Ja danes zjutraj se nas je zopet zbrala kar prijetna družbica.
Bajsi-oragnizator kao

,nas je sicer mal razočaral, ker je pač moral še mal odremat in zato je svoj štart prestavil v Koseze.
Pohvalno od Pie&Era&Tobija da so vstali ob tako rani uri,pa čeprav samo za kavo.
Izpred Fužinskega gradu,smo z rahlo zamudo krenili:Bigfrik, Bor, Jos(ki nas samo bere), LojzeP, Pantha Rei,Vito in moja malenkost-na kolesu.
Ker so na začetku izžarevali preveč energije(jezikave

) sem fante raje zapustila, da se v miru razgovorijo po moško. Sama pa sem odšla po lažji poti,pod Golovcem, da Peruzzijeve, kjer pa me je čakala nova skupina.
Ko sem prišla do "kitajca" sta tam že pridivjala Bigfrik in Jos. Kako se jima je pa mudilo

.
No na Peruzzijevi me je potem pričakala prijetna moška trojka Hermesovcev(Aleš123,Landlord, Runner). Ko smo čakali glavnino iz Golovca, nas je prijazno ogovoril MiroPR, ki nas je seznanil, da je to njegova vsakotedenska trasa. Pohvalno.
Naslednjih nekaj kilomerov mi je pogled počival na "lepotah" moškega dela TF

Mi je kr mal pulz narasel

Dekleta ne veste kaj zamujate

.
Na Peruzzijevi smo bili opaženi in ta info je bila brzojevljena v Koseze, zato nas je na Bajerju že čakal naš nepogrešljivi Dpop,ki je poskrbel za okrepčilo. Hvala.
Na poti do Kosez se je pridružila tudi H2O-

,ker si bila danes edino dekle, ki si je upalo na pot z moškim delom TF.
Priključil se je tudi Ramond(uupppss

-ne vem če je tole povsem prav)
Tu so se poslovili Bor, LojzeP in Vito, pot je pričel že omenjeni organizator Bajsi.
Na Žalah nas je nato zapustil Landlord.
Runner je pot zaključil tako,da jo je mahnil direkt domov-upam samo, da je bilo vse OK
Na cilju nas je ogovoril prijazni gospod, in nas povprašal, če pozanmo mi Matjaža s Fužin,ki tudi teče. Ja seveda, da ga poznamo. Fuchs-ca, a ne
Vsi čili in zdravi, z izjemo manjše krvavitve, smo se po raztegu odpravili na neizogibno in zasluženo ana-lizo, kjer so se nam pridružili še H2O-ponovno, Dpop-ponovno in Tmp, Pia&Ero-ponovno, ter Tini.
Dobre volje ni uspel pokvariti niti "tečen" gazda.
Upam, da sem zajela bistvo za tiste,ki vas ni bilo