prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

A se je zvezdica tud že vrnila z Irske?

Dragi Pegaz,

tako kot ti sem tudi že jaz nazaj v toplejših krajih, irske pube pa puščam za sabo. :--(
Ker že dolgo nisem videla stadiona, si grem danes enega ogledat od blizu. Morda celo tistega na Kodeljevem. Če si imel v mislih 17. uro po irskem času, bi to mogoče šlo, po slovenskem času pa praktično nemogoče.
Če bom slučajno tekla na Kodeljevem, vas morda pridem pogledat na cilj, a ne morem obljubiti.
spela* napisal/-a:Če si imel v mislih 17. uro po irskem času, bi to mogoče šlo, po slovenskem času pa praktično nemogoče.
Če bom slučajno tekla na Kodeljevem, vas morda pridem pogledat na cilj, a ne morem obljubiti.

O fino, ekipa se zbira! Upam, da si se fino imela v Temple Baru. Moram ti povedati, da sem pa jaz prejšnjo soboto zvečer ravno ujel volilno poročilo, ko sem se po severni obvoznici po celodnevni vožnji iz Pariza via Karslruhe končno peljal proti domu. Moj poklon! :cast:

No, z Razyem tokrat startava ob 17h, pa upam, da se potem vidimo na cilju!
Pegaz, žal mi ob nadvodovojvodovski uri ne bo uspelo, ker bom tlačanil. Razen, če mi plemiči pomagajo razkladati stavbno pohištvo in ostale plebejske stvari.
Za mr.W-ja in mr.T-ja pa ne vem kje in kod se potikata. Morda trenirata tek?

spela* napisal/-a:er že dolgo nisem videla stadiona, si grem danes enega ogledat od blizu. Morda celo tistega na Kodeljevem.
He, he, na stadionu je prog približno toliko, kot prstov na eni roki. Torej bi bilo zabavno tudi danes ošintii s pogledom tekajoče. In kako prikro pripomniti...
spela* napisal/-a:irske pube pa puščam za sabo. :--(

Na primer kako zapleteno se enim noge zapletajo.
Pegaz in Razy, se opravičujem, ker vaju nisem počakala. Kriva sta bobr in miciM, ki sta ob šestih in dve minuti rekla, da je čas za start in da moram startati z njima. :twisted:
Hotela sta me celo na Golovec zvleči. Moram reči, da sta bila vztrajna in prepričljiva (bobr mi je na primer obljubljal, da bom danes tekla svoj rekord Golade, če grem z njima :D ). A se nisem pustila, ker sem se že prej odločila, da grem na stadion teč intervale. Kar se je izkazalo za dobro odločitev, saj sem kilometrske intervale tekla v zame zelo dobrem tempu. :D
(tehničnih podatkov ne izdam, razen če konkurenca prizna, da jo to zelo zanima :-- )
Res je, špela se ni dala in kljub mamljivim ponudbam se je raje gužvala na ovalu. :lol:

Lušten krog sva odtekla. V bistvu v hrib vsak zase s svojim tempom in potem drugi del do cilja pospešeno skupaj. Ura mi je namerila 52 minut neto kar me je presenetilo, občutek je bil da bo skoraj eno uro :). Če bi štiri take iste golade odtekel v NY bi bil prav vesel :).
bobr napisal/-a:Res je, špela se ni dala in kljub mamljivim ponudbam se je raje gužvala na ovalu. :lol:

Lušten krog sva odtekla. V bistvu v hrib vsak zase s svojim tempom in potem drugi del do cilja pospešeno skupaj. Ura mi je namerila 52 minut neto kar me je presenetilo, občutek je bil da bo skoraj eno uro :). Če bi štiri take iste golade odtekel v NY bi bil prav vesel :).

Seveda bo šlo, saj v NY ni hriba golovec, je samo ravnina. :lol:
ROSI64 napisal/-a:Seveda bo šlo, saj v NY ni hriba golovec, je samo ravnina. :lol:

Helou!
Ko se približaš vsakemu od petih mostov in zagledaš tisto vzpenjajočo se gmoto pred seboj, se ti zdi golada in njeno hribovje pravi mali zalogaj.
Da o finalnem nekajkilometrskem vzpenjanju ob Central parku proti cilju sploh ne govorimo.

Hja, no, malo tudi pretiravam.
Bajsi napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Seveda bo šlo, saj v NY ni hriba golovec, je samo ravnina. :lol:

Helou!
Ko se približaš vsakemu od petih mostov in zagledaš tisto vzpenjajočo se gmoto pred seboj, se ti zdi golada in njeno hribovje pravi mali zalogaj.
Da o finalnem nekajkilometrskem vzpenjanju ob Central parku proti cilju sploh ne govorimo.

Hja, no, malo tudi pretiravam.

Niti ne pretiravaš, crkaval bom to je že znano :)
Rosi lahko greš zraven da vidiš te newjorške "the klance" :--
spela* napisal/-a:na stadion teč intervale. Kar se je izkazalo za dobro odločitev, saj sem kilometrske intervale tekla v zame zelo dobrem tempu. :D
(tehničnih podatkov ne izdam, razen če konkurenca prizna, da jo to zelo zanima :-- )

Konkurenco s tresočimi rokami, majavimi nogami in sesutim kolenom to zelo zanima, bo manj bolelo na dan resnice...
Se rade volje pridružim, če boš polžku delala družbo, saj sem hitrost v zadnjem času nekje izgubil :oops: .

Pravijo, da je treba opraviti vsaj en trening pred LM :--

PS: Bi bil že čas, da se pojavim na startu. Tretjič gre rado, pa tako zavzeto sem začel:
1. 1.1.09
2. 5.2.09
3. v planu 15.10.09 :laola
Laufer napisal/-a:Se rade volje pridružim, če boš polžku delala družbo, saj sem hitrost v zadnjem času nekje izgubil :oops: .

Se bom tudi jaz opogumila :roll: . Če boste "polžki" prehitri :mrgreen: , jo pa sama čez Golovec mahnem.
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA