Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Bom skušala najti kakšnega Ribnčana do nedelje, drugače bo pa piščalka tudi morala biti dobra, tako, da brez navijanja ne boste ostali :laola
Uporabniški avatar
 Loni
lenči, jaz ti jo lahko na tržnici vzamem... saj verjetno ne rabiš tiste orjaške za koga ubit, ta male delajo isto glasen šundr.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:lenči, jaz ti jo lahko na tržnici vzamem... saj verjetno ne rabiš tiste orjaške za koga ubit, ta male delajo isto glasen šundr.

Loni, prosim, bom zelo vesela :clap: , jaz bom po službi padala v posteljo od utrujenosti, v Celju pa ni vedno Ribnčanov. Ta mala bo dosti, da se bo slišalo :lol: , moja pljuča namreč nimajo trenutno veliko kapacitete. Prevzamem jo pa pred štartom, se slišiva. hvala ti.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, dobili ste še eno navijačico na LM :laola , ki bo vse "glasno" spodbujala, naredila tudi kakšno fotko, skratka, itak me je dovolj skupaj, da me ne boste mogli spregledati :-- . Ja, res, ne bom tekla, tako sem se odločila, ker so posledice gripe še prehude, jaz pa se bi težko nazaj držala :lol: . Moje misli so že na Sladkih6, bom tam v miru uživala vse dobrote teka in ostalega, brez kakšnih časovnih omejitev in zdravstveno bolje pripravljena .
Se vidimo :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Če samo pomislim koliko članov bo letos manjkalo z ali brez razlogov na LJ maratonu... Ene nisem videl še od lani - Barbarin tek. V Sežani so se zopet pojavili pa na Nočni 10ki ... Eni niti telefona nočejo več prijeti v roke če se jih kličeš. Pih tudi prav če že mora biti tako. Bomo našli cilj ni panike. Uživajte pač še naprej kjer koli že ste. Poškodovani vključno z mojo ženo- malce potrpljenja malo vaj za krepitev določenih okončin pa se vidimo a ne? Medeka lepo papat, vitaminčke pa uno drugo telovadbo, da ne pozabite preveč. Koristi veste. (baje) Se vidimo v Portalu če že ne ob progi.
Uporabniški avatar
 UršaR
Lenči, a boš za nas, "kratkoprogaše" tudi navijala? Obljubim, da bom tako dolgo tekla, da boš ti že v LJ, ko pridrvim v cilj. :lol:

Bom pa po svojem teku kar nekaj časa še v Lj, tako da upam, da tudi kakšnega od "dolgoprogašev" vidim.

LP, Urša

PS: A gre kdo že v soboto na LM? Jaz že - kot spremljevalka - promocijski + lumpi tek.
Uporabniški avatar
 Loni
Lumparila bom tudi jaz v soboto z našima dvema... če bo vreme, ker pleničar je glih prišel k sebi.
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz bi se tud prislinila sem k polzkom, ce smem. Sem pa zacela teci po 4-ih letih pavze (najprej huda poskodba, potem druge obveznosti, nato sem pa zacela kolesarit). Zacela sem zato, ker hocem ohranit nekaj kondicije za naslednjo kolesarsko "sezono" (v narekovajih je zao, ker to pocnem cisto ljubiteljsko), pa tudi zato, ker je kolegu padlo na pamet, da bi sli letos na LM, na desetko. Cilj mi je pa samo preteci progo in preziveti. Ce bo to uspelo v kaksni uri (ajde, 10 minut gor-dol :lol: ), pa tolk bols.
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda :laola , veseli smo novih članov, posebej takšnih, ki se lahko v plus 10 minut šalijo :-- , tečejo pa potem 10 minut v minus :clap:
 Bacek
Tudi jaz moram odpovedat udeležbo na 10ki. Danes dopoldan me je usekalo v križu in na cajte tud zravnano ne morem hodit. :cry: :evil: Zgleda sem si prehladila kak živec v soboto. Upam, da bom vsaj na Sladkih6 uspela it, da spoznam tekaške legende. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Bacek napisal/-a:Tudi jaz moram odpovedat udeležbo na 10ki. Danes dopoldan me je usekalo v križu in na cajte tud zravnano ne morem hodit. :cry: :evil: Zgleda sem si prehladila kak živec v soboto. Upam, da bom vsaj na Sladkih6 uspela it, da spoznam tekaške legende. :D

Pozdravi se, do Sladkih je še dovolj časa :clap:
 mausi
kaj bova sami z Uršo po polžje lezli proti cilju??? :twisted: :twisted:

no ja, upam da me ne bodo tisti ki bodo tekli 21tko prehiteli...bolj ko razmišljam bolj ugotavljam da sem malček za luno...no ja, ampak računam na mojo trmo :D tko da v cilj slej ko prej pridem...čas mi je pa dejansko drugotnega pomena - po vsem kar se je dogajalo v zadnjem letu je že uspeh, da pridem skozi cilj! Lenči tko da ne obupat, jaz bom tista zadnja...
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:kaj bova sami z Uršo po polžje lezli proti cilju??? :twisted: :twisted:

Brez skrbi.. tudi jaz bom skrbela za povprečje polžkov na progi. Če sem imela še kak mesec nazaj visokoleteče cilje o izboljšanju lanskega rezultata, pa mislim, da bom sedaj čist zadovoljna če bom pretekla v času 1:10 do 1:15. Tako da... ja... čist polžji tempo.
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA