Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 skorc
anzec napisal/-a:Jaz sicer končujem FRI-UNI, po poklicu sem programer.
Samo nevem ali si jaz narobe predstavljam pojme ali kdo drug, samo eno je poklic, eno pa izobrazba. Vsi tisti ki ste diplomirani karkoliže, bi bilo super da ločite vsaj to.

lp, anze

pa še link, da boste vedeli kaj ste po poklicu: http://www.ess.gov.si/SLO/Ncips/OpisiPo ... klicev.htm

Daj prosim razsvetli še mene, ki sem prebutast, da bi se našel na tvojem seznamu. Sem elektronik, ki dela kot vodja projektov in raziskovalec. Moje delo nima nobene veze z elektromonterjem, vodjo igralne mize, oziroma razkladalcem, kar bi bilo nekako besedno najbliže. Kaj sem potem jaz po poklicu?
Uporabniški avatar
 natasa77
anzec napisal/-a:Jaz sicer končujem FRI-UNI, po poklicu sem programer.
Samo nevem ali si jaz narobe predstavljam pojme ali kdo drug, samo eno je poklic, eno pa izobrazba. Vsi tisti ki ste diplomirani karkoliže, bi bilo super da ločite vsaj to.

lp, anze

pa še link, da boste vedeli kaj ste po poklicu: http://www.ess.gov.si/SLO/Ncips/OpisiPo ... klicev.htm

to sem se isto jaz spraševala :?:

po izobrazbi sem prof. matematike in tehnike, delam pa kot tehnična podpora uporabnikom+administracija :roll:
 MalaMetulja
Tamzi napisal/-a:
MalaMetulja napisal/-a:hodim še na bodypump in bodyattack. za vse se najde čas.

kam pa? imajo tudi body combat?

na DIF Sportclub...ne combata nimajo
 skorc
Ker sva se izučila za nekaj kar naša država oziroma zavod za zaposlovanje ne priznava kot poklic. :) Vem, da ko sem se vpisoval so obljubljali zanesljivo zaposlitev. Sedaj sem menda zaposlen samo na listi me pa ni. :) Torej so me nekje vmes izbrisali... Kam grem po odškodnino? :)
Uporabniški avatar
 herb elliott
Bojan Ambrožič napisal/-a:S čim se ukvarjate v "profesionalnem" življenju, da vseeno najdete čas za tek?

Jaz sem trenutno še dijak. Učiti se je treba kar nekaj. Vseeno najdem čas za tek, ker me zbrihta. Na njem z agresivnim tekom lahko iz sebe stisnem vso svojo jezo in jo pretvorim v hitrost. Res je - najbolje tečem, ko sem slabe volje.

"na njem z agresivnim tekom"...opala kako hiter pa je ta agresivni tek???
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
herb elliott napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:S čim se ukvarjate v "profesionalnem" življenju, da vseeno najdete čas za tek?

Jaz sem trenutno še dijak. Učiti se je treba kar nekaj. Vseeno najdem čas za tek, ker me zbrihta. Na njem z agresivnim tekom lahko iz sebe stisnem vso svojo jezo in jo pretvorim v hitrost. Res je - najbolje tečem, ko sem slabe volje.

Oh, če ni to spet ta vsevedni provokator ... :x
Uporabniški avatar
 herb elliott
Bojan Ambrožič napisal/-a:
herb elliott napisal/-a:

Oh, če ni to spet ta vsevedni provokator ... :x

ja kaj pa te provocira ta "vsevedni provokator"...ali smatraš ta forum za svojega???
saj se ne oglašam na tvojem blogu,samo vprašam kako hiter je ta tvoj agresivni tek in kaj te tu provocira??? si mogoče poln kompleksov ali kaj drugega?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Študent, to je pa lep poklic :D in zelo težek, ker še nisem slišal, da bi kdo s tem poklicem dočakal penzijo :D
Malo heca mora bit, ker vidim, da je ta tema za vice pokat. Smejmo se :D

Jaz tudi še študiram. Me zanima, če bom prej doštudiral, ali bom prej izvedel, kaj sem po poklicu, mogoče me pa prej upokojijo?
 sončnica_teče
Veliko mladih gre skozi moje roke. Luštno :) Upam, da navdušim kakšnega za tek, da ne bodo le :drink . Sem profesorica...hm...matematike. Če česa ne znate izračunati, kar mene pokličite. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 mediterano.
Opravljam delo terenskega veterinarskega tehnika. :mrgreen: Vozim se od kmetije do kmetije, moje delo je zelo razgibano, hkrati pa imam res veliko prostega časa tudi med tednom, ker je moj delovni čas flexibilen, ni fiksen. Skratka, zanimiva zadeva. :wink:
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
sončnica_teče napisal/-a:Veliko mladih gre skozi moje roke. Luštno :) Upam, da navdušim kakšnega za tek, da ne bodo le :drink . Sem profesorica...hm...matematike. Če česa ne znate izračunati, kar mene pokličite. :mrgreen:

Kje pa? :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA