Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Za 13. Ljubljanski maraton lahko svoj čas napovem do sekunde točno. Bruto in neto. :--

Za 14. Ljubljanski maraton si javno za zdaj ne upam nič napovedovati, razen tega, da je cilj premagati luzrja. :D
(Teči OR bi bilo fajn ...)

15. Ljubljanski maraton ... no, tako daleč pa še ne razmišljam, eni bi me radi še v drugi krog potegnili (ali pa sem celo sama nekaj govorila o tem? :lol: ).
Classix napisal/-a:Kdor se je prebil čez tole, temu se na LM ne more hudega zgoditi![/i]

P.S... še moja napoved...2:19:59 neto za polovičko...in z nasmehom na Ano in Lizo!

LP
Matjaž

Matjaž, jaz sem se prebila čez tvoj članek in upam da tole na koncu drži. :!:
Glede časa imam podoben cilj kot ti, torej bom gledala kje si, ker vem, da spremljaš tempo :wink: .
Za Ano in Lizo sem pa obljubila družini, da jih nekam peljem, ker me pridejo vsi trije spodbujat.
nana napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Za Ano in Lizo sem pa obljubila družini, da jih nekam peljem, ker me pridejo vsi trije spodbujat.

Lahko jih pripelješ v Portal :)

Letos so si izbrali nekaj drugega, ampak saj bo še kakšna priložnost :wink: .
Varazdinec napisal/-a:... S obzirom da sam trenirao dobro, očekujem vrijeme pa i sekundu bolje od osobnog.
No, s obzirom da me boli peta, biti ću sretan ako ću trčati...

No, sva že dva z enakimi cilji :(
 kovit
kovit napisal/-a:Če ne bo šlo pod tri ure naham laufat! :evil: :evil: :evil: :)

Tole svojo napoved pred letom dni sem pa le uresničil....sem pa mož beseda :)
Kljub virozi, ki me je obiskala v torek, še vedno upam na svoj osebni rekord v maratonu. Če ne bo šlo s pomočjo zajčkov iz plemena Čuj, bom poskusil s taktiko tistega Karnazesa :evil: : par kilometrov šprint - koma(skoraj), par kilometrov šprint...

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:
kovit napisal/-a:Če ne bo šlo pod tri ure naham laufat! :evil: :evil: :evil: :)

Tole svojo napoved pred letom dni sem pa le uresničil....sem pa mož beseda :)

Škoda :(

PS.: A nisi nekaj omenjal, da boš vseeno spremljevalni tekač eni kolegici.
Po temeljitih analizah treningov v zadnjem mesecu in mnenju različnih uglednih strokovnjakov :wink: napovedujem neto čas na 21,098 km med 1:32:00 in 1:37:00. Da bi tekel bolje, trenutno skoraj ni mogoče, če bo pa slabše, bom pa zelo razočaran.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA