Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

luzr napisal/-a:Malo jezikavejših replik jezikavim članicam in članom... :mrgreen:
Loni napisal/-a:tiny twinny tam pri Vrhniki začel neke čudne zvoke spuščat
Če ne bo uredil mojster S. :wink: , bo pa kdo drug :wink: ...

Mojster S. bo v sredo pogledal, v katerem jeziku se moja makina hoče z mano pogovarjati.

luzr napisal/-a: Ker Loni trenira, in ji gre kot po maslu, bo morda moja zajčica. Zgolj moja rešilna bilka, ki se je obupano oklepam, saj mi kaj drugega, revšetu, ne preostaja. :oops:

Jp, putr se kar cedi pri nas zadnje cajte, so me nekateri skušali prosvetliti, da je treba tudi kaj investirat, če hočem, aja, kaj že hočem. Nimam pojma, samo za zajčico sem pa že rezervirana. Čas neznan.

Sori, smetim temo.
Nazadnje spremenil Loni, dne 05 Okt 2009, 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
tae napisal/-a:Želje sem imel, da bi šlo pod 4, pa žal ni šlo. Tudi Mitjas je imel te želje, mislim da je njemu uspelo. :clap:

Skoraj Tae - uradno 1:24:36 in tempo 4:01 :D
Moja najhitrejša 21ka, ki je prišla v pravem trenutku - pred maratonom v Amsterdamu čez 13 dni.
Super družba (hvalaTini za prevoz in Nadi za fajn družbo), lepo vreme in kar težka tekma. Tisti prvi vzpon do 5ega kilometra je res ubijal, potem mal gor in dol, po obratu pa le še gas do konca :D V zadnjih kilometrih sem ostal sam in poskušal ujeti pred sabo skupinico, ki je imela par 100m prednosti. Do cilja sem uspel dva ali tri prehiteti.
Ob pogledu na uro na ciljni črti pa presenečenje in veselje - nov osebni rekord, ki ga zaradi trase in še na obratu nisem pričakoval.
Analiza v ciljnem prostoru kratka, a sladka :D Marmelade sem se za en čas najdel :!:

Hvala vsem za super fajn družbo in dosežene rezultate :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA