Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Vreme napisal/-a:
raf napisal/-a:moj avto je že poln za pot v provinco.
dva sladka za sladki vrh prideva sigurno. tudi dva drzna prideta.

Me veseli,da tudi sladki pridete na sladkega :wink:

Štartna lista osvežena, tudi s tistimi, za katere nisem mogel razvozlat plačnika! Kot kaže se nedoslednost pojavi na bančni linici - prosim opozorite pri vplačilu da vpišejo pod namen natančno tisto kar imate sami napisano na položnici!

Je pa še kar nekaj takih ki jih ne najdem, prosim javite se oz. pošljite skenirano položnico!

Se mi je kar zdelo, da si je gospa na bančnem okencu malo olajšala zadevo. Je bil petek in je bila verjetno že utrujena. Dolg delovni teden naredi svoje.
Da bi poslal elektronsko od doma (petek zvečer), pa nisem upal reskirat. Bi šlo naprej šele v ponedeljek, sem se bal, da bo do takrat že sto prijavljenih...(hebat ga, panika).
Važno, da smo vsi trije na listi. Hvala.

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 raf
ero napisal/-a:Raf, se javim za poskusnega zajčka. Če boš rezultate lahko objavil v obliki članka na TF, bom pa še bolj vesel :)

seveda sem imel v mislih tudi to možnost objave rezultatov.
Tudi jaz se javim, vendar pa imam eno prošnjo. Zelo rada bi izvedela svoje rezultate, ker sem presnojedka (surova hrana - sadje, zelenjava in oreščki) in me zanimajo razlike.

Bi se dalo moje identitete NE skriti v rezultatih? :) (Ali pa da jih samo meni poveš če ne maraš imen v poročilu.)
Uporabniški avatar
 raf
ker vas bo toliko se bodo zadeve vodile pod štartno številko in tisti ki ga zanimajo rezultati meritev se bo lahko komot najdu in bo pogledal.
V teoriji zdravim ljudem tudi po 6 urah teka cuker ne bi smel pasti skoraj nič, oziroma minimalno. bomo videli kaj se bo dejansko izmerilo. Seveda je odvisno tudi kakšne zaloge imaš v jetrih in kakšna je tvoja konstrukcija telesa.
pri diabetiku gre pa zadeva že po dveh urah proti nuli in je treba sproti zadeve v obliki Oh dodajati, da preživiš 6 urni tek.
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem vedel, da bo veliko zanimanja za to. Bi pa bilo fino če bi lahko še med tekom merili pritisk, raf tako tvoja žena med polnimi urami ne bi bila nezaposlena :lol: .
Uporabniški avatar
 raf
bomo poskrbeli tudi za to, če bo kdo želel.
imam doma avtomatskega, ki vse sam naredi. samo je tako pameten, da bo zaznal preveč naspidirane tekeče in bo pokazal znakec, da je prisotna aritmija.
Opa, če seznam še ni prepoln, se javim v tale zajčnik zraven zajčic in zajcof za test sladkosti. Čestitam za odlično idejo @dr.raf :D
Uporabniški avatar
 raf
Super, da ste se v tako velikem številu javili za poskusne zajčke in se vam že vnaprej zahvaljujem za pomoč.Bom v dogledenm času formiral listo vseh prijavljenih in bom dorekli tehnikalije kako bo potekalo testiranje. špikanjam je skoraj neboleče, ker se uporablja accu chech multiclicx sprožilna naprava, ki je dokazano najbolj neboleča za naše blazinice.
Čist tako mimogrede, da boste zajčki vedeli kaj pomeni to vaše šikanje. jaz kot diabetik se moram vsak dan spikniit najmanj tolkokrat, kot se boste vi na Sladkih šest.
Uporabniški avatar
 Z*
Saj tale sladek test pa super paše na sladko prireditev. Tudi jaz sem za, če je še kaj prostora. 8) A bomo še kaj drugega testirali? :mrgreen: Si bo pa težko zapomniti vse, kar pojem v eni uri, ker se mize tam gori kar šibijo od sladkosti. :D
Uporabniški avatar
 raf
prijavljeni za zajčka cuker spikanja v okviru Sladkih šest: nana,lenči,loni,EčO,Kokiii,Vreme,bacek,ero,zuli5,štefan64,samo,classix,
urška sonček,zdravkoC,miroR,Alek,Z*.
Hvala vsem prostovoljcem in mislim, da je 18 drznih plus 2 sladka dovolj za test gibanja glukoze v krvi med 6 urnim tekom.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA