Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Uporabniški avatar
 ALONSO
Tudi ALONSO se je prijavil,upam da je še pravi čas,prej nisem mogel,saj sem podpisal za ferari,zato se pazite.Plačal tudi in upam,da sem še med sto.Lep tekaški pozdrav iz Savinjske doline.Sem malo razočaran,ker so ŠTENGE danes odpadle. ALONSO
bernarda napisal/-a:Bo kakšen poseben košček sladkega?
Kakšna izbrana sladica? Sam ne frutabela :mrgreen:

Mogoče pa pripelam kaj :ignore: :wink: sladko ziher bo (za vas) zame pa bojo bobipalčke :mrgreen: frutabela je pred laufom samo dobra :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Je smešno ne :twisted: :twisted: :twisted: ?
Drži, da imate(jo) starejši prednost :-- ....., ampak tole mi pa ni nič všeč :roll: !!!

:wink:

Meni tudi ni prav.Naj zmaga boljši :!:
Sicer pa bi bilo potrebno Vremenu letos tudi nekaj Slika.V šestih urah se bomo že nekaj domislili :--

Važno, da se mamo fajn !!!
Le kaj bi mu skuhali..... Slika !!

:wink:[/quote]

A kuhale bi rade?' Ok super, pol ne potrebujemo kuharice za pripravo malice po tekmi :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Osvežena štartna lista z vsemi, ki ste do danes nakazali štartnino na moj račun.

Nekaj je nakazil iz katerih ne morem razvozlat kdo je plačnik, kljub temu,da sem v razpisu poudaril, da pod namen izpišite samo svoje ime oz. vzdevek. :?

Torej vsi tisti, ki se ne najdete na štartni listi in ste vplačali štartnino se javite, da vas najdemo :D

Vsi ki še oklevate še imate čas! :wink: , do sedaj se je nabralo 62 prijavljenih! :clap:

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Če imate možnost pridobiti še kakšne sponzorske nagrade, jih prinesite, da povečamo nagradni sklad.

Ojoj :oops: , saj res :idea: , v omari čakajo nagrade :clap: , hm, ja bo treba na Sladki vrh :--
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Če imate možnost pridobiti še kakšne sponzorske nagrade, jih prinesite, da povečamo nagradni sklad.

Ojoj :oops: , saj res :idea: , v omari čakajo nagrade :clap: , hm, ja bo treba na Sladki vrh :--

:laola
[quote="Vreme"]Osvežena štartna lista z vsemi, ki ste do danes nakazali štartnino na moj račun.

Nekaj je nakazil iz katerih ne morem razvozlat kdo je plačnik, kljub temu,da sem v razpisu poudaril, da pod namen izpišite samo svoje ime oz. vzdevek. :?

2.10. plačano 45 ojrov. Namen plačila: "štefan64mushr00mdragica" Če namen plačila povežeš s prijavami, pride tole:
:arrow: Štefan Kustec - štefan64
:arrow: Irena Kustec - mushr00m
:arrow: Dragica Kustec - dragica

Sem vse spravil na en plačilni nalog. Je treba šparat s stroški plačilnega prometa. Gorenjci se tud' v recesiji ne damo. :clap:

lp, Štefan
 luzr
štefan64 napisal/-a:Sem vse spravil na en plačilni nalog. Je treba šparat s stroški plačilnega prometa. Gorenjci se tud' v recesiji ne damo.
Oooo, gorenjska (sekcija) teče in plačuje štartnine. Ej... Kar malo sram me je, ker bom šprical...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA