Moderator: lenči

mausi
[quote="metkamarjetka"]jupi, res sem zmagovalka :juhuhu:

ravno sem z razgovora.... služba je moja!!!

quote]

:laola :laola :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 solatka
metkamarjetak...super za službo :clap:

Jaz bom pa jutri pretekla 10 000 metrov (upam vsaj)s štartno številko 10 000 :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:metkamarjetak...super za službo :clap:
Jaz bom pa jutri pretekla 10 000 metrov (upam vsaj)s štartno številko 10 000 :lol: :lol: :lol:

Hja, pa ne boš, ker je proga krajša :lol: :clap: :clap: :clap: Maš pa supersko številko :laola
 Bacek
Metkamarjetka, čestitke za službo. :laola

Sicer bom pa jutri navijala za vas, od doma, s kavča. :twisted: :lol:
Naj vam bodo noge čim lažje in uspešen lauf vsem! :clap:
 luzr
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:Jaz bom pa jutri pretekla 10 000 metrov (upam vsaj)s štartno številko 10 000 :lol: :lol: :lol:

Hja, pa ne boš, ker je proga krajša :lol: :clap: :clap: :clap: Maš pa supersko številko :laola

Hja, malo levo, malo desno, malo iztekca pa bo 10kilo...
Uporabniški avatar
 solatka
luzr napisal/-a:
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:Jaz bom pa jutri pretekla 10 000 metrov (upam vsaj)s štartno številko 10 000 :lol: :lol: :lol:

Hja, malo levo, malo desno, malo iztekca pa bo 10kilo...

Tam do četrtega kilometra sem mogoče še sanjala o "malo levo malo desno", naprej, je bila pa samo bitka za kisik. Matr, a so morali naredit tk majhne molekule, a? :roll:
še sreča za super družbo (ki sem jo - čist bajdemim - ves čas podila naj tečejo naprej, ampak so bili solidarni in so me spremljali vse do cilja). :clap: :laola

Iztek sem pa opravila kar s šprintanjem do WC-ja. Malo sumim, da so mi podtaknili odvajalni čaj. :lol:
 mausi
no tudi meni je uspelo priti v cilj, čas je nepomemben :oops: :oops: nekdo pa le mora poskrbeti da si Polžja sekcija zasluži imeti naziv po tej počasni živalici... :D :--

Lenči tvojo ragljo sem slišala še v dnu klanca :clap: na "sprehodku" sem se obilno posvečala navijačem ob progi, veliko večino sem oblajala, sploh otrokom, poskušala uštopat policaja na motorju, glasno skomentirala in spravila v smeh ljudi ki so stali malenkot pred merjenjem vmesnega časa - tista tabla da je treba upočasniti se mi je zdela za crkt smešna - skratka sem se zabavala, o času bom pa razmišljala drugo leto :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki :laola čudoviti ste bili :clap: :clap: :clap: , ampak v tej množici je res loterija koga najti :wink:

No, jaz se počasi vračam nazaj :-- , v soboto in danes odtekla po 6 km in je šlo :clap: še nisem pozabila :-- . Danes sem tekla v Laškem tudi po temni sprehajalni poti (luči žal ne gorijo :? ), v parku pa so me mulci prijazno pozdravili in seveda sem jim zaželela tudi jaz dober večer :wink: . Srečala celo dva tekača :clap: . Sedaj vem, da bi 10ko včeraj spravila skupaj, no pa očitno je navijanje tudi cenjeno delo , da ne govorim, da se človek pošteno utrudi, če 5 ur navija :laola

Uživajte še naprej, saj veste, polžki smo zakon :laola :laola
 marko85
inima napisal/-a:
marko85 napisal/-a:Lep pozdrav po dolgem času. Po enem letu se spet spravljam tečt. Mi je kr konkretno zagodlo vnetje pokostnice. Skupaj pol leta je trajalo, da me več ni nič bolelo, potem pa si spomladi še grem grdo zvit gleženj. Sem pa čez poletje naredil 1500 km na kolesu, zdaj pa bom začel spet tečt. Je kak Mariborčan tu, da bi mi svetoval dobre neasfaltne tekaške poti po Mariboru? Sam navijam za mestni park pa kalvarijo.

Pozdravljen,

Idealen za tek je tudi Betnavski gozd. Velik krog meri 1,95 km, mali okoli 1,5 km. Srečaš kar nekaj tekačev, proga pa je fajn mehka.

lp

Na koncu sem se odločil, da bom tekel ob Dravi. Fajn proga. Večinoma popolnoma ravna pa še podlaga mi popolnoma ustreza.
Uporabniški avatar
 lenči
No, počasi spet prihajam v tekaško formo :oops: , se pravi, tekam :lol: . Sladih 6 se bliža, malo me je pa pričelo skrbeti, kako bo.
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA