tega v četrtek želim, da boš organiziral tudi 7. fotrov tek v letu 2010. Namreč povem ti, da te podpira cela ekipa iz odprave "Osvojimo Goli otok" iz leta 2008. Dopuščam tudi možnost, da te bomo presenetili. Malo še moramo potrenirati, ker je eden od naših članov še trenutno bos. Če ne uspemo v copatih, smo pa resna konkurenca vitezom. V programu "Zapojmo po naše" pa napovedujemo zmago.

P.S. Namesto napolitank pa prisegamo na kralja živali in slogan: tek=tekač+tekočina.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA