prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 real73
Lep pozdrav vsem takačem in rekreativcem na tem forumu. Sem bolj začetnik in do sedaj sem uporabljal poletno opremo za tek. Sedaj se približujejo mrzla jutra in večeri in bo potrebno malo zamenjati . Zato vas sprašujem po dolgih hlačah za tek ...opozoriti pa moram ,da oprijete odpadejo ,ker se ne počutim dobro. Kje in kakšne hlače za tek mi svetujete.

Hvala in lep pozdrav
 zappa
real73 napisal/-a:Lep pozdrav vsem takačem in rekreativcem na tem forumu. Sem bolj začetnik in do sedaj sem uporabljal poletno opremo za tek. Sedaj se približujejo mrzla jutra in večeri in bo potrebno malo zamenjati . Zato vas sprašujem po dolgih hlačah za tek ...opozoriti pa moram ,da oprijete odpadejo ,ker se ne počutim dobro. Kje in kakšne hlače za tek mi svetujete.

Hvala in lep pozdrav

Jaz sem prvi dve leti pozimi tekel v NES dolgih hlačah (poleti pa v navadnih bombažnih mikicah), spodaj sem imel po potrebi še smučarske dolge gate. Dokler nisem končno dojel, kakšen "shit" :oops: je bombaž, ko si prešvican. in sem presedlal na dolge zimske laufarske pajke (zadnja 3 leta). Če bi bila res kriza z mrazom, bi oblekel hlače za smučarski tek, ki so nekakšna odebeljena verzija tistih za navaden tek.

A imaš samo predsodek pred oprijetimi gatami (Men in Tights pa to... :twisted: )? Ni jih čez oprijete gate za tek (tudi če umetniški vtis trpi :-- )
 luzr
Če ne prenašaš RobinHoodovk, nič hudega. Pajkice imaj svoje prednosti... Ampak jih ne bom vsiljeval.
Ravno tako je mogoče teči v poliesterski trenerki. Sedaj so naprodaj zelo lahke.
Za ugoden denarso naprodaj pohodne hlače ali kake za prosti čas. Iz umetnih materialov, nekatere so iz mešanice bombaža.

Če ti niso všeč pajke, ti tudi dolgo spodnje perilo ne bo. Rešitev je kaj zgoraj omenjenega i nv mrzlem vetrne hlače. Od tistih čisto poceni polivinil/poliamidnih do izvrstnih iz windstopperja.

Poglej v kak športni supermarket, diskont, dobro trgovina z dvokolesi (kjer imajo tudi oblačila) in seveda v moje najljubše alpinistične trgovine.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA