Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 NIKITA
Hoj,

Nikakor mi ne uspe :--( umeriti ure. Bolj kot čitam navodila, manj mi je :roll: jasno.
Je kak uporabnik te ure, kateri bi si vzel pol urice in mi pomagal :FO: pri umerjanju na štadionu (Ljubljana, Domžale,...)?
Se mi pa kar mudi, ker sem v Slo le še do 20. oktober.

Hvala in lep dan

Jana
 luzr
Umeriš na stadionu z enakomernim tekom. Primerjaš podatke dobljene s tekom (dolžina) in realno pretečeno dolžino. Recimo, da je en krog 400m (na prvi stezi:)), in če se potrudiš lahko tečeš zelo enakomerno. Načeloma bi morala taka meritev biti zelo podobna tisti na makadamu in asfaltu; marsikdo;) se ne bo strinjal.
Odteči moraš vsaj 1000m, ali 2000 za lažji izračun in malce manj napake. Ponoviš trikrat.

Dobiš kalibracijski faktor, ki se razlikuje od 1.000 (100%), na primer 0.950, kolikor je pokazal tekaški senzor uri. Sedaj vneseš pet odstotnih točk manj v uro.
Na katere gumbe moraš pritisnti ne morem povedati na pamet, lahko pa odtečeva.

Meni je vseeno, če prikazana razdalja odstopa za 10%. Ker v resnici ni idealne linije in ker uporabljam različne podlage.

Nadgradnja. Nehaš uporabljati senzor in se prenehašš obrmenjevati. Potem ti ne gre več na jok :--( ,tudi sredinčkov več ne kažeš, ampak je vse :) :D :lol: :P ...
Čisti zen...
 NIKITA
Luzr

Če bi bil res pripravljen reskirati eno uro bom resnično vesela.
Samo povej kje in kdaj, vseeno dopoldne ali popoldne.

Lp Jana
 luzr
Zmeniva se za ta teden. Lahko danes, v sredo, ali v petek. Lokacija Kodeljevo ali Šiška.
Za Domžale ne vem kako je z dostopom do stadiona.
Tehnikalije dorečeva zasebno.
Seveda so tudi drugi vabljeni k obiskovanju neuradnih TF dogodkov kot je tudi ta! :)
 luzr
:)Škorc, tega nisem rekel jaz... :lol: To si slišal v garderobi od drugih navihnaih (fan)tičev.

:D@Bluegreen:
Seveda, zato pa to razglašam na forumu. Ker je znana moja afiniteta do bjond...
Predator je pač na lovu, ker mu gre zaradi netreniranja za krempeljce...
A si predstavljaš kaj se dogaja zasebno. Na ZS in celo epošto dobivam negodovanja (trgovčičev), vprašanja prijaznih tekačev in seveda tekačic. Vabila za tek(sal) pa niso ravno pogosta... ;) Kaj je teksal vprašaj Sončko in Dannae. :mrgreen: ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA