Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No tako,počasi se bus polni,je še dovolj prostora(za enkrat)
Da ponovim,svoje podatke mi pošilhjajte po ZS-ju(to šteje)
ni potrebe,da so vaši podatki na Forumu,denar nakažite nani
in ko bo denar nakazan se boste pojavili na
(z vašim TF-imenom
,če ga nimate pa z imenom in prvo črko priimka)spisku.
Skupinsko prijavo zbiram samo za tiste,ki gremo z busom,dve leti nazaj sem
skupinsko prijavljal vse,potem pa jih v Palmanovo(se mi zdi)17 ni prišlo,
razen dveh,treh tega niso sporočili in z enakega razloga se tudi denar za bus zbira v naprej.
Upam.da me razumete,hvala.
Živjo!

Jaz grem tudi z Vami z busom v Palmanovo. Grem prvi teči 21km. Grem za zabavo. Sicer v nedeljo tečem 10km na Ljubljanskem maratonu. Všeč mi je tek,morski zrak in tudi tako uspešna nizka organizacija.

Kje pa plačam štartnino in avtobus prevoz,lahko na mestu tek v Palmonovi in avtobus na avtobusu.

Lp.
Džana
Džana napisal/-a:Kje pa plačam štartnino in avtobus prevoz,lahko na mestu tek v Palmonovi in avtobus na avtobusu.

Vse informavije imaš na 1. strani te teme ;)
Živjo Bojan!

zanima me,ako grem lahko z Vami v Palmonovo,ako 10.novembra nakažem na račun Nani? Včeraj je dober šlo,po krokanju prejšnega dne 57.50bruto čas. Celo pot me je žgal v želodcu.
Hvala za odgovor
Vesna
Eno vprašanje - ali je za Palmanovo dovolj podpisana izjava, da si "fit" ali pa potrebujem tudi zdravniško potrdilo? Po Firencah in Berlinu, Logarski in Ljubljani mi je postalo dolgčas, pa grem zaključit sezono v Palmanovo. In seveda na "rdeče noske"...
V kolikor plačujete položnice na pošti, poskusite zagotoviti vsaj pravilen namen nakazila, da se bo vedelo, za kaj pravzaprav gre. Meni podatek "pl. got." nič ne pove.
Pozdravljeni!
Znima me z možem bi šla oba na maraton v Palmanovo pa naju zanima nisva člana tekaškega foruma ali lahko štartnino plačava v Palmanovi oziroma kje se lahko prijaviva šla bi tudi z avtobusom če je seveda možno in do kdaj je prijava še možna sva nova še nisva tekla v Palmanovi pa naju zelo zanima.
lpValerija
Aktivna, na prvi strani te teme imaš navodila za prijavo. Dokler avtobus ni poln se lahko vsak prijavi. Se mi zdi, da si član foruma, ko se na forum logiraš. Torej :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA