Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mojčica
Pozdravljeni tekačice in tekači! Sem študentka Fakultete za turistične študije - Turistice in kot absolventka pripravljam diplomsko nalogo za katero bi potrebovala tudi vašo pomoč. V linku spodaj je povezava do moje spletne ankete, ki je popolnoma anonimna in hitro rešljiva. :) Navezuje se na področje moje naloge, to je možnosti organizacije Šaleškega maratona. Vsem, ki si boste vzeli čas in mojo anketo rešili, se vnaprej iskreno zahvaljujem!
Lep pozdrav,
M.

še link:
http://www.zoomerang.com/Survey/survey- ... 29SHEPFPS6
Uporabniški avatar
 ero
Mojčica, hvala za pobudo - anketa izpolnjena!

Prosim te, da nas obvestiš o rezultatih in tvoji analizi, ko bo tako daleč. Če ni skrivnost, lahko poveš tudi kaj več o svojih idejah, kako se nameravaš lotiti Šaleškega maratona. Kot urednik Tekaškega foruma in kot tekač take pobude vsekakor podpiram in nudim (skupinsko) pomoč :)
 mojčica
Seveda bom z veseljem poročala! Drugače pa nameravam v diplomski nalogi predstavit možnost izvedbe Šaleškega maratona na območju jezer v Šalešeki dolini. Pri Adventure Race so se prijazno odzvali moji prošnji in mi bodo pomagali z izdelavo trase. Ker sama nisem še nikdar tekla na maratonu (majhnem ali velikem), mi bodo tudi odgovori na anketni vprašalnik v veliko pomoč pri izdelavi trase, saj je možnosti za pripravo poti v občini Velenje veliko. Vsekakor bi del proge potekal ob jezeru/ih, morda bi se del speljal tudi skozi mesto. Na tem mestu zaenkrat sama zelo težko podajam odgovore, zato sem se tudi obrnila na strokovnjake. :) Vsekakor upam, da mi bo uspelo nalogo/projekt končati čim prej. Tudi upam, da bo morda občina ali lokalno TIC "zagrabil" idejo in jo realiziral. Menim, da je v občini Velenje območje jezer res velik potencial za tovrstne prireditve in da bi jih (v kolikor bi se "prijele") definitivno morali izvajati redno, vsako leto, če ne že kar večkrat letno. :) Iskreno se zahvaljujem adminsitratorju in vsem članom foruma za izkazano pomoč!
Pa veliko kilometrov in lahke noge vam želim!
M
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Podpiram to idejo. Upam, da ti kaj uspe realizirati kajti tudi sama sem že dala pobudo, da v Velenju manjka ena takšna prireditev (ni nujno, da je maraton lahko tudi polmaraton) kajti mesto Velenje letos praznuje rojstni dan (50-to obletnico) in bi bilo lepo darilo (rekreativnim) tekačem, vendar sem naletela na gluha ušesa. :roll: Zato toliko bolj podpiram tvojo idejo za diplomsko nalogo.

Če pa boš kaj potrebovala mi sporoči. Z veseljem ti pomagam. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi jaz podpiram to idejo, ki je kar zanimiva.
Že dolgo čakamo na maratone kje v bližini.
Anketo sem prebral in z užitkom izpolnil.
Za uresničitev tvoje ideje, ti želim veliko uspeha in sreče.
Na forumu je kar nekaj dobrih maratoncev, ki ti
bodo z veseljem pomagali z nasveti .
 mojčica
najlepša hvala vsem za vzpodbudne besede in ponujeno pomoč! :) upam, da mi uspe diplomo čim prej napisat in morda tudi realizirat končni projekt! :) pol bomo pa skupej tekli :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA