Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZDRAVA ZABAVA vam je tako že dobro poznana kot organizator ZZ Nesovega teka, ki smo ga letos organizirali že 13. leto zapored in se ga je udeležilo rekordnih 1100 tekačev. Tokrat vas vabimo na NOČNI TEK NA KALVARIJO, ki bo v četrtek, 15.oktobra v Mariboru.

Kalvarija je 375m visok grič nad mestom Maribor, na katerega vodi več poti,med drugim 455 stopnic.

Kot vse prireditve ZDRAVE ZABAVE je tudi Tek na Kalvarijo namenjen promociji zdravega načina življenja in zabave ter poživitvi mesta Maribor. Poudarek je na druženju in zabavi, ne toliko na samem tekmovanju, zato je tudi primeren za vse profile tekačev, od profesionalcev do priložnostnih rekreativcev. Prireditev je umeščena v promocijo Univerzitetnega mesta Maribor kot gostitelju Univerziade 2013 in Evropski prestolnici kulture 2012.

Prireditev je edinstvena, saj se bo odvijala pod čarobno svetlobo bakel in refektorjev, udeležba pa je seveda brezplačna. Pridružite se nam in morda odkrijete novo priložnost za rekreacijo blizu centra mesta. Za ogrevanje bomo poskrbeli s profesionalno tekalno stezo, ki jo bo najhitrejši potem odnesel domov.
Za prijetno vzdušje bo poskrbljeno s strani animatorja, DJ-ja in bogatega spremljevalnega programa. Tako pričakujemo kar nekaj znanih obrazov iz medijskega, športnega in glasbenega področja.

Za regeneracijo bo poskrbljeno s strani prikupnih maserk, hostes z energijskimi pijačami in tudi sadnimi prigrizki. Najbolj utrujeni se bodo lahko spočili v ogrevani ?chill out zone? na prijetnih ležalnikih.

Nočni tek na Kalvarijo je seveda brez štartnine, prvih 100 prijavljenih bo prejelo majico. Prijavite se kar na licu mesta pri hostesah, kot ste vajeni na Nesovem teku. Tekmovalci bodo razdeljeni na 2 kategoriji - ženske in moške. Tek bo v četrtek, 15.oktobra ob 17.uri pri Športni dvorani Vrbanska pod Kalvarijo v Mariboru. V primeru slabega vremena bo prireditev 22.oktobra.

Vabljeni vsi!
Uporabniški avatar
 aljosa
Kdaj pa je 3. tek na štenge?
Nekje sem zasledil da 03.10.2009. A mogoče kdo kaj ve?

Štenge so res postale popularne. Včeraj sem jih preizkusil po dolgem času in so še vedno
za dušo spustit. Se vidimo prvič, kakor tudi drugič.
Uporabniški avatar
 tae
Kolikor jaz vem, se je te zadeve spomnil naš INOT. Očitno se sedaj pripravlja nekaj velikega. Predvidevam, da bosta v prihodnje 2 različna teka na štenge. INOT, najbolje da ti poveš kako je zdaj s tem.
 Lenčica
no, če še jaz nekaj pripomnim. če ste se že kdaj udeležili ZZ Nesovega teka, potem veste, da so tovrstne prireditve Zdrave zabave naravnane bolj družabno in zabavno ter ne toliko tekmovalno. sicer bodo nagrajeni najboljši (tekalna steza, ure v vrednosti 500€...), a bo tekmovanje spremljal bogat program: maserke, hostese, DJ.... V tem je razlika :D :D
Uporabniški avatar
 aljosa
Lenčica, se udeležujem NES-ovih tekov in je res vse super in družabno naravnano. Zato podpiram to idejo in še čimveč takšnih prireditev v totem našem mestu. Zdaj pa trenirat :D
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Kolikor jaz vem, se je te zadeve spomnil naš INOT. Očitno se sedaj pripravlja nekaj velikega. Predvidevam, da bosta v prihodnje 2 različna teka na štenge. INOT, najbolje da ti poveš kako je zdaj s tem.

Kot sem že napisal v enem prejšnjih postov je letos vse odvisno od Erota. Klasični tek na štenge torej že imamo, Ero pa se naj odloči, če bo organiziral podobno ali lansko različico.
Vsekakor sem pripravljen pomagati v tej smeri kolikor bo pač čas dopuščal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA