Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 murban
Ekola, danes padla moja prva 21-tka ( 5 krogov ) - 1:57 . Bilo je super, majčkeno mrzlo zjutraj, važno pa, da je bil cilj dosežen - 21 preteči pod 2h.
Časi so bili :

1.krog...23:57
2.krog...23:27
3.krog...23:19
4.krog...23:20
5.krog...23:46

Cilj za letos je 1:50.

LP
 lona
Včeraj je bilo Gradiško pozno popoldan čisto samo. Še dežja ni bilo :wink:
Super tek sem si privoščila.
lp vsem!
Uporabniški avatar
 muc
Živijo po dolgem času! :wink:

A se v soboto kej vidmo na jezeru ali greste vsi na tek trojk v LJ.?
Upam, da ne bom edini na štartu?! :lol:

se vidmo...lp
Uporabniški avatar
 Cormi
Z Mojculjo (hvala Mojca za povabilo!) sva danes prvič tekli okoli Gradiškega jezera, res je lepo in sigurno se še vrneva. Nekatere tekače sva trikrat srečali, tako da nisva sigurni, sta bila dva kroga ali trije :wink:
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
-||- 8 krogov (32.8 km). :mrgreen:

Prvi trije so bili muka zaradi gužve (vrtec :roll: ), naslednja 2 zaradi vetra.
Nato sem ugotovila, da imam napačen ključ od avta (mami me je pripeljala) in nimam dostopa do vode. Na srečo je moja rešiteljica ravno prišla mimo če je vse v redu in sem spila 5 najslajših požirkov. :lol:
Zadnje 3 sem tekla bolj v 2. kot 3. prestavi, ampak zadnjo ravnino (cca. 600 m) sem pa vseeno pospešila. :D
 lona
O, ti si bila tista. A si pretekla pred vrnitvijo mami? Čestitam!
:D 8)
Medve sva odtekli en samcat krog :oops: , saj je potem posijalo sonce in ja, veter je potegnil. Sva se vsedli na travnik in uživali v razlgedu.... Pa sem mislila, da bom lahko pospravila psa (prestara pikica za več krogov) v avto in odtekla še kakšen krog.... No, pa jutri, ko imam zagotovljeno "varstvo". Če bi vedela, da si brez vode, bi ti jo zagotovo servisirala....pa se nisva več videli.
Uspešen maraton ti želim!

lp
Uporabniški avatar
 aadler
čestitke tudi z moje strani, mi se pa bomo jutri matrali kar v DOMŽALAH -planiramo tud 32km (tri kroge ). :wink:
 lona
O, aadler, kje pa boste v Domžalah krožili? Za 32 km morate pa že nekajkrat okoli Domžal :wink: .
Uspešen in prijeten tek!
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
@ lona: Zdaj se pa poznamo še z imeni na forumu. :D
Mami je pa šla na Limbersko. Gor je prišla v 1:15, čeprav naj bi potrebovala 2 uri. Živ norc! :lol:
Sonček je bil pa kar fajn, saj me je malce pogrel od tiste sence umes. :oops:
"Kužika" pa vem, da potrebuje počitek. Tolaži se s tem, da naš še pol tako ni hiter, kot tvoja. :lol:

@ aadler: Tudi mene zanima, kje imate primerno pot dolgo 10 km. Bi se splačalo preveriti. :mrgreen:
Uspešen trening vam želim. :D
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA