iverson napisal/-a:Prej sem mel manjši problem z mail-i in sem jih nekaj zbrisal. Na strani LJ maratona piše da lahko prevzamemo le s potrdilom. Mislijo to potrdilo o plačani startnini? Ker edino to mi je ostalo, tisti mail-i, ki jih dobiš ko se prijaviš so se mi namreč zbrisali.
Prevzem materialov za posameznike
Vse tekmovalce obveščamo, da bo potekala izdaja štartnih številk in ostalega materiala v prijavnem šotoru na Pogačarjevem trgu:
v četrtek, 22. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v petek, 23. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v soboto, 24. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v nedeljo, 25. oktobra 2009: od 6.30 - 9.30 ure.
Številko in čip lahko prevzamete izključno s potrdilom (voucherjem), ki ste ga dobili po mailu ob prijavi. Osebni dokument ni potreben.
Če si se prijavil za 14 LM in plačal štartnino preko e-pote, potebuješ za prevzem štartne številke potrdilo, ki so ti ga po plačilu poslali na mail,
drugače pa potrebuješ potrdilo o plačilu štartnine na pošti ali banki.

Pri prevzemu štartne številke za LM še nikoli do sedaj nisem pokazal potrdila o plačilu štartnine, pri prevzemu štartne številke sem vedno povedal samo svoje ime in priimek, ter za kateri tek sem se prijavil in plačal štartnino, pa je bilo vedno OK
če pa si se prijavil in plačal štartnino in je v njihovi eviudenci kaj narobe, pa potrebuješ potrdilo o plačilu