Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:hmm Lenči, nič prodajat, itak da boš sposobna preteči, bom te čakala v cilju in na veliko navijala zate!! če me ne boš celo še kje prehitela :lol: kljub temu da grem jaz na bistveno krajšo progo kot ti...

Mausi bom zelo vesela navijanja :laola in da te spet vidim, samo vsak dan pobira energijo bolj in ne vem, če bom zmogla prvi krog v predpisanem tempu, da bi me spustili v drugega.
Vendar, kolikor bom pretekla, bo to z veseljem, saj bom imela tudi tako odlično družbo :laola
Uporabniški avatar
 sasa72
Jaz se pa ne dam. Doma imam sicer tekalno stezo, pa se še vedno spravim ven, če se le da. Samo to me muči, da je kratek dan, po temi pa zelo nerada tečem. Iz Ljubljane domov se pa vleče vožnja zadnji teden, vsepovsod kaj delajo. :roll:
Še vedno sem našpičena za mojo prvo polovičko, pa četudi na koncu peš pridem v cilj. Najboljše maratonce bom pa tako ali tako v hrbet gledala v cilju, pa se prav nič ne sekiram. :--
Važno, da jaz v cilj pridem, doma si bom pa prislužila velik kos sinove rojstnodnevne Saherce.
LP vsem, Saša
Uporabniški avatar
 UršaR
No, jaz sem pred enim tednom po 14 dnevni (prisilni) pavzi spet obula superge in zdaj malo bolj optimistično pričakujem LM. 10 km bom pa ja zmogla. Saj se mi nikamor ne mudi. :D Sem pa včeraj tekla popolnoma neprimerno oblečena (beri: premalo oblečena) in mi danes spet malo iz nosa curlja. Ampak se ne bom dala. Čajčki, debeli štumfi, pa bo. :D

Tistim, ki bolehate, želim, da se čimpreje pozdravite, tistim, ki pa ste zdrave (zdravi) pa seveda želim, da tako tudi ostane! Se vidimo v Ljubljani!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Tina1
Hoj,
pride še kakšna na jutrijšnji dobrodelni tek v bežigrad? Organizira ga Zavod za gluhe in naglušne v lj. Lahko ga vzamete za trening, 4, 8 ali 12 km-3 krogi.
Jaz bom tekla, drgač ne tečem že mesec in pol. Na LM bom pa letos spet samo navijačica.

LP
 spela*
jakica napisal/-a:
Larchi80, že nekaj časa kolebam ali čem ali nečem na LM. :?
In na koncu si kar mislim, da mi bo verjetno še žal, če ne bom šla.

In, jakica, boš torej šla?
 luzr
Mogoče bo spela**+ za ogrevanje tekla en krogec. :/
Jakica, sicer pa me veseli,ker boš najverjetnje držala obljubo. ;>
 spela*
jakica napisal/-a:Najverjetneje da ja. Zakaj te pa to zanima?

Da navijam, a ne. Vsaj na forumu, če mi že v živo ne bo zneslo. :D
 Larchi80
Tina1 napisal/-a:Hoj,
pride še kakšna na jutrijšnji dobrodelni tek v bežigrad? Organizira ga Zavod za gluhe in naglušne v lj. Lahko ga vzamete za trening, 4, 8 ali 12 km-3 krogi.
Jaz bom tekla, drgač ne tečem že mesec in pol. Na LM bom pa letos spet samo navijačica.

LP

Bi prišla z veseljem, ampak ker ne grem na LM in res nočem riskirati, žal ne morem :( :(. Si ne upam ostati brez glasu- službo imam pač tako, da 7h skoz govorim in bi res težko delala če bi ostala brez glasu :( pa že tako ali tako sem bolj hripava :--( .

Prav muka mi je opazovati vse tekače, ki se pripravljajo na LM, jaz pa ne smem tečt :--( . Res komaj čakam, da se toliko spravim k sebi, da se bom spet lahko zakadila ven. Temperature so več kot idealne zame :)
Uporabniški avatar
 lenči
Z veseljem sporočam, da mi gre na bolje :clap: . Sicer me je pošteno izmučilo, energije je zelo malo, vendar se počasi pobiram. Malo sem spremenila svoje cilje, saj se želim dodobra pozdraviti, predno spet dam "gasa" na polno. Moj cilj je sladek :lol: . Hm, iščem ragljo za navijanje, a kdo ve kje se to da kupit?
Uživajte in imejte se lepo polžki, pa se vidimo na LM :laola
 mausi
lenči napisal/-a:Z veseljem sporočam, da mi gre na bolje :clap: . Sicer me je pošteno izmučilo, energije je zelo malo, vendar se počasi pobiram. Malo sem spremenila svoje cilje, saj se želim dodobra pozdraviti, predno spet dam "gasa" na polno. Moj cilj je sladek :lol: . Hm, iščem ragljo za navijanje, a kdo ve kje se to da kupit?
Uživajte in imejte se lepo polžki, pa se vidimo na LM :laola

:clap: :clap: :clap: :laola :laola

to Lenči!!
Uporabniški avatar
 Cormi
lenči napisal/-a: Hm, iščem ragljo za navijanje, a kdo ve kje se to da kupit?

V Planici :wink:

Sicer pa tudi pri kakšnem prodajalcu suhe robe na tržnici :D
Uporabniški avatar
 lenči
Cormi napisal/-a:
lenči napisal/-a: Hm, iščem ragljo za navijanje, a kdo ve kje se to da kupit?

V Planici :wink:

Sicer pa tudi pri kakšnem prodajalcu suhe robe na tržnici :D

Hvala, bom skušala najti :D
  • 1
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA