Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes potuje v turški Izmir precej številčna veteranska reprezentanca Slovenije na, Balkanske igre. Tekmovanja v različnih atletskih disciplinah bodo potekala v soboto in nedeljo(26. in 27. september). Zaželimo jim veliko uspeha in športnih užitkov, poročilo sledi ko se vrnemo.
Ljubo doma, kdor ga ima, pa smo zopet nazaj z dobrimi vtisi in še boljšimi rezultati. Slovenski veterani smo dobro zastopali barve Slovenije, saj smo osvojili, po prvi analizi 51 medalj (27 zlatih, 16 srebrnih in 8 bronastih ). Padlo je tudi nekaj balkanskih rekordov, med katerimi je bila naša Jana z dvema. Pa še moja malenkost, 3 krat srebro (1500m, 5.000m in 10.000m).
Štefan napisal/-a:Pa še moja malenkost, 3 krat srebro (1500m, 5.000m in 10.000m).

Štefan, to pa je malenkost. Samo 3 medalje na enem tekmovanju. :shock: :D :clap: :clap:
Občudujem tekače, kateri osvajajo medalje kamorkoli jih postaviš ne glede na razdaljo. In tekaški forum jih ima kar nekaj.
Štefanu in ostalim našim ČESTITKE za kolajne in super rezultate :clap:

Mi je res žal, da nisem šel z vami, ampak ni šlo. Je bil Berlinski maraton samo par dni nazaj in bi blo vsega preveč. Pa drugič.

Lp, Matjaž
Štefan napisal/-a:Ljubo doma, kdor ga ima, pa smo zopet nazaj z dobrimi vtisi in še boljšimi rezultati. Slovenski veterani smo dobro zastopali barve Slovenije, saj smo osvojili, po prvi analizi 51 medalj (27 zlatih, 16 srebrnih in 8 bronastih ). Padlo je tudi nekaj balkanskih rekordov, med katerimi je bila naša Jana z dvema. Pa še moja malenkost, 3 krat srebro (1500m, 5.000m in 10.000m).

Štefan, carsko :cast:

Me zanima, kje si najel lager za vse svoje medalje in pokale :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA