Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

kristianm napisal/-a:Pozdravljeni,

Z boljšo polovico se zahvaljujeva za dobro organizirano prireditev. Na žalost nama družinske obveznosti niso dopuščale udeležbe na analizi, ampak tudi te obveznosti bodo počasi odrasle. Vsekakor še prideva.

P.S.
Ker nisem bil na analizi me samo zanima kako se izračuna ut. indeks

Če se ne motim je formula: čas(s)/BMI
Jakica, lepo te je bilo po doooolgem času srečati na kakšnem teku. :D

Špela, tudi tebe in ostale poznane obraze je bilo luštno videti po doooolgem času. Očitno rabi vsak svoj čas (samo, da mamo eno bolj dolgo "lajtungo" :oops: ) :wink: .

Naj pa ob tem rečem tudi en velik HVALA organizatorjem (Alešu, Mitji & Co.) za dobro pripravljen tek in simpatično analizo :clap: .

Posebej hvala pa tudi MiciM za potrpežljivost in pripravljenost, ker ji ni bilo težko z menoj odtekati še en krog :cast1: .

In za konec, če bo vse po sreči, se vidimo naslednje leto. Ampak takrat pa definitivno prinesem sabo še košaro za gobe in po možnosti še lojtro, da bo šlo lažje čez ograjo :D :wink: .
jakica napisal/-a:[
Posebej hvala pa tudi MiciM za potrpežljivost in pripravljenost, ker ji ni bilo težko z menoj odtekati še en krog :cast1: .

.

Ja saj veš, kar se mora ni težko :lol: :lol: :lol:

Druugače je pa že vse napisano, drugo leto bom pa bosa tekla, taka je odločitev.
Se vidimo

:wink:
tae napisal/-a:Aleš in Mitjas, nič se še nista javljala. A bo možno kje vidt kakšne rezultate ?

Oprosti Tae, rezultati so v Aleševi domeni, zato jih nisem objavljal :oops:
Tokrat sem bil na Fotrovem teku že četrtič, v tokrat v trojni vlogi - kot prvi tekač :D , nato sem se ukvarjal par urc z urejanjem rezultatov in na koncu sem še mal mešal štrene Špeli in Fortu pri podelitvi :)
Tek v FFjkah mi je uspel, čeprav sem potihem upal na rezultat okrog 38:30, kar bi pomenilo osebni rekord na tem ovalu. Pa se na koncu ni izšlo čisto po željah, deloma tudi zaradi dveh žuljev na obeh petah :roll: FFjke očitno niso za tako hitre teke...
Od druženja sem imel bolj malo, vas je včeraj preveč teklo :-- in je predolgo trajalo vse zapisat :D :D Bomo nadoknadili ob priliki :wink:
ZdravkoC - :laola za :beer: res si mi rešil življenje takrat :wink:
:clap: vsem, ki ste se borili na "našem" :wink: ovalu včeraj .
Taj pa bla bosa :laola :clap: :laola

Najprej smo z Radolco malo poklepetala z druščino že zbrano :TF) ki se je že udejstvovala z dobrotami izbranih sladic in pijač :drink :beer: :piti: se prijavila pol pa ajd okoli Brda.

Sem še ugotovil, da je pravzaprav tale naša zemljica domača celo zdravilno poživljujoče spodbodno delovala med samim gibanjem :lauf: okoli Brda.

Se mi pa letos skoz nekej okol 4štirk vrti :lol: - še cifro sem tako dobil.
Odločitev je dokončno potrdila se na listu papirja , k je bosi pisalo, pa sem zaokrožil okoli besede :-- . Me Vitezi malo čudno opazujejo, seveda oni so svoje že odtekli :clap: :clap: :clap: . Začnem v smeri asfaltnega dela, ki se je prevesil v lep makadam pa potem še zdravilne rožice ob strani so pozitivno vzpodbujale gibanje telesa, ki je bil pravzaprav na neke konce malce bolj spodboden :lol: :oops: :lol: :hehe:, se je prav čutilo kako prijetno rosna trava je bila z vsemi tistimi zdravilnimi rožicami in listjem šelestečim pa blatnimi kopelmi vmes. :rol: :juhuhu: Seveda tudi koprivne šopke sem radostno zajemal s prsti :mrgreen: :lol: prav čutilo se je kako je vleklo ven revmatične probleme spodnjih okončin, normalno tudi morebitne težave z Transa so šle z njim :-- .

V glavnem tekel sem sam proti polovici se podnožje že stabilizira z prilagoditvijo terena, sem bolj ob strani se držal. Fotograf še ovekovečil je, baje sem prvi bos mem šel, men ni blo čist to jasno takrat :shock: , tempo se je spreminjal glede na podlago, ki je bila na voljo. Ste videli kako so marele nas čakale tam za ograjo, tudi nekaj začudenih fac vmes se je zvrstilo :hehe: :nono: pa kar bos so spraševali.

Plan je bil dosežen saj na konfiguracijo terena, ni smiselno pretiravati in se onesposobiti za nadaljne delo naslednjega dne, stil teka - se nisem gledal, si pa mislim glej ga norca bos trapa okoli :hehe:.

Še cilna ravnina me je malo našpikala in silila k nežnejšemu dotikanju in krajšanju korakov. Na koncu zasluženo laško in futr domače izdelave. :drink :piti:

Malo debate o tem in onem z ostalimi člani in cajt teče, Fotra pobaram, da se ga zadnje cajte bolj malo bere :hack: pa j reku d ma gužvo. :hack: :--( :-(( pogrešamo ga malce, kajne. :-(( :-((

Pol sem zvedu, pa sprobu, ene gumice za na nogo - s tem se pa da tečti precej bolj udobno oziroma manj boleče je five fingers al nekej tacga so mi dal za poizkušnjo.
Koda: Izberi vsehttp://www.vibramfivefingers.com/
. Zanimiva zadeva.

Odrinemo do brunarice, tam pa zanimiva dejanja Aleša in njegovih podvigov :cast::cast: :cast: ga vprašam kdaj je to bolj natančno bilo, pri štiridesetih prav - ga čist zastopim kak je to. :lol: :lol: :lol: :hehe:

Skratka lep tek - zdravilen tudi, super družba :TF) in čestitke in zahvala VSEM, ki so prispevali svoj ..... da se je zadeva dobro izpeljala. Čas je prehitro minil tudi med čakanjem na rezultate in podelitev, saj so ga zapolnili z plesno skupino in prikazom teka po puščavi - lepe spomine moraš meti Aleš.

Še poslovili smo se, pa kakšen evrčk oddamo - upam da ga je bilo dovolj za poravnavo obveznosti do dobrot iz mize :piti: :drink .

Se še vidimo.
Štajerska naveza ste pa kar potegnili še :clap: :clap: :laola
Uživajte v gibanju
Kaj naj zdaj še napišem, ko ste vse že drugi :roll: ...torej:
:arrow: hvala, Aleš in ekipa, za odlično organizacijo :clap:
:arrow: super :TF) družba...je bilo tako prijetno, da sem skoraj pozabil, da sem prišel laufat in sem potem pohitel, kolikor so me noge nesle, da sem prišel čimprej okol :lauf:
:arrow: še enkrat hvala vsem za čestitke in lepe želje...za pijačo sem še dolžan, pa se bomo menda še kaj videli... :beer:
:arrow: za analizo mi je (posebno po prebranih poročilih) zelo žal :--( , ker sem jo izpustil, bom naslednje leto popravil napako :juhuhu: ...

:roll: :roll: Bosi tek...Poletje, kolikor se da, preživim v glavnem bos, tako sem včeraj zelo resno razmišljal o bosem teku...je prevagala zdrava pamet, 10 km ni kar tako in sem šel na progo klasično, v supergah...saj ne rečem, da mi ne bi uspelo...no, naredil sem bosi iztek (cca. 1 km) po makadamu, ravno prav, da vem, kako veliko napako bi naredil, če bi šel bos- bržkone bi se :FO: za nekaj tednov...nadvse pripravno pred LM. In sem sedaj :D , zaradi pravilne odločitve...
:ignore: :ignore:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a: :arrow: za analizo mi je (posebno po prebranih poročilih) zelo žal :--( , ker sem jo izpustil, bom naslednje leto popravil napako :juhuhu: ...

:roll: :roll: Bosi tek...Poletje, kolikor se da, preživim v glavnem bos, tako sem včeraj zelo resno razmišljal o bosem teku...je prevagala zdrava pamet, 10 km ni kar tako in sem šel na progo klasično, v supergah...saj ne rečem, da mi ne bi uspelo...no, naredil sem bosi iztek (cca. 1 km) po makadamu, ravno prav, da vem, kako veliko napako bi naredil, če bi šel bos- bržkone bi se :FO: za nekaj tednov...nadvse pripravno pred LM. In sem sedaj :D , zaradi pravilne odločitve...
:ignore: :ignore:

LP, vencelj

Pri meni je tvoj fertah pa diploma Vencelj. Če boš kej mem hodu se ustav po šihtu. :drink

Bos se pa tut da pridrvet okol, sam bolj pri kraju se giblje, pa kakšno vzpodbodno dobiš. :--

Moji podplati so z nekaj manjšimi zarezicami čisto ok, tako bos sem nazadnje tekel , ko smo še meli tek bosih na Lubnik - že nekja časa je od tega.
samostojni napisal/-a:
Pri meni je tvoj fertah pa diploma Vencelj. Če boš kej mem hodu se ustav po šihtu. :drink

tako bos sem nazadnje tekel , ko smo še meli tek bosih na Lubnik - že nekja časa je od tega.

Hvala, Boris...morda se pa res enkrat ustavim :roll: .
Zanimiv tek (bosih na Lubnik), je bil kar nekaj let zapored, spočet pri šanku gostilne Starman v Stari Loki :drink . Saj sem tudi vsako leto imel dober namen, potem sem pa nekako izgubil sled in sem običajno kasneje prebral, da je bil ("aja, a to še obstaja"). No, zdaj je pa obratno ("aja, a zdaj ga pa ni več" :roll: )...
Pa pustimo to, tema je poročilo s 6. Fotrovega teka in jesenskega teka :TF) okoli Brda :!:

LP, vencelj
:D

Lepo tekaško vzdušje četrtkovega popoldneva in večera, je odtehtalo petkovo mučenje z zaspanostjo. Danes naspan, sem zadovoljen, ker sem se udeležil Fotrovega teka.
Organizatorjem in družbi hvala, za vloženi trud, in za res posebno vzdušje, ki vlada na tem teku.

Predstavitev teka po Maliju me je prevzela, no bolj zgodba, kako se je Aleš tega projekta lotil, ter ga tudi uspešno speljal. :clap: Car si.

Nasvidenje prihodnje leto.
Imeli smo se odlično, saj se drugače tudi ne znamo imet :D
Aleševa zgodba je res iluzija in bi jo naslednje leto spet poslušal.
Mitja je stalno pri rezultatih, zato mu bom z veseljem vsakokrat kak pir prinesel, saj je to veliko lažje kot trdi treningi. Medalja je pa le medalja ... tokrat sicer ni bilo medalje, firtoh me pa spominja samo na trdo in vsrano delo :wink: .

Tisti rozasti fotoaparat pa je vseeno spravil skupaj nekaj fotk, le da so oči vseh bolj roza in jih moram še malo pofarbat na barvo refoška. Ko zrihtam, jih bom dal na ogled.

Hvala in zahvala pa še za vnaprej ... organizatorju in pomočnikom enako pa vsem TF facam, katerih se v tako kratkem času niti ne moreš naužiti.

Aja, da malo pojamram .. boli me glava (vnetje na levi strani), kolena, pa desna stran prsi (tudi neko vnetje?) da niti dihat ne morem ... in ravno zato se počutim odlično ... ker imam komu pojamrat :--
fotrov tek je bil organiziran res na najvišjem nivoju. Pohvala Alešu&Co za odlično prireditev. pa seveda vsem prijavljenim in neprijavljenim za super družbo.

Ja, pa mame radolce tudi ne smem pozabit in naj prebere še mojo pohvalo.
naj za trenutek odloži delo in naj prečita to pohvalo :D

PS: pa enojajčno dvojčico z lepšim imenom Radovljica sem dobil :laola
ZdravkoC napisal/-a: Aja, da malo pojamram .. boli me glava (vnetje na levi strani), kolena, pa desna stran prsi (tudi neko vnetje?) da niti dihat ne morem ... in ravno zato se počutim odlično ... ker imam komu pojamrat :--

ZdravkoC, sej ne vem, ali se hecaš ali ne, vsekakor, če je res, ti želim, da čimprej okrevaš. Je vseeno bolje, če se počutiš odlično, ker se imaš pohvalit s kakšno uktra. :D
Sončka napisal/-a: ZdravkoC, sej ne vem, ali se hecaš ...

Ja, res je, je pa res, da se vedno tudi hecam. Sem na ovalu komaj laufal zaradi navedenega, v petek sem na treningu po dveh km s tempom 6:30 začel hodit in se odločil, da vsaj en teden ne bom laufal, v soboto sem pa vseeno šel zares laufat in dobil medaljo za 3. mesto :D

Obljuba dela dolg
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/FotrovTek09#
Neka fotk je uspelo, nekaj pa je zmiganih. Tako je življenje.
Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA