Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Medicius napisal/-a:Zdaj spet ob 10.30? Najboljše bo, da bo po 18h saj jaz takrat ponavadi treniram in bi mi to odgovarjalo. :mrgreen:

Kaj ni to boljše kak ob 8h? Veš kdaj bi te moral vstati ;)
bluznik napisal/-a:Jaz imam pa en problem. V petek sem plačal prijavnino, ko pa sem pogledal na uradno stran lj. maratona pa nimam kljukice, ki označuje plačilo

V uteho!
Plačal v četrtek prek Klika, pred desetim minutam dobil s strani Timinga(mail) potrdilo da je bilo plačilo opravljeno.

Lep pozdrav!
Lansko leto se je "zajc" na 3:00 postavil takoj za kenijci :shock: in ni bilo variante, da bi se jaz prerinil tako spredaj. Srečal sem ga šele na 35 km, ko me je prehitel kot za šalo :--( Še zdaj ne vem kdaj sem ga na začetku prehitel :oops: Običajno se "zajci" postavijo mestu primerno in jih boš lahko prepoznal po balonih. Kot sem slišal, bodo letos "zajci" od 3:00-4:00 na vsakih 15 minut.
Tečejo tolk hitro (in enakomerno), da so v tistem času, ki ga majo na balončku napisanga, na cilju.
OK...zdej gledam tole 10km traso....in zdej mi povejte a res ni nikjer vmes vode? Na 21km vsaj 4 krat piše voda, na 10 pa nikoli. Ali pomeni to kakšno drugačno vodo?
Pina napisal/-a:kaj je pol razlika med OK in VODA?

Kjer piše VODA, dobiš dejansko samo to. OK je okrepčevalnica in poleg vode dobiš še sladkor, sadje ipd.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA