vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

živijo
pred dvema msecema sem se odločila,da začnem s tekom.Malo za rekreacijo malo pa tudi zato,da naredim nekaj za svoje telo.Začela sem po priročniku,TEK ZA ZAČETNIKE.
Moje težave pa so nasljedne začelo se je z vrtoglavico in bruhanjem.sprejeli so me v bolnišnico kjer so ugotovili da imam slabo prekrvavitev.Ko sem zdravniku povedala da sem začela s tekom mi je odgovoril,da sem preobremenila telo.Ker se je vrtoglavica dokaj umirila so me čez tri dni odpustili domov s tableti za boljšo prekrvavitev.Nekaj ljudi mi je reklo ,da sem uživala premalo ogljikovih hidratov in beljakovin.sedaj pa se mi je pojavila druga težava.Pred dvema dnevoma pa se mi je pojavil močan glavobol in bolela me je hrbtenica s tem ,da imam tudi povišan krvni tlak.Krvni tlak imam od 160-110 včasih mi tudi malo pade ampak s tem da ležim cel dan.Ko sem šla nazaj k zdravniku in povedala za glavobol in bolečine v hrbtenici mi je predpisala tablete nalgesin in apaurin,češ ,da imam visok tlak zaradi bolečin v hrbtenici in glavobola.Po dveh dnevih jemanja apaurina imam še vedno krvni tlak.Danes pa sem bila pri osebnem zdravniku in mi je dejala,da naj tlak še naprej merim in v laboratoriju dam pregledat kri zraven pa je tudi prepisala kontrola sladkorja.zdaj pa me zanima ali sem imela res ne pravilno prehrano a ima kdo podobno izkušnjo lep pozdrav POLONA
pozdravljena polona
meni se je pred dvema mesecema zgodil ko sem bil cel dan izpostavljen soncu neke vrste napada panike saj še nevem če je bil napad panik ali kaj v zvezi z srcem - srce začelo hitr bit , dehidracija , slika pred očmi se mi je tresla , vrtoglavice - skratka kot da bom doživel srčni infarkt ali možgansko kap - po eni strani kot da bom znorel. od tistega dne nažalost nisem to jaz - preglede še delam in grem slikat glavo v torek da vidim če je znjo vse vredu- imam pa podobne scene kot ti - včasih sem lahko komot full športiral in se seveda imel za športnika zdaj pa od tistega napada ali bilo kaj je blo naredim naprimer samo deset sklec in mi začne bit srce na hard in tudi omotice začnem dobijat - po sliki glave in če je z njo vse vred si bom sigurno šel pregledat če je vse vredu z mojim pritiskom ker imam cel čas nek pritisk vzadej na glavi , ter težko spim. dostikrat se mi ulije tudi kri iz nosa :/

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA