Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

MKC napisal/-a:tek v breg? 20m višinske naj bi bilo na krog.

"Štart in cilj ležita na 298 metrih nadmorske višine, v enem polmaratonskem krogu pa naredijo tekači približno 20 metrov višinske razlike. Maratonce, ki tečejo dva dolga kroga, čaka torej približno 40 metrov vzpona in 40 metrov spusta, ki pa jih zaradi dolge proge skoraj ne občutijo." - http://www.siol.net/sportal/atletika/20 ... atona.aspx

Ta k je pisal članek pa že dolgo ni imel matematike... :lol:
še eno moje osebno mnenje o letošnji progi:
ravnine so predolge, ni jim konca :? . vsaj za tiste, ki gledajo, da bo čim prej ovinek in si belijo glavo s tem kako dolga je tale ravnina, kdaj jo bo že konec. med omenjene lahko včasih prištejem tudi sebe. pri super vzdušju na LM pa človek na take stvari kar pozabi. za drugi krog si bo pa potrebno omisliti nekega motivatorja, še bolje motivatorko.
ciljna ravnina je pa sploh "ta velik strup". bomo pa pač 4 kilometre pospeševali :!:
lani so mi bili najtežji tisti ovinki pred celjem. letos bo pa ravnina toliko težja :|
Meni se pa zdi,da je trasa super za postavljanje rekorda.Smešno je govoriti o klancih pri 20m višinske razlike na 21km-ih.Tudi ravnine se mi zdijo bolj primerne,kot ovinki za dosego dobrega rezultata,saj te ovinki samo vržejo iz ritma.Prepričan sem,da bomo mnogi postavili na tej progi PB!Le,da veter ne bo preveč nagajal.
LP
Maraton je vedno težek. Vsakdo si pač poišče svoje probleme, brez katerih ne more na pot. Nekateri si najdejo višince, drugi ovinke, eni ravnine, pa okrepčevalnice ali vsebino vrečke ... slabo vreme, premrzlo ali prevroče, vlaga in veter pa ... cestne zapore in promet, prevelik agužva v prvem krogu in premala v drugem ... slabo navijanje občinstva ... uf ...

Vse je v glavi :D

Vsakdo si pač poišče svoje probleme. Tudi brez teh je maraton težek, vendar manj :D
Letos pa ni nič govora o navijaški skupini TF. :TF) :laola
Vsako leto so nas pričakali malo naprej od ZOO vrta in nam dali v zadnjem km veliko energije. :D Letos za navijanje se je javil samo Uroš Sobočan, :clap: pa še ta bo ob glas, preden bom jaz v cilju. :(
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 20 Okt 2009, 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
dragons napisal/-a:V informacijo!

Vse tekmovalce obveščamo, da bo potekala izdaja štartnih številk in ostalega materiala v prijavnem šotoru na Pogačarjevem trgu:
v četrtek, 22. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v petek, 23. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v soboto, 24. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v nedeljo, 25. oktobra 2009: od 6.30 - 9.30 ure.

;) Znova vlečem iz kopice...
No, saj je glih prišel SMS, da se ja ne bi pozabili kje oglasiti. Letos pa še šotora ni pred mojo službo, je pa za drugim ovinkom. :wink:
ROSI64 napisal/-a:Letos pa ni nič govora o navijaški skupini TF. :TF) :laola
Vsako leto so nas pričakali malo naprej od ZOO vrta in nam dali v zadnjem km veliko energije. :D Letos za navijanje se je javil samo Uroš Sobočan, :clap: pa še ta bo ob glas, preden bom jaz v cilju. :(

No, lahko rečeš, da sem navijaška skupina :-- , saj me je skoraj za dve skupaj :laola , navijala bom tam nekje na Dunajski, ob glas pa ni panike, da se spravim, raglja ne neha "ragljati". Še kakšen meter lahko skupaj tečemo (več itak ne zdržim :lol: ).
Dajmo, dajmo, dajmo, bravoo, bravooo, bravooo, super, super, super.... :laola :clap:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA