prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 skorc
Sem poizkusil spravit mojega T4 za zelo nedrag denar v promet, pa ni bilo nekega pametnega odziva. Na koncu se je našel en frajer, ki mi je ponujal 20,00€. Za komplet za katerega sem jaz odštel več kot 400,00€? :lol: Mi je tlak nadaignil toliko, da sem oglas brisal in uro podaril. Za idiota me pač ne bo nobeden imel. :evil:
 MKC
gospodic napisal/-a:
luzr napisal/-a:@gospodic: Če štirikrat objaviš povsem enak zapis v štirih različnih temah je to spam. Ali slovensko smetenje.
Še posebej, ker to sodi v temo malih oglasov. Rabljena ura za drag denar sodi pač kvečjemu tja.

hehe... rabljena ura za drag denar :)

no, se pa priporočam, če mi lahko ponudiš garmina 405 za "nedrag" denar...

Sicer pa se ura ne zrabi ali pač? :wink:

Kot vesten prodajalec, pa je potrebno oglas ponuditi čim širši publiki, da jim tako omogočiš transparenten pregled nad ponudbo ter primerjavo s konkurenco ;)

ali se motim?

Ti, če kot kupec karkoli kupuješ, tudi ne pogledaš samo na enem mestu? S prilagojeno in razširjeno ponudob na večih mestih hkrati, pa bodočim uporabnikom, prodajalec omogoči privarčevanje uporabljenega časa pri iskanju... ali se ponovno motim :)

Skratka...poznaš koga, ki bi uro kupil ? :laola :laola

lp

če bi poznal koga, bi mu priporočil Hervis (200€) ne pa rabljeno za 230€. :cry:
 luzr
Nak gospodic, MKC ima zelo dober predlog. Jamstvo, nov izdelek po ugodni ceni...
In taki nakupi rezultirajo s povečano prodajo omenjeni štacuni, pa čeprav natanko dvakrat letno.

Predlagam dražbo artikla, ki ga ponujaš v napačni temi.

Za uro ponujam 1 (en) evro.
 Marinka
Kdo pravi, da se ne da poiskati treh ljudi za skupni nakup ure? Gospodič, poglej si poste v letošnjem maju, ko je potekala akcija 3 za 2 v Hervisu za 200 evrčkov na komad. Kar tepli smo se za prosta mesta v trojkah! Sestavljali trojke od Murske Sobote do Ljubljane. V nizkem startu čakali na začetek prodaje. :laola
In ko že govorimo o Garminu - imam že novega, starega novega, kupljenega med skupno OF akcijo, mi namreč niso mogli popraviti (adijo, zanič baterija) :D Še dobro, da je bila ura v garanciji.
 gospodic
hehe...ja zdaj pa ni akcij :)...se strinjam...sam vseeno...mal sem gledam po netu, pa so prodajne cene tu nekje...pol se mi tako ali tako ne splača prodat pod 200 EUR...jaz sem jo v Hervisu kupil za 300...izven akcije....
Uporabniški avatar
 MihaPR
gospodic napisal/-a:hehe...ja zdaj pa ni akcij :)...se strinjam...sam vseeno...mal sem gledam po netu, pa so prodajne cene tu nekje...pol se mi tako ali tako ne splača prodat pod 200 EUR...jaz sem jo v Hervisu kupil za 300...izven akcije....

E, napaka, drugič bolje poglej :)
 gospodic
hehe..no, neb reku napaka..pač rabil sem jo..kaj naj zdaj čakam na akcijo :)...vglavnem, nekdo ko bo uro rabil, nebo zdaj gledal na teh 20 eur razlike...tako je pri vseh stvareh...če pa je nekdo ne rabi najbolj nujno, pa mu ni problem počakat na akcijo...mimogrede...zdaj je akcija 3za2 sam za čeveljce...se tud zbirajo kake ponudbe...rabil bil nove čeveljce za tekat :)
 Piki01
Sem rekreativni športnik. Rrekreacijo v naravi, pohodništvo, tek , hoja in kolesarjenje bi spremljal z Garmin 405CX. Uro bi uporabljal tudi za vsak dan. Zanimajo me vaše izkušnje glede porabe baterije v različnih režimih.
Uporabniški avatar
 Biz
8 ur z vklopljenim GPS-om
14 dni brez GPS-a

V resnici manj, koliko manj pa ne vem, ampak ne bistveno po mojih izkušnjah, po enem letu uporabe.

Za vsakodnevno uporabo?? Meni je malo prevelika... eni sicer nosijo.
 skorc
Jaz sem ga namenoma testiral v Logarski. V Celju sem ga 15 minut pred startom odklopil iz polnilnika. Držal me je celo pot kar je naneslo 7h in 11 min. Ko sem po nekaj minutah v cilju hotel preverit statistiko, se je pa ugasnil. Torej ca. 7h 15min - pod pogojem, da je ovirček izklopljen. Drugače pa okrog 6h20min. V pripravljenosti pa ca. 7 dni.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA