prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Žuži napisal/-a:Jaz si bom v nedeljo vzel dan počitka zato ne bom tekel bi pa postavil okrepčevalnico kjer je potrebna ...

Rosi čim hitreje okrevaj!!!!!

Lp jošt

Jošt hvala za želje in za pripravljenost postavitve okrepčevalnice. Ker bo bobr to nedeljo tekel, bi potem bilo dobro, če bi lahko imel okrepčevalnico pri Kosezkem bajerju.
Če je med tekači, ki bodo po nedeljo tekli po PST, kakšen podoben meni, ki se mu sedma ura zjutraj v nedeljo tudi zdi nečloveška za kar koli drugega kot za še zadnji obrat v postelji pred jutranjo kavo ... kdo, ki bi raje tekel kasneje, naj se javi. :wink:
spela* napisal/-a:Če je med tekači, ki bodo po nedeljo tekli po PST, kakšen podoben meni, ki se mu sedma ura zjutraj v nedeljo tudi zdi nečloveška za kar koli drugega kot za še zadnji obrat v postelji pred jutranjo kavo ... kdo, ki bi raje tekel kasneje, naj se javi. :wink:

Jaz mam tudi mal v planu eno polovicko za nedeljo, start okoli 10h bi bil kar primeren.
(saj nismo sredi poletja, ajde ljudi :) )
pajo napisal/-a:Raf ob 6:30h pusti makino pred bajerjom tam kot ponavadi in se lepo peljeva...

Okidoki, se pravi, da če jaz zaključim pri bajerju, imam taksi službo na start. Super. Že vnaprej milegracije.
Loni napisal/-a:
pajo napisal/-a:Raf ob 6:30h pusti makino pred bajerjom tam kot ponavadi in se lepo peljeva...

Okidoki, se pravi, da če jaz zaključim pri bajerju, imam taksi službo na start. Super. Že vnaprej milegracije.

Ni problema. Je edini problem dež - v tem primeru naju ne bo.
pajo napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Ni problema. Je edini problem dež - v tem primeru naju ne bo.

Pa ne da sta iz cukra, Rafa še zastopim, tebe pa :-- Saj - če bo, bo to samo iz megle malo dol padalo, nič drugega. Kje pa je tu optimizem? Bomo poklicali palčka Smuka, bo prišel vse skupaj malo razrezat.
Sedaj je že 100% jasno, da jaz v nedeljo ne bom tekel, je poškodba prehuda. :--(

Pridem pa na štart, pripeljem Marjano, pajo-ta in raf-a in pripravim okrepčevalnico za zajca in venclja, pri Fužinskem gradu. Bom pa lahko v pomoč ob progi in še za kakšen prevoz iz Kosežkega bajerja. :D V mislih bom pa tekel z vami. :D

Zvečer pa osvežim štartno listo in okrepčevalnice. :)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA