Tako, pa smo spet na sceni. Ker sem zaradi TF in pogostih treningov zanemaril druge moje postranske dejavnosti, sem jih moral opraviti te dni in s tem malo zanemariti forum, a samo kar se pisanja tiče. Branje je potekalo nepretrgano.
Pravzaprav sem začel pisati tole sporočilo, da bi napisal dogajanja na današnjem treningu, ne pa zato, da bi se opravičeval, zakaj nič ne napišem. Evo zgrešil sem rdečo nitko.
Torej, danes smo se Poletova ekipa, okrepljena s forumci spet zbrali na Kodeljevem. Udeležba je bila številčna kot že dolgo ne. Fotr je bil spet glavni, a tokrat ne forumski Fotr, ampak fotr od Ga-Ge, ki nas je prišel poslikat. Res je simpatičen in izgleda kot mlad palyboy in ni čudno, da je njegova hčerka tudi tako simpatična, saj sta si zelo podobna. No, z Ga-Ga sva bila izžrebana, da skupaj poročava na pikniku o skupaj preživetem dnevu. Ga-Ga ima res same simaptične moške okoli sebe, s tem mislim njenega fanta in fotra. Evo spet je nitka ušla.
Kot že rečeno, na Kodeljevem se nas je zbralo lepo število. Danes je prišel tudi Andrej Šifrer, ki je rekel, da en mesec in pol ni nič treniral, tekel pa je s tako brzino, da ga z Maniko nisva mogla ujeti. Ali mu je tako koristil počitek ali pa je na tihem treniral. Ko smo tekli kroge po parku Kodeljevo, smo se skoraj zaleteli v celo kolono deklet, verjetno je bil kakšen šolski razred samih deklet. Ko so zagledale Šifrerja, je ena rekla:"Joj, poglejte lulčka!" in vsa dekleta so se hihitala in smejala, Šifrer pa je dostojanstveno tekel naprej. Ker sva bila z Maniko za njim, sva videla samo skupinsko hehetanje deklet. Evo, kaj naredijo mlada dekleta, spet je nitka spremenila barvo in zašel sem s teme.
Zato najprej o teku.
Ker je danes ponedeljek, smo tekli na Kodeljevem in to 45 minut pogovornega teka. Čudno se mi zdi, da tale pogovorni tek ni vedno enako hiter. V začetku sem moral teči zelo počasi, da sem se lahko pogovarjal, sedaj pa se že lahko hitro pogovarjam tečem pa še vedno počasi, no ja malo hitreje kot od začetka že. Sedaj se težko pogovarjam zato, ker mi nova proteza med tekom pada dol in se sičniki spreminjajo v šumnike, samoglasniki v soglasnike, besede pa v čudne spakedranke. Ampak pogovorni tek je vedno hitrejši.
Kot večinokrat sva danes tekla skupaj z Maniko in to verjetno zaradi več razlogov. En razlog je zagotovo ta, da imava približno isto brzino teka, drugi razlog pa ta, da nepretrgoma klepetava, če sva v območju pogovornega teka, če pa ne klepetava, pa ne pomeni, da nama je zmanjkalo teme, ampak, da nisva več v pogovornem teku temveč sva prekoračila anaerobni prag, ko nama zmanjkuje sape za tek, kaj šele za konstruktivno debato.
Po teku smo opravili še vaje za moč in raztegovanje, Ga-Gin starš pa je vse pridno posnel. Za dokaz, da se Fotr in TF ne more znebiti krav, so Fotra posneli, ko je pasel kravce. Rekli so, da je to enkratna slika in so bili zelo veseli, ko so jo gledali, meni pa se ne zdi nič posebnega, pa tudi smešna se mi ne zdi. Je pa v stilu krav in tega sem pa res vesel, da se nadaljuje kravja tradicija. Slike bo Ga-Ga zrihtala v galerijo.
Na koncu nas je Brane, ki res strokovno bedi nad nami, skupaj s svojimi pomočniki nam je res dal veliko teoretičnega znanja, ki smo ga pod njegovim budnim očesom udejanili tudi v praksi, obvestil o nadaljnjih treningih, o skupnem obisku ene ali dveh tekem, o skupnem daljšem in počasnem teku. Dobili smo tudi zelo pregledne grafe in izračune, ki jih je napravil Branetov pomočnik Mitja na podlagi naših vsakodnevnih zapiskih o poteku treningov in aktivnosti okoli treninga.
Veliko se je še dogajalo danes, a bi bil zapis o tem predolg in ga nobeden ne bi bral. Mislim, da bodo precej več povedale slike, ko jih bo Ga-Ga zrihtala v galerijo.
Če se bom še kaj spomnil, kar bi o čemer bi moral obvestiti forumce, bom seveda napisal kasneje, čeprav je že sedaj precej kasno.
Tele smeške je potebno razporediti po vsem besedilu: