Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tek za življenje in radost, 10.10.2009, poldnevna prireditev od 9.00 do 14.00

Darovanje in presaditev delov človeškega telesa za namen zdravljenja je danes med strokovnjaki že priznan in uveljavljen način zdravljenja. V svetovnem in evropskem prostoru en dan v letu posvetimo vsem darovalcem in njihovim bližnjim, izrazimo podporo tudi vsem bolnikom, ki na presaditev še čakajo ter se zahvalimo strokovnim ekipam in posameznikom, brez katerih program presaditev v Sloveniji ne bi tekel .

Letos bomo Evropski dan darovanja in presaditev v Sloveniji že drugič praznovali s tekaško prireditvijo

»Tek za življenje in radost«, ki bo potekala 10. oktobra 2009 v Parku Tivoli v Ljubljani

Tek je dobrodelne narave in bo potekal na 2km (hoja) in 8km. Udeležba na teku je brezplačna, vsak tekač pa bo prejel lepo spominsko majico!
Za vse udeležence bo možna oddaja prtljage v pokrit prostor. Tekmovalcem bodo na razpolago sanitarije.

Prijave pobiramo na dan dogodka. Podrobnejši program prireditve bomo objavili v naslednjih dneh.

Za vsa morebitna vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu tek@slovenija-transplant.si.

Srčno vabljeni!
Iza1976 napisal/-a:Res me zanima zakaj so različni podatki glede kilometrine in glede časa okrog štarta......

Predvidevam, da so tole nanaša na objavo ''2. Tek za življenje in radost'' z dne, 2. 10. 2009.
Če pozorno prebereš, ni različnih podatkov glede časa štarta. Piše samo, da se prijave pobirajo od 8.30h dalje.
Glede kilometrine so različni podatki. Gre zgolj za to, da ko je bil objavljen tale post (kot vidiš že v juliju), so bile priprave na tek še v povojih in kilometrina ni bila natančno določena. Veljajo bolj ažurni podatki.

:wink: :D
http://www.slovenija-transplant.si/inde ... &tx_ttnews[tt_news]=44&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=d601c9f6d9

Tek za življenje in radost

Tek je dobrodelne narave in bo potekal na 2 km in 6,5 km. Udeležba na teku je brezplačna!

Za vse udeležence bo možna oddaja prtljage v pokrit prostor. Tekmovalcem bodo na razpolago sanitarije. PRIJAVE IN ŠTARTNINA : Prijave sprejemamo na dan prireditve od 8:30 dalje. Štartnine ni, vendar je za sodelovanje na tekaški prireditvi prijava obvezna. Poskrbljeno bo za garderobo in sanitarije. Tekači nastopajo na lastno odgovornost.

08:30 Pričetek izdaje štartnih številk

10:00 Pričetek predstavitve dejavnosti društev in drugih ustanov

10:30 Zaključek prijav

11:00 Začetek prireditve in ustvarjalne delavnice

11:30 uradni START teka na 6,5 km in na 2 km

12:00 okrepčila za tekmovalce

12:30 uradni ZAKLJUČEK teka

13:00 Podelitev nagrad tekačem

13:30 Podelitev priznanj športnikom – bolnikom

14:00 Zaključek prireditve

Predstavitev društev in ustanov

10. do 14. ure v prireditvenem prostoru Sankališče v Tivoliju, Ljubljana, bodo svojo dejavnost predstavili: Slovensko društvo Transplant, Zveza društev ledvičnih bolnikov Slovenije, Rdeči križ Slovenije, Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L, Zavod med.over.net, Educell, ...

Ustvarjalne delavnice

11. do 14. ure vodene ustvarjalne delavnice, kjer bo domišljija edina omejitev malih in velikih udeležencev pri ustvarjanju src iz različnih materialov.

OPIS IN POTEK PROGE ZA TEK ( trasa ):

6,5 km: Štart in cilj sta v Parku Tivoli. Pot nas vodi po sprehajalnih poteh parka in urejenih gozdnih poteh Rožnika. Proga bo označena s kilometrskimi označbami, za varnost bo poskrbljeno. Na progi bo tudi vsaj ena okrepčevalnica z vodo in izotoničnimi napitki.

2km: Krajša proga je namenjena tekačem začetnikom, mlajšim tekačem, predvsem pa bolnikom s presajenimi organi. Poteka okrog prireditvenega prostora, po urejenih sprehajalnih poteh Parka Tivoli. Za varnost udeležencev bo poskrbljeno.

ORGANIZATOR:

Zavod Republike Slovenije za presaditve organov in tkiv Slovenija-transplant, Zaloška 7, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 3006860; Fax.: 01 3006866.

Za vsa morebitna vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu tek@slovenija-transplant.si.

Srčno vabljeni!
Ravnokar sem se vrnil iz tega teka. Šel sem v sklopu svoje službe in sicer z SBMS. Proga je bila prava krosaška in dokaj zahtevna saj je bilo mokro in polno listja ter blata. Čas, ki sem ga imel v cilju je bil 29:54 po moji uri in sem bil nekje 4. ali 5. ne vem točno, uradnih rezultatov pa ne bo menda do torka. Če bi poznal progo bi mogoče lahko tekel kako minuto ali dve bolje, a sem se po teh klancih preveč šparal, ker nisem vedel kdaj jih bo konec. To je bil namreč moj prvi tek v Ljubljani. :) Mimogrede pa, če je dobra družba je lahko dež ali sneg... čist vseeno. :mrgreen:
To je bil kros, brez dvoma.
Priponke
2. Tek za življenje in radost 10.10.2009, Elevation - Time.jpg
Višinski profil
2. Tek za življenje in radost 10.10.2009, Elevation - Time.jpg (19.87 KiB) Pogledano 1947 krat
2. Tek za življenje in radost 10.10.2009.jpg
Trasa
2. Tek za življenje in radost 10.10.2009.jpg (21.38 KiB) Pogledano 1949 krat
Se strinjam, proga je bila res zelo drseča, sploh v zadnjem spustu :!:
Je pa bila to moja prva tekaška tekma in moram rečt, da je bilo (kljub slabemu vremenu) res zelo fajn in prijetno, tako da to gotovo ne bo moja zadnja (drug teden še na 17. Tek ob Savi ... potem je pa že kmalu lj. maraton, juhej :D ).

Medicius: hvala za info glede uradnih rezultatov (sem se namreč spraševal, kdaj jih bojo, če sploh, uspeli dati na internet). :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA