Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Medve sva že doma, luštno je bilo, če ne drugega, smo se punce vsaj slikale s hitrimi, pa še iz prve vrste smo štartale. To se ne dogaja pogosto, beri nikoli.
BEŽIGRAJSKI DOBRODELNI TEK ZAVODA ZA GLUHE IN NAGLUŠNE LJUBLJANA
je, po mojem mnenju, odlično uspel :D .

Na dvorišču ZGNL se nas je zbrala velika množica navdušenih tekačic in tekačev. Najprej smo se ogreli pod vodstvom Urbana Praprotnika, potem pa podali na 1, 2, ali 3 kroge lahkotnega teka po PST in poteh okoli Žal. Na čelu dolge kače tekačev je tekel naš najboljši maratonec Roman Kejžar.

To je bil krasen jesenski tek, v lepi naravi in s sončkom obsijan. Upam, da bodo zbrani prispevki vsaj malo pripomogli, da bodo varovanci zavoda dobili še lepše urejeno igrišče pa tudi kakšno igračo :D .

Čestitke Živi in celotni ekipi prostovoljcev, ki ste zgledno pripravili današnji tek in hvala za vse sladke dobrote :clap: .

FOTKE by matjazV in Laufer.

Lp, Matjaž
Pozdravljeni!
Mene je pa v vabilu najbolj pritegnil stavek: "Tekači bodo lahko tek izkoristili za zadnjo pripravo na Ljubljanski maraton." :-) In sem se odločila, da se udeležim tega teka pa sem hkrati še dobrodelna :-) To je bila sploh prva tekaška prireditev, ki sem se jo udeležila. Moram povedati, da je bila to pozitivna izkušnja. Zdaj me je veliko manj strah Ljubljanskega polmaratona, na katerega sem se prijavila. Čeprav bo tam veliko več ljudi, mi je vsaj približno jasno, kako poteka taka prireditev, kako je teči v skupini, kako je s prehitevanjem in zaostajanjem ... Me pa samo zanima, v kakšnem času ste najhitrejši opravili z 12km? Da vem primerjati s svojim rezultatom :-)
lp, ina
ina napisal/-a:Pozdravljeni!
... Me pa samo zanima, v kakšnem času ste najhitrejši opravili z 12km? Da vem primerjati s svojim rezultatom :-)
lp, ina

Hoj,

kot veš, današnji tek ni bil tekmovalnega značaja. Tako, za orientacijo, prva skupinica je 3 kroge oziroma 12 km pretekla v času 57:46.

Lp, Matjaž
Tole je bila pa ena mojih najlepših tekaških izkušenj. Kar šokiran sem bil nad odlično organizacijo (zdaj razumem - če je šefica tekačica, so reči jasne): čaj že ob prijavi, vodeno ogrevanje, polne stojnice sadja in piškotov, kostanj, odlično organizirana garderoba, prijetno vzpodbujanje... Za darilo sem izbral 'pas za številko', za kakršne na triatlonih sicer plačujemo najmanj toliko, kot je bila včeraj štartnina.
Tek pa sploh: trasa super. Prigužval sem se v prvo skupino s Kejžarjem, Matjažem in drugimi 'tahudimi' maratonci in je fino letelo... od sredine drugega kroga pa žekar prefino, saj smo tekli že nad mojim predvidenim maratonskim tempom, zato sem spet enkrat sklenil poslušati pamet in sem tretji krog popustil in odtekel sam. Sem pa fula ponosen, da sem imel čast teči v taki skupini.
Splošni vtis torej SUPER. Edino to sem pozabil malo gnjaviti organizatorje, da bi morda veljalo organizirati tečaje znakovnega jezika za čimveč laične populacije - na nek neobvezen, prijeten način. "Zdravi" smo namreč tudi leni, sami od sebe se ne lotimo reči, četudi vemo, da so koristne in prav.
Matjaž, vem, da ni šlo za tekmovanje. Me je samo informativno zanimalo, kako hitri ste bili, ker sem vas s svojim tempom (1h 13min) lahko gledala samo od daaaleč :oops: :cast1:

A darilo so dobili samo najhitrejši? Kje pa so jih delili? Očitno sem šla :driver: prehitro domov. No, saj je bil že dober čaj, sadje in piškoti super darilo :) :clap:
Tudi jaz sem užival na tekmi. Čudovito vreme in lepa proga. Sem ponosen in vesel, da sem lahko tekel v skupini najhitrejših skupaj z Romanom Kejžarjem.
Lep trening pred polmaratonom v Ljubljani.

Lp,
Mirko
Včerajšnji dan je bil zelo lep, lepo organizirana prireditev, pa za otroke je blo fajn poskrbljeno in so uživali, da so tudi oni tekli. Lušno je blo tudi prvič tečt na tem koncu mesta. Upam, da bo postal tek tradicionalen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA