Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Classix napisal/-a:Z idejami na plan...Ana in Liza sta nam zapisani v tekaških genih. Rok za sklenitev kompromisa in štetje prisotnih bi bil recimo...15.10. 2009. Takrat se uredi rezervacija.

Za rezervacijo pri Portalu (če se dogovorimo, da gremo tja) bo že nekoliko pozno. Mogoče bi zadevo dorekli do konca naslednjega tedna (10.10.)? Če bo ta varianta, potrebujem okvirno številko in uro začetka. Recimo 13. ali 13.30? Pa tisti, ki bodo tekli 10ko še malo navijajo za polmaratonce :)
Nana ima povsem prav. Nobene pretirane demokracije ne bomo vzganjali, saj potem prej ali slej pride do izmišljevanja. Ero je to lani rešil zelo elegantno in smo bili vsi srečni in veseli. Torej:

TF analiza po 14. Mednarodnem Ljubljanskem maratonu se BO zgodila v Gostišču Portal na Zaloški cesti v Ljubljani, dne 25.10.2009 med 13.30 in 18.30 uro. Prijave se v tem topicu zbirajo do 10.10.2009.

Jaz bom sedaj editiral potrebne podatke še na prvi strani topica, Nano pa vljudno naprošam, da ob času uredi vse potrebno v zvezi z rezervacijo.

LP
Matjaž
lonely napisal/-a:Pridem...ko pričakam ene, meni drage osebe, v cilju maratona:Lenči,Urška Sonček........
Kdo pa pričaka mene na "analizi" dobi .....(?)

Hvala ti dragi prijatelj Slika
Dvigam temo in z gorčino na tipkovnici ugotavljam, da pogrešam kar nekaj prijav, predvsem iz tistih koncev kjer so besedne zveze kot ''čuj nea ga...'' in ''ejga, da se nauš...'' del vsakdanjega besedičenja. ''Šiškaric'' pa nalašč nisem omenjal... :mrgreen:

Torej...''navali narod, delila se bo kultura''.

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA