polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 lonely
Bliža se LM in s tem zadnje dejanje enega obdobja...moj 100-ti mednarodni maraton.

Tukaj je... Mojih 100 maratonov

Lahko vprašate,svetujete,odsvetujete,čestitate,grajate....
 spela*
Impresivno! :clap: :laola :clap:

Zanimivo se mi zdi, da si Ljubljanski maraton uvrstil med najlepše - ker ponavadi slišim, da je težak zaradi dveh krogov in ker v drugem krogu ni navijačev.
Pa vidim tudi, da si se vozil tudi zelo daleč. Predvidevam, da večinoma kar sam, torej si bil za volanom, šel teč in potem nazaj za volan. :shock:

Naj bo tvoj stoti med lepšimi!
Uporabniški avatar
 Medicius
lonely čestitam. Res občudovanja vredno. :clap:
Če bom jaz tekel dva maratona na leto, kot imam v planu bom to število dosegel pri mojih 80. letih. Mislim, da bom tekel še po smrti. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 vencelj
Željko, za tole ti lahko samo čestitam! :cast: :cast:
Kriza 2002 in večji del 2003 pravzaprav sploh ne preseneča...mene bolj preseneča, da sedaj že toliko časa vztrajaš v takem tempu, poškodbam navkljub...
Kakorkoli že, si nekaj posebnega in vsaka ti čast!

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 primus
BRAVO! :clap: ČESTITKE!!! pravi dosežek!
po časih sodeč se tudi nisi šel turizma!
pa pravijo, da naj ne bi tekel več kot kakšna 2 na leto... kolikšna je pa tvoje letna kilometrina?

eno posebno majico Nr.100 bi si pa za v nedeljo v LJ lahko omislil?

primus

analiza pa kaže, da so Radenci očitno ena mini puščava, je večinoma vroče :mrgreen:
Uporabniški avatar
 admiral
Res impresivno, Željko :clap:

Upam, da boš kaj več napisal o temu, kako si doživljal tiste dehidracije in kako si se spopadal s poškodbami. In seveda o planih za naprej... :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Občudovanja vredni podatki za katere človek lahko reče samo :laola

Ampak,da si tekel maraton pri 40°C pa se mi zdi tudi pogumno dejanje. Bi bilo fino če bi dodal datume pri maratonih, se mi zdi, da bi bilo videti tudi zanimivo!!!
Uporabniški avatar
 lonely
Hvala za čestitke...

-spela*...na vse moje maratone grem isti dan ker delam v soboto in ponedeljek...v glavnem sam sredi noči...zadnje leto (zaradi recesije) vzamem koga za družbo.

-vencelj...ja kriza je bila l.2002 in 2003 ampak ne zaradi teka...ampak zaradi tega ker sem se zapil "do Amena".

-primus,,,ja,vse je že naročeno...specijalna TF-majica z napisom (Pravkar tečem svoj 100-ti maraton)...št.100 (pri Timingu)...TF.torta...
Uporabniški avatar
 kleop
:clap:
Iskrene čestitke in še večje občudovanje.

Skoraj si ne znam predstavljati, koliko pretečenih km je potrebno za tak dosežek.

:clap:

Lep pozdrav

Boris G.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ej, najbolj sem vesel, da te osebno poznam, saj s svojim vedrim nasmehom širiš pozitivno energijo. To je glavno. Da pa se ravnokar lotevaš 100-tega maratona pa kapo dol :cast:
Res si "Tekač" s srcem in dušo :Fslo :heart :TF)
Uporabniški avatar
 PeterM
Iskrene čestitke Željko. :laola
Zelo si priden. Uživaj v svojem stotem maratonu.
LP Peter
Uporabniški avatar
 lonely
admiral napisal/-a:Res impresivno, Željko :clap:

Upam, da boš kaj več napisal o temu, kako si doživljal tiste dehidracije in kako si se spopadal s poškodbami. In seveda o planih za naprej... :)

Ah,dehidracija...to ti je tisto ko že zjutraj ob 9-i uri imaš 25°C...napovedovalec pa govori...kako bomo imeli res lep dan za tek.

Pride ti da bi spremenil prijavo in odtekel samo polovičko...ampak greeeš.

In kaj se zgodi...če piješ preveč...začutiš obremenitev v želodcu...ni dobro.
Če piješ premalo spet ni dobro ker si žejen...nekje vmes pa počasi nastopa dehidracija.

Kasneje pa...lahko piješ litre in litre tekočine toda telo ne sprejema tekočine...prihaja do krčev čeprav veš da si dobro treniral...pa še omotica,slabost,bruhanje,driska.
Seveda je odvisno od človeka kako prenaša vročino...jaz jo težko.

Ob vsem tem treba uporabiti zadnje atome moči...in se premagati...prijatelji te pa po telefonu sprašujejo...kateri si bil ?
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Željko!

Moje čestitke za izjemen jubilej! In še veliko maratonov nad 100!

Lep pozdrav! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA