Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 iverson
Super prireditev, uspelo jim je odlično še vreme se jih je usmililo za 2uri!

Nisem delal nobenih hitrih cestnih tekov, hrib pa ti tudi vzame malo hitrosti, sem z rezultatom 42min zadovoljen.

Čudi me res da ni blo soseda Letnarja. No pa saj za moje pojme taki atleti na teh prireditvah nimajo nič za praskat. Oni majo svoje prireditve višjega ranga. Čeprav ko pridejo, lahko vidiš koliko se jim odlični rekreativci lahko približajo, razlike pa ponavadi niso velike.
Uporabniški avatar
 špeli
Ste pa res hitri z objavo rezultatov, super :D . Enkraten dan se je naredil, mislim da samo zaradi Šenčurskega izziva :wink: . Odlična organizacija, res ste se potrudili. Fino speljana proga, vse označeno, okrepčevalnica na pol poti, navijanje v cilju, pražen krompir, razglasitev rezultatov...vse je bilo maksimalno. Z rezultatom sem zelo zadovoljna, ker tako hitro še nisem pretekla desetke. Rekli so, da bo naslednje leto 2. šenčurski izziv in jaz bom tam. :D
Uporabniški avatar
 Kratos
Bojan Ambrožič napisal/-a:Vidim da vsaj enkrat ni bilo na štartu ne Letnarja in ne Kastelica.

Jaz sem sklenil narediti tekmovalni premor, da si napolnim iztrošene zaloge motivacije za dirke.

Letnar je tekel po ulicah Kamnika...
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zares SUPER tale izziv, proga odlična družba ta prava, organizacija in izvedba fantastična, trening ta pravi, krompir super, nogavičke fansi, SKRATKA TEKMA, ki MORA ratat TRADICIONALNA

super bravo vsem in LP Bojan
 gmiki
Čestitke organizatorju za vzorno izpeljano prireditev. Res sem užival pred, med in po prireditvi. Upam, da bodo vsi pozitivni komentarji pripomogli k temu, da se naslednje leto zopet vidimo.
 dragann
Se pridružujem pohvalam. Lepa proga, super organizacija, navijanje v cilju, pražen krompir, pa še vreme so organizatorji zrihtal. Skratka super prireditev, ki si zasluži postati tradicionalna. :laola
Uporabniški avatar
 Loni
Radovljica napisal/-a: Radolca, kje si bil?

V cilju je navijal. Je zaleglo.

:arrow: imam veliko parov novih štunfkov
:arrow: vreme je bilo krasno, so se Gorenjci spet pomatrali (baje je bila na Brezjah gužva)
:arrow: nekaj, kar mi je manjkalo v vseh mojih pavzersko obarvanih tekarijah, tek skupaj z maco, kateri je uspelo oblajati vse ob progi, sem iz ozadja sodelovala, ogledali sva si, kam bova lahko prišli po ozimnico, pejsaž je bil vsekakor krasen, en dečko ni hotel dati pira (škornji niso izgovor, fantje, se da tudi v njih tečt)
:arrow: tek pa, ko sem jaz ravno mislila, da bi bil morda cajt, da izprežem, je nekdo zavpil, da je treba še tečt, pa sem
:arrow: imam nov PB
:arrow: krompirja ne komentiram, ga nisem jedla
:arrow: sledilo nadaljevanje strokovne kulinarične ekskurzije; štruklji so bili za prste oblizniti.
 nana
Loni napisal/-a:sledilo nadaljevanje strokovne kulinarične ekskurzije; štruklji so bili za prste oblizniti.

A spet? :D
Uporabniški avatar
 bigk
Zelo zadovoljen! Organizacija je bila odlična, se vidi da so isti organizatorji, kot na Nočni 10ki. Bravo! Kaj je manjkalo? Nič. Mogoče na 2. ali 3. teku uvedete še čipe pa bo. Proga je bila odlično ravninska, temperatura+vreme super. Popravil sem svoj PB za 1 minuto! Tudi krompir je bil odličen. Še tako naprej!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA