tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 Barb
landlord napisal/-a:Runner je zalutal in nekako si na prehodu cez progo nekje v zajcji dobravi poskodoval krizne kolenske vezi.

Ja groza. :roll:
Runner, pa še nazaj sem te šla vprašat, če poznaš pot,.....pa klicala sem te,....ajme,ajme :shock:

Upam,da ni preveč hudo s kolenom :?:
Uporabniški avatar
 Bajsi
landlord napisal/-a:Bila je ena zrtev orientacije.
Runner je zalutal in si nekako na prehodu cez progo nekje v zajcji dobravi poskodoval krizne kolenske vezi.
Kaj vec vam bo povedal sam, je pa izraz "zrtev orientacije" popolnoma primeren v tem primeru. :( :( :( :( :(

Helou!
Khm, sranje!!
Ja, pocajti se! Upam, da te to ni odvrnilo od kakšne kasnejše ponovne udeležbe?!
Uporabniški avatar
 runner
Nekaj sem mogel končati za službo, pa nisem imel časa, da opišem dogodke na včerajšnjem PST-ju. Nekaj malega sem povedal OranžnemuSlonu, ki sem ga srečal na jutranji kavici.

Evo kako je bilo…

Kot že veste začeli smo na Peruzzijevi, ker moja poškodovana kolena ne bi zdržala spust po Golovcu. Razpoloženje je bilo super. Počutil sem se kot da bi lahko pretekel 100km. In res… šele na 20 km (tam nekje po Ljubljanskih mlekarnah) sem začutil blage krče v desnem stegnu. Malo sem upočasnil, zmasiral pa so izginili. Vedno sem se hvalil kako znam poslušati svoje telo in znake, ki mi jih pošilja. (ne bom se več).

Čist proti koncu poti sem se odločil, da preverim zadnji del PST-ja, ki mi ni bil čist jasen. Če se spomnite debate iz mojega posta PST 101, sem napisal da se pri obvoznici nadaljuje kar naravnost proti Zaloški in parkirišču zraven Fužinskega gradu. Bajsi mi je takrat povedal, da temu ni tako ampak da se gre čez obvoznico proti Polju. Seveda sem tudi to storil. Verjemite mi da se zelo dobro orientiram v prostoru. Točno sem vedel, da je nekaj narobe in vsi signali so mi govorili:"ne iti tam, ne iti tam…" ampak na asfaltu sem zagledal dve rdeči puščici in napis TEK. Pa sem si rekel - no dajmo pogledati. In namesto da bi se držal obvoznice, kot je Bajsi rekel, sem šel skozi ta prepust v ograji. Seveda čez par minut, ko sem ugotovil, da grem preveč na vzhod in da nikjer ni podhoda pod progo, da bi lahko obrnil na jug (proti Golovcu), sem bil jezen na svojo odločitev. V tem času sem že pretekel skoraj do Zajčje Dobrave. Ustavila me je kot blisk pekoča bolečina v desnem kolenu. Stopil sem na kamen s desno nogo in sem slišal kako je zaškrgetalo v kolenu. (kakšen odvraten zvok) To je bilo par metrov pred Zadobrovško cesto. Nisem več mogel hoditi, kaj pa teči. Poklical sem prijatelja, ki se je že veselo tuširal. ales123 je tek po PST-ju že končal po 2:22 min (svaka čast majstore!) in je rekel, da me pride iskati s avtom, če ne najdem prevoz. V tem času sem uštopal enega gospoda (ki BTW tudi teče in če slučajno to bere … hvala ti še enkrat), ki me je pripeljal do doma. Bolečina je hitro ponehala, ko sem sedel. Celo sem se tolažil, da je mogoče samo kakšen hud krč. Ampak, ko sem se spravil ven iz avtomobila je bilo še huje. (koleno je bilo že ohlajeno). Topli tuš je pomagal in spet sem lahko hodil.

Potem pa hitro v Slovenj Gradec na aero miting. Seveda tiste rdeče puščice pri obvoznici niso bile edine puščice ki so me zajebale. Tudi Frecce Tricolore (tribarvne puščice) smo zamudili, ker so njihov nastop prestavili kako urco prej, kot je pisalo. No vseeno je bilo lepo.

V MOS-u v Celju sem hotel kupiti en roštilj. Ni zneslo, ker smo eno uro čakali na hrano v eni je*eni pizzeriji na pol poti med Mislinjo in Velenjem. Pizza je bila … bljak.

Mislite da bom tukaj končal? Aaaaaaa ne … motite se!!! Dan ne bi bil "perfect", če ne bi še 1 uro čakali pred Trojanam.

No, to je bila moja Nedelja … prokleta nedelja… nigdje nikog pustinja…

Torej, sem spet kripelj, ampak ne dam se jaz kar tako – R.I.C.E. bo pomagal, saj veste kako jaz zelo dobro poznam svoje telo, poslušam znake, ki mi jih pošilja … :)

LP runner :)
Uporabniški avatar
 gregorb
Runner po opisu sedeč si nasedel na tisti dve puščici, ki sta označevali traso teka trojk!
Uporabniški avatar
 Barb
runner napisal/-a:...in je rekel, da me pride iskati s avtom, če ne najdem prevoz.

ja pišuka runner, zakaj smo bli pa ostali tam :evil: :!:
Čez nago ri.... bi te bilo treba :evil:
Uporabniški avatar
 runner
Čez nago ri.... bi te bilo treba

oh Barb ... spanking? :twisted:

LP runner :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
runner napisal/-a:ampak na asfaltu sem zagledal dve rdeči puščici in napis TEK. Pa sem si rekel - no dajmo pogledati. In namesto da bi se držal obvoznice, kot je Bajsi rekel, sem šel skozi ta prepust v ograji. Seveda čez par minut, ko sem ugotovil, da grem preveč na vzhod in da nikjer ni podhoda pod progo, da bi lahko obrnil na jug (proti Golovcu), sem bil jezen na svojo odločitev. V tem času sem že pretekel skoraj do Zajčje Dobrave.

Helou!
Khm, če bi se držal teh puščic še naprej bi tudi prišel do Fužinskega gradu. To je namreč označba za tek trojk. Samo malo več km bi naredil.
Veselo in čim krajše cajtanje ti želim!
Uporabniški avatar
 runner
Veselo in čim krajše cajtanje ti želim!

thx Bajsi
... tudi ostalim hvala za ZS :lol:
Koleno je super, danes grem (pocasi) teci... :wink:

LP runner

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA