Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tretji Tradicionalni tek v Podsredi bo!!! In sicer 11.10.2009, kot po navadi med prireditvijo "Kozjansko jabolko"! Dolžina cca: 6500m

Več informacij objavim v naslednjih dneh!

Hvala za zanimanje in veliko tekaških užitkov!
Pozdravljeni!

Lani sem se udeležil tega teka! Že lani sem mislil napisati nekaj vrstic v zvezi tega teka, a sem se odločil, da je bolje, če to storim letos. Organizatorju predlagam, da malo razmisli, o uvedbi kakšnih starostnih kategorij za ta tek ( lani mi je sicer organizator v tej smeri nekaj po telefornu obljubil, a ko sem prišel na tek iz tega ni bilo nič. Bilo bi pošteno do tekačev, da se vsaj malo porazdelijo po starostnih kategorijah. S tem bi tudi zagotovo dvignili udeležbo na tem teku!

Namreč podelitev je bila samo za prve tri v absolutni moški in ženski konkurenci! Morda pa bo letos drugače!!??? :?: :?:

Sicer pa lepa, zelo obiskana prireditev, z veliko stojnicami, na katerih ni manjkalo raznih dobrot!

Lep pozdrav!
Pozdravljena Iza1976!

Lani sem tekel, ni nas bilo veliko, tam nekje okrog 20 tekačic in tekačev! Sam se ne bom udeležil teka iz razlogov, ki sem jih navedel v prejšnjem pisanju! Morda pa bom šel le na ogled stojnic polnih dobrot, ki jih je v trgu Podsreda bilo lani res veliko ob prazniku kozjanskega jabolka!
Vabilo na Rekreacijski tek Podsreda 2009

Športno društvo Podsreda v sodelovanju s Kozjanskim parkom vabi na Rekreacijski tek podsreda 2009, ki bo potekal pod geslom:

»S tekom kozjanskega jabolka v Podsredi do bolj zdravega življenja«

Štart teka bo ob 11.00 uri, v Trgu Podsreda (prizorišče praznika Kozjanskega jabolka)

Proga teka je dolžine 5800 m in poteka po raznoliki podlagi iz Podsrede do gradu in po gozdni poti nazaj v Podsredo. Tekmovalci bodo razdeljeni v štiri moške in štiri ženske kategorije z enotnim startom. (In enotna otroška do 12 let)
Kategorije:

Otroci do 12 (skupno)

Moški
-moški A (do 18 let)
-moški B (od 19 do 35 let)
-moški C (od 35 do 50 let)
-moški D (nad 50 let)

Ženske
-ženske A (do 18 let)
-ženske B (od 19 do 35 let)
-ženske C (od 35 do 50 let)
-ženske D (nad 50 let)

Prvi trije uvrščeni po kategorijah prejmejo simbolične pokale.
Absolutno prvi trije moški in ženske prejmejo pokale.
Vsak udeleženec prejme spominsko majico in topli obrok.
Nagrada čaka tudi najmlajšega-o oz. najstarejšega-o tekača oz. tekačico.

Prijave se sprejemajo na dan teka med 09.00 do 10.30 uro v neposredni bližini starta. Startnina znaša 5,00 EUR in se plača ob dvigu štartne številke, tekmovalci do 18 let so startnine oproščeni.

Razglasitev rezultatov: ob 13.00.

SPLOŠNE DOLOČBE: Tekmovanje bo ob vsakem vremenu. V primeru dežja se bo teklo po rezervni progi (samo do gradu) Tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost! Prvih 50 prijavljenih dobi spominsko majico. Rezultati teka bodo objavljeni na http://www.obcina-kozje.si

INFORMACIJE: Matija Jagrič -041/369-482, Jernej Jagrič –041/834-761,
:laola
Spoštovani MitjaJ!

Pohvalno, da ste se odločilo tako :cast1: :cast1: :clap: :clap: :clap: , in verjamem, da boste s tem privabili veliko več tekačev in njihovih spremljevalcev na vašo prireditev ob prazniku kozjanskega jabolka!

Sam se bom potrudil, da se udeležim tudi tekaške prireditve!

Lep tekaški pozdrav in nasvidenje v nedeljo! :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA