Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

posredujem :)

VABILO NA BEŽIGRAJSKI DOBRODELNI TEK -
ZAVOD ZA GLUHE IN NAGLUŠNE LJUBLJANA - 17. 10. 2009 OB 10.00

Vabimo vas, da z nami odkrijete nove tekaške poti in tečete na Bežigrajskem dobrodelnem teku, ki ga pripravlja Zavod za gluhe in naglušne Ljubljana!

Tek bo v soboto, 17. oktobra 2009, ob 10. uri z začetkom na dvorišču Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana, Vojkova 74, Ljubljana.

Proga se vije po poteh v okolici Žal, del poti tudi po PST. Tekači bodo lahko izbrali enega ali več krogov ter pretekli 4 km, 8 km ali 12 km ter tek izkoristili za zadnjo pripravo na Ljubljanski maraton.

Prijavite se lahko na dan teka med 8.00 in 9. 45 na šolskem igrišču zavoda, veseli pa bomo, če se prijavite že prej na: http://www.zgnl.si/index.php?option=com ... &Itemid=54 (Prijava od 1. 10. do 16. 10.) Prijavnina je 5€.

Vsak udeleženec teka bo prejel darilo, zbrani denar pa bomo namenili za urejanje igrišča ter nabavo igrač in igral.

Tekaška pot-na spletni strani, link zgoraj.

Vabljeni!

Kontaktna oseba: Živa Peljhan, ziva.peljhan@zgnl.si
Pozdravljeni!

Sem organizatorka teka in tudi ravnateljica osnovne šole in vrtca pri Zavodu za gluhe in naglušne Ljubljana. Rada tečem in rada delam v našem zavodu. Tako bom 17. 10. končno združila oboje. Vesela bom vseh tekačev, ki nas boste podprli, spoznali našo šolo ter naše tekaške poti. Za maraton pa sem res vesela, da sem ga pretekla. Nepozabno, hvala za čestitke. Tek je zakon!
Dragi tekači,

Bežigrajski tek je pred vrati!

Še nekaj ur in skupaj bomo tekli na prvem Bežigrajskem teku. Danes v Zavodu za gluhe in naglušne potekajo še zadnje priprave, prostovoljci tekajo gor in dol in so zelo požrtvovalni, saj poleg svojega dela v zavodu pripravljajo še naš tek. Zato se jim že sedaj zahvaljujem.

Prijav je veliko! Več kot smo jih pričakovali.

Danes sem se odpravila še na zadnji ogled naše tekaške poti. Zelo je lepa, zjutraj je bila še toliko lepša, saj me je pri teku spremljalo sonce in ivje na travi. Res lep jesenski dan. Tudi jutri bo tako zelo lepo.

Vidimo se jutri, kdor še ni prijavljen, se lahko še prijavi, sicer pa ne skrbite, vsi ste dobrodošli in se boste prijavili na licu mesta!

Živa Peljhan, ravnateljica OŠ in vrtca v Zavodu za gluhe in naglušne Ljubljana ter maratonka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA