Moderator: lenči

Bacek
Hellou,

čestitam solatka.
Jaz pojma nimam kako počasi tečem, ker še vedno čakam, da Garmina znižajo na 200 EUR. :twisted: :lol: :lol: Oziroma to bo nagrada, če ne obupam do drugega leta.
Drugač sem pa htela povedat, da sem danes prvič v celoti tekla po asfaltu - 55 minut. Kolk sem pretekla pa tud nimam pojma (razlog: beri zgoraj). Pa če ne bi blo teme, bi šla še kak krog, tako me je blo pa že mal strah tam sredi gozda. :oops: :roll:
Upam da jutri ne bo musklfibra. V ponedeljek (po 10ki) sem bla čist OK, vse dokler nisem šla med malico na sprehod v Tivolija. Pol sem pa po stopnicah hodila precej na trdo. :shock: Ampak danes je blo že OK, vseeno se grem pa mal z F23 namazat.
Uporabniški avatar
 solatka
Ja, hoja po stopnicah po 10km zna bit zanimiva.

Saj ne potrebuješ garmina če hočeš vedeti kilometrino (ok, vsaj na približno no). Zelo uporabna stran za izmerit progo je www.mapmyrun.com. za začetnike se mi zdi čisto dovolj.

Jaz nimam garmina, sem si pa kupila kvazi uro, ki meri srčni utrip, pa štoparca je, pa ne vem kaj še vse lahko čaraš z njo (meni se ne da). Je neki časa nisem uporabljala, ker tečem pod daljnovodi, pa se uri čisto utrga (mende se z garmini dogaja isto) - včasih mi je kazalo pulz 260 :roll: :lol: zdaj jo uporabljam samo kot štoparco.

Ampak kot pravim, meni to zadošča. Če se pa s tekom malo bolj resno ukvarjaš, pa so vse takozvane igračke kar koristne.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka :laola , sedaj si na sebi ugotovila, da je počitek del treninga :clap: . Dobro ti gre, bravooo
Uporabniški avatar
 natasa77
solatka napisal/-a:Saj ne potrebuješ garmina če hočeš vedeti kilometrino (ok, vsaj na približno no). Zelo uporabna stran za izmerit progo je http://www.mapmyrun.com. za začetnike se mi zdi čisto dovolj.

jaz za izmero poti uporabljam kar Google earth, kjer pripnem bucke in izmerim razdaljo. sicer je pa Forerunner 305 na voljo že za 199,00€ (poglej na www.ceneje.si)

odkar so nam menjali dvigalo trdim, da hoja po stopnicah NI naravno gibanje :lol: :evil:
Uporabniški avatar
 UršaR
Bravo, Solatka. In bravo vse ostale polžkice, ki pridno trenirate.

Jaz bi tudi, pa ne morem. :evil: Prejšnji teden sem pristala na bolniški. Sicer nič resnega, zdaj sem kao že ok, ampak kašljam non stop! Zdaj traja to že 10 dni in se mi že meša. Ne pomaga nič. Kašljam, kašljam, kašljam. Vse bolj postajam slabe volje, saj seveda ne morem laufat. :--( Sicer res, da grem samo na 10 km na LM, ampak kljub temu mi tole ni prav nič všeč.

Če ima kdo kakšen uporaben nasvet zame, se priporočam.

LP, Urša
 Bacek
MapMyRun uporabljam, toda ravno s to progo imam problem, ker je v gozdu in se ne vidi ceste na zemljevidu. Tko na oko sem potem risala in namerila cca 7 km.
Uporabniški avatar
 solatka
Evo mene. Spet je za mano 7km. Sicer v malo počasnejšem temu kot zadnjič, a nič hudega.

Zadnje dni me jezi moj desni kolk. Če ga preveč obremenjujem (beri: če preveč hodim ali tečem) me začne bolet in me boli tudi ko spim ali ležim. Bo treba povprašati pametnejše od mene (beri: dohtarje :lol: ) kako prepričat kolk k sodelovanju. :roll:
 Larchi80
Hejla sotekači :) :) long time no see :(

No jaz zadnje čase ne tečem, ker se ne počutim ok, ko pa sem se spravila ven, sem pa za nameček še zbolela. Kljub temu sem se "pametna" prijavila na LM na 10km, ampak bom mogla prijavo prodati. Zato me zanima če poznate koga, ki bi bil pripravljen prevzeti mojo prijavnico? Ker mi je škoda da gre v nič, jaz pa res ne morem iti tečt. Sem že tako brez glasu in si res ne upam riskirati.
Bom pa sigurno tam, da vas ostale spodbujam. :laola
 jakica
Larchi80 napisal/-a:Hejla sotekači :) :) long time no see :(

No jaz zadnje čase ne tečem, ker se ne počutim ok, ko pa sem se spravila ven, sem pa za nameček še zbolela. Kljub temu sem se "pametna" prijavila na LM na 10km, ampak bom mogla prijavo prodati. Zato me zanima če poznate koga, ki bi bil pripravljen prevzeti mojo prijavnico? Ker mi je škoda da gre v nič, jaz pa res ne morem iti tečt. Sem že tako brez glasu in si res ne upam riskirati.
Bom pa sigurno tam, da vas ostale spodbujam. :laola

Larchi80, že nekaj časa kolebam ali čem ali nečem na LM. :?
In na koncu si kar mislim, da mi bo verjetno še žal, če ne bom šla.
Tako da če ti resno ne boš šla, bi se jest kar pofočkala na tvojo prijavnico pa naj bo kar bo :wink: .
 Larchi80
Pofočkaj se mi na ZS :) da vse urediva :)

Sicer pa ja,...žal ti bo če ne boš šla, ker je res noro. Meni je full hudo ker ne morem it, ampak najprej moj glas in zdravje, potem pa vse ostalo ;)
 marko85
Lep pozdrav po dolgem času. Po enem letu se spet spravljam tečt. Mi je kr konkretno zagodlo vnetje pokostnice. Skupaj pol leta je trajalo, da me več ni nič bolelo, potem pa si spomladi še grem grdo zvit gleženj. Sem pa čez poletje naredil 1500 km na kolesu, zdaj pa bom začel spet tečt. Je kak Mariborčan tu, da bi mi svetoval dobre neasfaltne tekaške poti po Mariboru? Sam navijam za mestni park pa kalvarijo.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžke in polžki, ne bomo se dali, tudi tele težave bodo minile in bomo spet tekli. Marko, lepo, da si se spet oglasil, le počasi in previdno.
Hm, no moje prijave na LM verjetno ne bom prodajala, koliko bom pa sposobna teči je pa vprašanje. Sreča, da sta dva kroga, kot sta me prej morila, bosta sedaj moja rešitev.
Upanje ostane :laola
Uporabniški avatar
 inima
marko85 napisal/-a:Lep pozdrav po dolgem času. Po enem letu se spet spravljam tečt. Mi je kr konkretno zagodlo vnetje pokostnice. Skupaj pol leta je trajalo, da me več ni nič bolelo, potem pa si spomladi še grem grdo zvit gleženj. Sem pa čez poletje naredil 1500 km na kolesu, zdaj pa bom začel spet tečt. Je kak Mariborčan tu, da bi mi svetoval dobre neasfaltne tekaške poti po Mariboru? Sam navijam za mestni park pa kalvarijo.

Pozdravljen,

Idealen za tek je tudi Betnavski gozd. Velik krog meri 1,95 km, mali okoli 1,5 km. Srečaš kar nekaj tekačev, proga pa je fajn mehka.

lp
 mausi
lenči napisal/-a:Polžke in polžki, ne bomo se dali, tudi tele težave bodo minile in bomo spet tekli. Marko, lepo, da si se spet oglasil, le počasi in previdno.
Hm, no moje prijave na LM verjetno ne bom prodajala, koliko bom pa sposobna teči je pa vprašanje. Sreča, da sta dva kroga, kot sta me prej morila, bosta sedaj moja rešitev.
Upanje ostane
:laola

hmm Lenči, nič prodajat, itak da boš sposobna preteči, bom te čakala v cilju in na veliko navijala zate!! če me ne boš celo še kje prehitela :lol: kljub temu da grem jaz na bistveno krajšo progo kot ti...
 Bacek
tudi mene že dva dni praska po grlu, ampak je to kar običajno ko je mraz. Imam pač občutljive mandeljne :oops: :? Tko da zdej se še nekaj fino in lepo delam, v ponedeljek bom pa že Ospene jedla (z blagoslovom zdravnice). Čeprav vem, da bi jih lahko že danes začela, pa ne bi blo nič narobe.
Tko da, kdaj bom naslednjič tekla nimam pojma, je pa minilo tud že teden dno id zadnjega teka. :roll:
  • 1
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA