področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Sam sem v zadnjem času trikrat naročil pri Start Fitnessu in sem zadovoljen.

Prvič sem naročil šprintarce 19. septembra. Odposlane so bile 26. spetmebra, dobil sem jih pa nekje sred okotbra.. morm rečt, da sem bil že ornk živčen, če bo sploh pršlo. Ko pa je pršlo je pa vse štimal in še štunfe dobiš pri vsakih supergah, kar sploh nism vedu... Šprinatrce (Nike MAtumbo) so pa itak za popizdit hude (98g)! So 2009 model in pomoje med najboljšimi na trgu .. pri nas jih ni in jih ne bo, če pa bojo bojo pa min 130 eur.

Nekaj dni kasneje, 20. oktobra, sem naročil še ene superge Nike. Odposlane so bile že 22. oktobra, dobil pa sem jih že 26. oktobra. Očitno so se veliko bolj izkazal kot prvič ...

Ker sem bil tudi s temi zadovoln, sem zdej naročil še ene superge, kapo in adidasov freerun jacket .. vse skupi s poštnino 100 eur ... po dveh dneh že odposlano .. zdej pa še čakam, da pozvoni poštar.. če bo tudi tokrat vse ok, ne kupim več stvari v Slo, ker se enostavno ne splača... pri zadnjem nakupu sem dopil celo kodo za 10% popust.

lp
Koliko pa je poštnina pri Start Fitness-u za Slovenijo?

Sem jih našel tudi na E-bayu in če tam izberem dvoje istih copat, mi tudi poštnino podvoji.
Tudi, če naročiš preko njihove strani, ti računa za vsak par copat posebej poštnino. Če pa imaš en par copat, pa še par cunj zraven pa je ista poštnina ali pa se malo poviša.
Si jih probal vprašati, če bi dali kaj popusta za večjo količino copat?
Nisem. Misliš, da bodo dali popust za dva para?
Ali pa ima kdo kakšno kodo za popust pri Start Fitness?

Za en par copat je torej poštnina za Slovenijo 10 funtov.

Pa še nekaj me zanima:

Če stevilke ni na zalogi, mi napiše tole:
Sorry, this size is out of stock. Please select another size or product.

Drugače pa mi pusti, da izberem količino od 1 pa do 25.
Ker dvomim, da imajo npr. 25 kosov iste številke na zalogi, me zanima ali je še kakšno varovalo.
Da mi potem ne bodo sporočali, da zadeve ni več na zalogi in mi vračali denar...
Toti k....v Wiggle ima različne cene za različne države!

Primer:
- za UK, pa tudi Avstrijo, Hrvaško,... je cena 45 funtov:
Slika

- za Slovenijo, Italijo,... pa je cena 54 funtov:
Slika

Za druge države nisem preverjal, se pa da enostavno: samo spreminjaš Delivery options v Shopping basket.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA