prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

zajc napisal/-a:Jaz se javim, da bom vodil Lenči od Ljubljanskih mlekarn (LM) do Fužinskega gradu in imel s sabo kakšno pijačo in jedačo. Edino nimam ideje kako bomo Lenči spravili od koseškega bajerja do LM. Razen če tečem od LM nazaj do bajerja :?: Tudi to lahko. Kakšne ideje :?:

Super :clap: , če ti ni težko. Drugače sva z Lenči dogovorjene, da tečeva skupaj od Fužinskega gradu do Novih Jarš (kjer jaz stanujem), potem pa jo do Fužin spremljam s kolesom. V tem primeru bi pa jaz v Novih Jaršah kar zaključila :D . Od koseškega bajerja do LM pa ni problema, traso poznam, edino težko rečem, kdaj bova pri LM... okrog 10.15 :?
zajc napisal/-a:Jaz se javim, da bom vodil Lenči od Ljubljanskih mlekarn (LM) do Fužinskega gradu in imel s sabo kakšno pijačo in jedačo. Edino nimam ideje kako bomo Lenči spravili od koseškega bajerja do LM. Razen če tečem od LM nazaj do bajerja :?: Tudi to lahko. Kakšne ideje :?:

Super dogovor med tabo , lenči in mojculjo. :)
Mene pa zanima zajc, a bosta vidva pritekla do Fužinskega gradu do 7:00. Vaju počakamo. :?:
Da vsaj začnemo skupaj. :)
OK, če prav razumem :oops: se jaz pojavim pri Fužinskem gradu na štartu ob 7.00 kot je bilo rečeno, potlej pa s hvaležnostjo sprejemam vodenje po PST :clap: :cast: . Jaz bom vsekakor imela s sabo moj pas z bidončki in nekaj energijskih dodatkov, vsaka dobrota pa je hvaležno sprejeta :laola
ROSI64 napisal/-a:Ups :oops: sedaj mi pa ni vse čist jasno, če lenči o tem nič ne veš.

Ni panike, vi meni do konca dneva samo povejte, kje se pojavim na štartu (če bo potrebno tudi kakšen zemljevid :oops: )meni je dovolj to, vse ostalo prepuščam vam. Zajc ima ZS in moj GSM tako da bomo vse uredili. Ker ne poznam poti sploh ne vem o čem se pogovarjate, zemljevida LJ študirat se mi pa ne da, vam popolnoma zaupam :laola
Jaz sem tako mislil :roll: Ob 7:00 je normalni štart.

Jaz štartam ob 6:00, se vam pridružim ob 7:00, "tahitri" po kakšnem kilometru zapustimo "polžke" in hitimo naprej do LM. Tam počakam lenči + mojculjo in odtečemo skupaj do Novih Jarš, z lenči tečeva do Fužinskega gradu, jaz pa potem odtečem nazaj do LM... in... meni bo to zneslo okoli 60 km :oops: vendar ne bo problema, ker bom vmes počival...
zajc napisal/-a:Jaz sem tako mislil :roll: Ob 7:00 je normalni štart.
Jaz štartam ob 6:00, se vam pridružim ob 7:00, "tahitri" po kakšnem kilometru zapustimo "polžke" in hitimo naprej do LM. Tam počakam lenči + mojculjo in odtečemo skupaj do Novih Jarš, z lenči tečeva do Fužinskega gradu, jaz pa potem odtečem nazaj do LM... in... meni bo to zneslo okoli 60 km :oops: vendar ne bo problema, ker bom vmes počival...

Hvala ti :clap: , res sem s svojo željo narediti dolgi trening na PST zakomplicirala :oops: , ampak me je odlična družba na treningu kar potegnila v LJ :laola

Ok torej kdaj pribl boste pri meni? (oznaka 32) Počakam se vama pridružim pičimo naprej potem pa se pridružim še zajcu in Lenči ter nato z zajcem še v nasprotno smer (ni mi do 2x Golovca jutri). Se bo tudi meni pol malo več kilometraže nabralo.

@bobr a pulyka paprikaš tudi lahko? :mrgreen: pa duplán Káposztasaláta? :mrgreen:
Uroš Sobočan napisal/-a:

Ok torej kdaj pribl boste pri meni? (oznaka 32) Počakam se vama pridružim pičimo naprej potem pa se pridružim še zajcu in Lenči ter nato z zajcem še v nasprotno smer (ni mi do 2x Golovca jutri). Se bo tudi meni pol malo več kilometraže nabralo.

@bobr a pulyka paprikaš tudi lahko? :mrgreen: pa duplán Káposztasaláta? :mrgreen:

Jaz ne vem kje je oznaka 32 :roll:
Uporabniški avatar
 vencelj
:o :o
Kombinacij jutri na PST kolikor hočeš :!: :lauf:
No, jaz jutri ne bom krožil :arrow: je za mano težak delovni teden :arrow: mi vsaj na soboto in nedeljo ni treba vstajati zgodaj zaradi obveznosti :arrow: saj ne, da bom dolgo spal, to ni v moji navadi, le nobena obveznost me ne bo preganjala... :D :arrow: torej: imejte se skrajno lepo in uživajte v teku :juhuhu: :!:

Lep Pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 ROSI64
vencelj napisal/-a::o :o
Kombinacij jutri na PST kolikor hočeš :!: :lauf:
No, jaz jutri ne bom krožil :arrow: je za mano težak delovni teden :arrow: mi vsaj na soboto in nedeljo ni treba vstajati zgodaj zaradi obveznosti :arrow: saj ne, da bom dolgo spal, to ni v moji navadi, le nobena obveznost me ne bo preganjala... :D :arrow: torej: imejte se skrajno lepo in uživajte v teku :juhuhu: :!:

Lep Pozdrav, vencelj

Hvala vencelj, drugi teden je pa ponovitev PST-ja in se lahko pridružiš. :D
Uroš Sobočan napisal/-a:@bobr a pulyka paprikaš tudi lahko? :mrgreen: pa duplán Káposztasaláta? :mrgreen:

Hej jaz sem samo zaposlen tam, o jeziku pa nimam pojma :lol:

No se vidimo jutri zjutraj ob 8:30 na bajerju in pol še mal zaspim v avtu dokler polži ne prislinijo mimo :)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA