Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi jaz sem se imel lepo! Srečal veliko prijateljev, vendar sem moral kmalu po teku na fizioterapijo - tetiva, tako, da mi je zmanjkalo časa za pogovore in še več srečanj.
Aleš, njegova družina in prijatelji so zopet pokazali kako je, ko se prireditev dela s srcem.
Pa da ne pišem o dobrrtah,ki so jih pripravile "tekaške" gospodinje, še sedaj se mi pocedijo sline.
Upam, da ste tudi uživali na analizi!
Lp
Miro
To je bilo moje prvo srečanje s tekaškimi forumovci in seveda prva udeležba na Fotrovem teku. Res je bilo super, od teka do analize :D . Pohvala organizatorju, tistim, ki so spekli odlične dobrote, pomočnikom pri podeljevanju diplom.
Kroga nisem ravno pretekla v najvišji prestavi, sem pa zato bolj uživala. Naslednje leto se sigurno spet vidimo.
Je pa Aleš zelo zanimivo interpretiral svoje tekaške začetke pa vse do Malija. Super:-)
:laola
Najprej pohvala organizatorjem, ker so zadevo speljali na profesionalni ravni. :clap: Ker so se mi stvari čez dan zakomplicirale se nisem mogel udeležiti analize in sem po teku hitro spokal kufer in šel na drugi družabni dogodek nazaj v žabarijo.. Bom probal drugo leto to nadoknaditi.
Kar se tiče samega mojega teka sem zelo zadovoljen, ker sem postavill svoj neuradni rekord na desetki. Bilo je kar soparno in je okrepčevalnica na polovički zelo prav prišla.
Kolikor sem videl je ta krogec zelo popularen med tamkajšnimi tekači in je bila na momente kar gužva po posamenzih sekcijah proge. Srečal veliko znanih fac in še več neznanih, ampak to pomeni ,da nas je tekačev vedno več.
P.S.
največ živčev mi je pa požrla vožnja na Gorenjsko, ker so bile same zapore in nesreče in še dobro, da poznam kolovoze, da sem se prebil in za to porabil skoraj uro in pol svojih dragocenih živcev.
Res je treba pohvalit organizatorja. Jaz sem prvič tekla, pa sem takoj občutila prijetno ozračje. Organizator se je zelo izkazal s sendviči, napolitankami in celo s hidracijskimi napitki. Njam, se mi kar sline cedijo, ko se spomnim na tiste slastne sendviče.
Spet sem se odločil v zadnjem trenutku in ni mi žal. Malce sem zamočil edino pri logistiki, saj sem se iz domačih logov odpravil malce prepozno glede na razmere na cestah, tako, da sem lovil minute do 18. ure, ko je bil predviden zadnji štart in se na tek podal povsem neogret in zelo nervozen. No, šola za drugič.

Sicer pa so bile razmere ugodne, proga lepa in za prvič mi je uspel kar dober tek. Glede na to, da nisem bil niti med hitrejšimi, niti med težjimi, sem z rezultatom in uvrstitvijo zadovoljen. Še dva takšna in lahko se bom včlanil v Taetov klub :lol:

Tudi na analizi sem bil prvič in se imel zares lepo. Tri urice in pol so minile kot bi mignil. Še posebej sem se nasmejal ob Aleševih zgodbah, je izvrsten pripovedovalec... Vsekakor si bom v koledarju za prihodnje leto označil tudi zadnji četrtek v septembru in če se bo le dalo, na ta tek spet prišel :D
Bila sva 2x na Fotrovem in še bova prišla. Upam. Lonely hvala za nepričakovano darilo.
P:S. Raf,Avi in še posebej Vid - medalja 2. mesto v njegovi kategoriji pri meni imate priznanje in darilo. Dostava Krožnik v torek okoli 17h?
Nazadnje spremenil pajo, dne 25 Sep 2009, 07:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Spet je bilo vse super - hvala Alešu in njegovim! :laola

S svojim tekom sicer nisem preveč zadovoljna. Ker se "presenetljivo" ( :roll: ) moj konkurent na startu ni prikazal, čeprav me je sam izzval na dvoboj, sem startala skupaj z Lauferjem in Mušnico, ki jima nisem najbolj verjela, da se bosta vlekla po progi, ampak sem pričakovala, da mi bosta dihala za ovratnik. A sta imela prav. :shock: Tako da sem se potem tudi jaz (čeprav malo pred njima) bolj ali manj vlekla po progi. Ker smo tekli v drugi smer kot velika večina preostalih, pred mano tudi ni bilo nobenega drugega tekača, ki bi mi dajal motivacijo za prehitevanje ali držanje tempa. Pozdravljanje tekačev, ki so tekli nasproti, tudi vzame nekaj malega časa. Pa noga me še vedno malo boli (čeprav gre na bolje), pa takoj iz službe sem šla, pa ... A je zdaj dovolj opravičil, zakaj sem tekla slabše kot lani? :mrgreen:

V cilju je bilo na voljo vse, in seveda vsega preveč. No, edino za politanke sem se malo bala, da jih bo zmanjkalo. A jih ni. :D
Analiza je uspela, vmes sem s Fotrom še predpasnike delila (zanimive nagrade, manjka še edino recept za politanke v kakšnem žepu :D ). Potem so se pa vsi razkropili (razen vrlih Štajercev), tako da sem odšla tudi jaz.
In še tri obvestila:
Jakica, lepo te je bilo po doooolgem času srečati na kakšnem teku. :D
ZdravkoC, upam, da mi bo uspelo, da se te bom čim dlje držala na LM. Oziroma da ne boš prehiter zame.
Aleš, veliko uspehov pri tvojem novem izzivu!. Bom čisto zadovoljna, če moje skromne zasluge omeniš v opombah, ni mi treba celega poglavja posvetiti. :D
Hvala vsem, ki so se spet potrudili in se izkazali- odlično :clap: :clap: .Komaj čakam naslednjega Fotra...če bi bila mlajša- bi lahko rekla, da balo zbiram na teku- končno smo gospodinje prišle do novega kosa oblačila- me Šiškarce bi lahko v pondelk promocijsko čez Rožnik v firtuhih laufale?! :--
Tek je znan po Evropi, saj ima en sine Fotrovo dilco v Atenah, ta drug pa Fotrovo brisačo v Sevilli.
Aleš- hvali morje- drž se kraja! Saj poznaš ta pregovor???
Z obema nogama na trdnih tleh,
gospodinja iz Šiške,
TanjaO
tako kot sem predvidevala:

- organizacija: sedi 5! :clap: fletno po domače, pa vendar je vse klapalo.
- moja kompanjona sta mi takoj po štartu pobegnila :oops: , tako da sem sama tekla cel oval :( . ampak se mi zdi, da sem rezultat od lani kar popravila :D
- analiza je zame žal odpadla (spet!) :evil: :( , tako da bom prav z veseljem prebrala kako vašo besedo na to temo.

se vidimo naslednje leto!
Vse je bilo SUPER! Čestitke Alešu in njegovim za odlično organizacijo. Bilo je prijetno in sproščeno vzdušje na štartu in še posebej v brunarici. Zelo sem zadovoljen s svojim tekom in še posebej z rezultatom...no ja, kakšno minutko sem spet pustil na progi, zato naslednje leto spet pridem. Hvala tudi TF ovcem za prijetno družbo.
Pot od Ljubljane do Brda:
Po radiu slišim, da so grozni zastoji na Celovški, zato se odločim za pot do Mengša. Tudi do tja full gužva. Pridem do Mengša, zaprta cesta proti Kranju. Obvoz že skoraj pri Kamniku. Pridem že skoraj do Kranja, spet strašna kolona pred prvim krožiščem. Na prizorišče se prebijem malo pred napovedanim zadnjim štartom.

Tekaški del:
Veliko tekačic in tekačev, pravo vzdušje, eni se lahkotno ogrevajo, drugi tečejo že na polno, tretji se hidrirajo in četrti sladkajo, poznane in nepoznane face, počutim se domače, sproščeno, super. Vesel, da sem del te velike tekaške družine. Malce ogrevanja, zbobnam nas nekaj skupaj za formacijo manjše skupinice za skupinski štart. Na tem teku sem bil leta 2006, osnovni cilj mi je bil izboljšanje tega časa, dodatni pa skupni povprečni tempo pod 4/km. Začnemo hitro, jaz držim tempo. Drugi se me drži približno do 2. km, potem ostanem sam. Na uri spremljam trenutni tempo, dobro se drži pod 4, na najdaljšem klancu sicer pade nad, ampak vseeno potem do cilja kar gre. Po moji uri 38:18, oba cilja izpolnjena, zadovoljen.

Analiza:
Na tem teku se analize enostavno ne sme zamuditi, tudi če se pred tem nič ne teče. :D Leško, ti si car. Res sem vesel, da se poznava. Super smo se zabavali. Edina škoda tega teka je, ker je med tednom in moramo zaradi služb predčasno zaključiti druženje.

Zahvale:
- Alenki in Alešu: za odlično organizacijo, idejo, kulinariko, predstavitev (večini neznanega), super popoldne in večer
- Mitjasu: za pomoč pri rezultatih in ostalih organizacijskih opravilih
- Vsem ostalim, ki ste kakorkoli pomagali pri tem dogodku
Aleš in ostali iz organizacijske ekipe: :clap: :clap: :clap:
Za "Fotra" sem prvič slišal na analizi po TF10-ki.(hvala Ero). Res originalna zadeva in če kje ne gre "zgrešiti" analize, je ne gre na Fotrovem teku: družba, vzdušje, neponovljivi Aleš s svojim opisom ultramaratona v Maliju :D , junakinje iz Berlina, neuničljiva Prleško-Štajerska sekcija TF-ja... :laola

lp vsem, Štefan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA