prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:mrgreen: saj jaz tudi ne no kako besedo že (oče je iz Čentibe) :mrgreen: sam da vem jest pa pit po madžarski :lol:

@ROSI64 32 je pri Pošti v Mestnem logu (Murgle) zajc bo vedo kje verjetno...

@vencelj škoda da te ne bo, pa drugič!!!

@lenči a misliš da bi te kar tak samo pustil :o boš mogla kar tempo držat :-- :mrgreen: kompliciraš pa čist nič ne :wink: si dala dobro idejo za novo traso :wink:

Ok se vidimo jutri!!!
Ojla

VAm zelim lepo krozenje jutri. Jaz imam v planu eno enosmerno varianto s podobno kilometrino samo precej vec klanci :). Potem pa v hosto lubje nabirat (moramo ciprese od prejsnjega tedna zadelat :) ). Domov me bojo pa ze nekako pripeljali.

mejte se

G.
Uroš Sobočan napisal/-a:@ROSI64 32 je pri Pošti v Mestnem logu (Murgle) zajc bo vedo kje verjetno...

Ne vem točno kdaj bomo, mogoče okrog 8:00 ali malo prej. Vse je odvisno od zajčka zajc-a. :lol: Ti začni malo prej in teči proti nam za ogrevanje, potem pa gremo skupaj naprej. :D Saj tebi 10km gor ali dol ne pomeni nič. :lol:
grb napisal/-a:Ojla

VAm zelim lepo krozenje jutri. Jaz imam v planu eno enosmerno varianto s podobno kilometrino samo precej vec klanci :). Potem pa v hosto lubje nabirat (moramo ciprese od prejsnjega tedna zadelat :) ). Domov me bojo pa ze nekako pripeljali.

mejte se

G.

Grb pridi nam raje delat družbo na PST, :D le lubja ti ne bomo pomagali nabirat. :--
ROSI64 napisal/-a:Ti začni malo prej in teči proti nam za ogrevanje, potem pa gremo skupaj naprej. :D Saj tebi 10km gor ali dol ne pomeni nič. :lol:

Ja itak sem se skalkuliral, bom tudi menda začel ob 7:00 pa laufal proti vam drugače bom res mel premalo km :oops: . Tak da se vidimo ko vletim in potem obrnem pa naprej gremo skupaj!
Uroš, če sem lahko mal žleht... spotoma pa še za mene zmeri razdaljo od 32 do 0 :)
Sva se pa ravno danes s Classixom pogovarjala, da zna biti med Koseškim bajerjem in Jaršami problem ((glede zgubljanja)... lepo ste fantje tole skombinirali :clap:
Uroš Sobočan napisal/-a:To misliš od pošte pa do parkirišča? Komot :P

Ne, ne... od table 32 (pošta) pa do 0 - nula (na drugi strani Tržaške) :)
Torej da naredim konkreten povzetek:

Štart ob 7:00 izpred Fužinskega gradu

Prijavljeni:
:arrow: podaljšan krog: Uroš (start pri 32 teče nasproti in obrne), zajc (start pri mlekarnah in nas potem do Fužin dohiti) oba nato pospremita Lenči do Fužin in tam obrneta
:arrow: 1 krog: lenči, ROSI64, raines,
:arrow: 1/2 kroga: mojculja, Marjana, kengurujka,

Okrepčevalnice:
:arrow: Koseški Bajer pripravil bobr (menda bo paprikaš pa to tak da ne skrbet če bo hladno :mrgreen: )

Fotosešn:
:arrow: verjetno spet bobr kako sliko za spomin nardi, pa še kako pri fužinah pa to pa je dovolj tak da se lepo zrihtajte!!!

Obvezna oprema:
:arrow: dobra volja
:arrow: :drink
:arrow: nekaj za v usta
:arrow: jaz bom mel nahrbtnik tak da če bo kdo rabil magnezij ali hansaplast ga dobi pri meni!
:arrow: topla oblačila (zjutraj možnost megle in pa nižje jutranje temperature)

Evo to ti je to skratka dobimo se jutri!
raines napisal/-a:Evo, Raines se vrača med žive. Po treh dneh sem se spet logiral na forum, samo da preberem ta post in napišem, da sem še zmeraj zraven :D . totalna gužva, pa še počasen computer.

Se vidmo!

lp

"To mi deli" :D
kustus napisal/-a:če rabite v murglah okrepčevalnico javite kdaj greste čez murgle.

:clap: Super bi bilo, če bi bila še ta okrepčevalnica. Mimo bomo šli ob 7:45, hmmm, niti nisem prepričan. Tako približno imam občutek, da takrat enkrat, "polžki" pa kakšnih 15-20 minut kasneje. Bolje bodo vedeli tisti, ki tečejo z Garmini ipd.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA