Taj pa bla bosa
Najprej smo z Radolco malo poklepetala z druščino že zbrano

ki se je že udejstvovala z dobrotami izbranih sladic in pijač

se prijavila pol pa ajd okoli Brda.
Sem še ugotovil, da je pravzaprav tale naša zemljica domača celo zdravilno poživljujoče spodbodno delovala med samim gibanjem

okoli Brda.
Se mi pa letos skoz nekej okol 4štirk vrti

- še cifro sem tako dobil.
Odločitev je dokončno potrdila se na listu papirja , k je bosi pisalo, pa sem zaokrožil okoli besede

. Me Vitezi malo čudno opazujejo, seveda oni so svoje že odtekli

. Začnem v smeri asfaltnega dela, ki se je prevesil v lep makadam pa potem še zdravilne rožice ob strani so pozitivno vzpodbujale gibanje telesa, ki je bil pravzaprav na neke konce malce bolj spodboden

, se je prav čutilo kako prijetno rosna trava je bila z vsemi tistimi zdravilnimi rožicami in listjem šelestečim pa blatnimi kopelmi vmes.

Seveda tudi koprivne šopke sem radostno zajemal s prsti

prav čutilo se je kako je vleklo ven revmatične probleme spodnjih okončin, normalno tudi morebitne težave z Transa so šle z njim

.
V glavnem tekel sem sam proti polovici se podnožje že stabilizira z prilagoditvijo terena, sem bolj ob strani se držal. Fotograf še ovekovečil je, baje sem prvi bos mem šel, men ni blo čist to jasno takrat

, tempo se je spreminjal glede na podlago, ki je bila na voljo. Ste videli kako so marele nas čakale tam za ograjo, tudi nekaj začudenih fac vmes se je zvrstilo

pa kar bos so spraševali.
Plan je bil dosežen saj na konfiguracijo terena, ni smiselno pretiravati in se onesposobiti za nadaljne delo naslednjega dne, stil teka - se nisem gledal, si pa mislim glej ga norca bos trapa okoli

.
Še cilna ravnina me je malo našpikala in silila k nežnejšemu dotikanju in krajšanju korakov. Na koncu zasluženo laško in futr domače izdelave.
Malo debate o tem in onem z ostalimi člani in cajt teče, Fotra pobaram, da se ga zadnje cajte bolj malo bere

pa j reku d ma gužvo.

pogrešamo ga malce, kajne.
Pol sem zvedu, pa sprobu, ene gumice za na nogo - s tem se pa da tečti precej bolj udobno oziroma manj boleče je five fingers al nekej tacga so mi dal za poizkušnjo.
. Zanimiva zadeva.
Odrinemo do brunarice, tam pa zanimiva dejanja Aleša in njegovih podvigov

:cast:

ga vprašam kdaj je to bolj natančno bilo, pri štiridesetih prav - ga čist zastopim kak je to.
Skratka lep tek - zdravilen tudi, super družba

in čestitke in zahvala VSEM, ki so prispevali svoj ..... da se je zadeva dobro izpeljala. Čas je prehitro minil tudi med čakanjem na rezultate in podelitev, saj so ga zapolnili z plesno skupino in prikazom teka po puščavi - lepe spomine moraš meti Aleš.
Še poslovili smo se, pa kakšen evrčk oddamo - upam da ga je bilo dovolj za poravnavo obveznosti do dobrot iz mize

.
Se še vidimo.
Štajerska naveza ste pa kar potegnili še
Uživajte v gibanju