Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kdo mi zna kaj več povedat o tem teku. Rada bi se ga udeležila pa nikjer ne dobim infotov. Na športnem koledarju je napisan datum in kontaktna oseba. Ko pa hočeš pisat e-mail dotični osebi pa ne obstaja in ko jo želiš poklicat je ni na tistem tel. Čudno.
Če bi bil kdo pripravlje dat kakšno informacijo ali pa če je kdo že tekel. Hvala.
Ijoooooj ... a se lahko malo raznežim :?: :P

Zelo, zelo mi je žal, da me ne bo na Donnin tek ....
Ta tek je bil v mojem življenju nekako prelomni ... tam sem prvič zbrala pogum in se pripeljala v Lj ... še celo vikendu na morju sem se odpovedala ... se prav spomnim. Če nebi bilo te odpovedi ... bi si verjetno še zjutraj premislila in ostala doma ...
Nooo pa sem šla, prvič spoznala LENČI, LONI, KSENIJO, NIKI(kje si lubica?), URŠO .... krasno smo se imeli ...

... in od takrat naprej sem začela redno tečt ... in tečem še vedno ...
in 27.septembra naskakujem svoj prvi Maraton, tisti čisto tapravi ... :D

Madona, sedaj šele vidim koliko sem napredovala v enem letu ...
Definitivno lep tek, krasen ... zaužijte ga še zame .... s polno žlico :heart
Carica si, Ira, bomo na Donni mislili nate.
Sem pa poslal povezavo na lanska forumska poročila prijateljici, ki sodeluje z Europo donno - toliko da vidijo, kaj lahko še izboljšajo (recimo ono, kako je lani zmanjkalo vode). In če prav razumem, bo ves oktober v znamenju roza pentlje. Bravo, dame!
IRA napisal/-a:Ijoooooj ... a se lahko malo raznežim :?: :P

Zelo, zelo mi je žal, da me ne bo na Donnin tek ....
Ta tek je bil v mojem življenju nekako prelomni ... tam sem prvič zbrala pogum in se pripeljala v Lj ... še celo vikendu na morju sem se odpovedala ... se prav spomnim. Če nebi bilo te odpovedi ... bi si verjetno še zjutraj premislila in ostala doma ...
Nooo pa sem šla, prvič spoznala LENČI, LONI, KSENIJO, NIKI(kje si lubica?), URŠO .... krasno smo se imeli ...

... in od takrat naprej sem začela redno tečt ... in tečem še vedno ...
in 27.septembra naskakujem svoj prvi Maraton, tisti čisto tapravi ... :D

Madona, sedaj šele vidim koliko sem napredovala v enem letu ...
Definitivno lep tek, krasen ... zaužijte ga še zame .... s polno žlico :heart

Tukaj sem tukaj sem :D :D po dolgem času
Ravno danes me je prešinilo, kdaj hudiča je že bil lani ta tek.. In hopla na forum (kjer me res že dolgo ni bilo).. ker tukaj pa sigurno piše :D
Zame je bila to tudi prva udeležba na teku, spoznala fajn družbo in predvsem se imela lepo. Jaz imam namen priti!

Ira, lep tek in lahke noge na svojem prvem maratonu! :laola
Oj,
lani smo se prijavljali kar tam, pred tekom. Majčka je super za spanje - so imeli samo še velike številke :D
Čudovit tek, ko bi mi le uspelo priti tudi letos, pa mi najbrž ne bo :cry:
Uživajte, A.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA