Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
aha, pozabil sem na tole temo :!:
moje četrto mesto v svoji kategoriji na Fotrovem teku na Brdu :!:
Uporabniški avatar
 tae
Očitno je prišel čas za apdejtanje tele zadeve

Lestvica četrtih mest na dan 04.10.2009:
1. edo-brko 63x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 15x 4. mesto v 4-ih letih
4. vencelj vsaj 10x 4. mesto po spominu
5. Bojan Ambrožič 7x 4. mesto v zadnjem času po spominu
6. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
7. marjan vsaj 3x 4. mesto po spominu

Sorry Radolca, katera so tvoja 3 četrta mesta (nimam te še na lestvici).
 spela*
Glede na to, da sem dvakrat zapored pristala na 4. mestu, se javim še tule. Upam, da šteje tudi, če si 4. med štirimi. :lol:
Moja 4. mesta:
1. TF 10ka, Domžale, 2009
2. 15. tek Veronike Deseniške, Breg pri Kočevju, 2009
3. 29. Molniški tek, Zadvor, 2010
4. 22. Mekinjski kros, Mekinje, 2010

Trenutno sem tudi na lestvici Cooperja 4. :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Ja, že dolgo se nisem javljal v tej temi, prav tako je bilo z osveževanjem te lestvice.

Letos sem bil le 1x četrti (Tek po ulicah Postojne v kategoriji)

Lestvica četrtih mest na dan 28.04.2010:
1. edo-brko 63x 4. mesto v zadnjih 10-ih letih
2. tomi vsaj 25x 4. mesto od leta 1994 dalje
3. tae točno 16x 4. mesto v slabih 5-ih letih
4. vencelj vsaj 10x 4. mesto po spominu
5. Bojan Ambrožič 7x 4. mesto v zadnjem času po spominu
6. INOT vsaj 5x 4. mesto po spominu le v zadnjem času (v vsej zgodovini tvojega teka jih je sigurno bistveno več)
7. spela* 4x4. mesto v cca 2-eh letih
8. marjan vsaj 3x 4. mesto po spominu

Glede na malo število vpisovalev, pa ne vem, če je ta zadeva sploh še smiselna. Sprva je bilo mišljeno, kot fora, sedaj pa dejansko ne vidim več pravega bistva v tem.
 spela*
Glede na malo število vpisovalev, pa ne vem, če je ta zadeva sploh še smiselna. Sprva je bilo mišljeno, kot fora, sedaj pa dejansko ne vidim več pravega bistva v tem.

A se ti hecaš? :twisted:
Ravno, ko se jaz vpišem ... :roll: :( :? :x :argue: :nono: :hello: :cry: :-(( :evil:
Uporabniški avatar
 tae
Ufff tetka, si se pa ornk razhudila.
Uporabniški avatar
 Biz
Samo tole pa ni kar tako, takle nabirnik četrtih mest, zaenkrat Vencelj vodi na tej lestvici in bi mu morali še enega dodati :)
Uporabniški avatar
 tae
Biz, ne vem sicer, če si to najbolje opazil. :D
 spela*
Biz je po moje ugotovil, da, glede na to, da gre za lestvico uvrstitev na 4. mesto, vencelj kot 4. na tej lestvici v bistvu vodi. :D
Uporabniški avatar
 maca
spela* napisal/-a:

A se ti hecaš? :twisted:
Ravno, ko se jaz vpišem ... :roll: :( :? :x :argue: :nono: :hello: :cry: :-(( :evil:

pa ja, in ko jaz zberem korajžo (in grem štet moje štirke), naj bi zadeva zamrla.
Jok, podpiram besneneje od zvezdice.

Pokorno javljam mojih najmanj 10 uvrstitev na 4. mesto. Najmanj, ker jih ne spremljam aktivno, ampak tele imam pa zacahnane.

torej - celih 10 x 4
Uporabniški avatar
 tae
O.k. očitno je še zanimanje. Lestvica bo do nadaljnega ostala.
 spela*
Dodajam še eno mojo uvrstitev na lestvici. 4. mesto (absolutno med ženskami) danes v Mokronogu. Menda šteje ne glede na to, da smo bila le 4 ženske. :oops:

:D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA