Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo Maratonke in Maratonci! :clap: Super ste :laola

Boste povedal, napisal svoje vtise s tekme :D

Matjaž
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo, vsem čestitke.
Kaj tini pa ni odstopil :wink: se je celo kar potrudil :clap:
Uporabniški avatar
 tae
Čeprav "neuradno":

Stanko Zupan: 2.52.54 :arrow: Ne poznam, vseeno :clap:
Mitjas: 2.58.11 :arrow: dobro ti gre proti koncu sezone, je rekord ali tamo negdje ?
Štefan: 3.04.36 :arrow: še vedno super čas, a mislim, da je šlo nekaj narobe
Tini: 3.24.30 :arrow: tini, vesel sem zate, da se vračaš.

Ej fantje, ste zavili v coffee shop pred maratonom ali po njem ? :D

Saj se hecam, carji ste. :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 štefan64
tae napisal/-a:Čeprav "neuradno":

Stanko Zupan: 2.52.54 :arrow: Ne poznam, vseeno :clap:
Mitjas: 2.58.11 :arrow: dobro ti gre proti koncu sezone, je rekord ali tamo negdje ?
Štefan: 3.04.36 :arrow: še vedno super čas, a mislim, da je šlo nekaj narobe
Tini: 3.24.30 :arrow: tini, vesel sem zate, da se vračaš.

Ej fantje, ste zavili v coffee shop pred maratonom ali po njem ? :D

Saj se hecam, carji ste. :clap: :clap:

Mitjas je od hudiča :clap: . (če se samo zmislim, da bi lahko živel malo bolj športno - gde bi mu bio kraj :?: :twisted:

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 mitjas
Hvala vsem za čestitke :clap:

Tae ni bilo rekordno, lanskih 2:57:00 je šlo po zlu v zadnjih 7ih kilometrih... poročilo o samem maratonu spišem jutri, več vtisov o Amsterdamu pa na viteškem forumu - se mi ne ljubi vse še 1x pisat :oops:
Kaj je to coffee shop :?: :--
Uporabniški avatar
 tae
Ej Mitja, zdaj si me pa malo razočaral :( . Prebral vsa poročila na vaših straneh iz tega maratona, si bil ti tam le na izletu ali si kaj tekel. Teka praktično ne omenjaš. Saj veš, mene zanimajo številke, občutja med samim tekom, plani, realizacija, krize, veselje, kaj si videl, kaj je bilo zanimivega, kaj nenavadnega, skratka... (you know). Verjamem, da se boš posebej za forum potrudil in napisal še kaj več o samem teku. V slabih 3-eh urah verjetno je kaj za omeniti.
 spela*
tae napisal/-a:Prebral vsa poročila na vaših straneh iz tega maratona, si bil ti tam le na izletu ali si kaj tekel.

Ampak res: kavica, klobase, večerja v kitajski restavraciji, pivo ...
Aja, vmes en maratonček v slabih treh urah. :rol:

Mi je pa Renatino poročilo ZELO všeč. :D
 anab
Mi je pa Renatino poročilo ZELO všeč. :D[/quote]

Špela, se podpišem pod to :clap:
Uporabniški avatar
 mitjas
Tae saj sem napisal da poročilo o maratonu spišem danes... tko kot ga ti želiš - s številkami, z občutki, s težavami, z ... :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
mitjas napisal/-a:Tae saj sem napisal da poročilo o maratonu spišem danes... tko kot ga ti želiš - s številkami, z občutki, s težavami, z ... :wink:

S samimi maratoni se ukvarjaš :D
najprej pretečeš maraton Amsterdam, sedaj se moraš pa še ukvarjat z maratonskim pisanjem poročila o maratonu Amsterdam. :lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
ROSI64 napisal/-a:
mitjas napisal/-a:Tae saj sem napisal da poročilo o maratonu spišem danes... tko kot ga ti želiš - s številkami, z občutki, s težavami, z ... :wink:

S samimi maratoni se ukvarjaš :D
najprej pretečeš maraton Amsterdam, sedaj se moraš pa še ukvarjat z maratonskim pisanjem poročila o maratonu Amsterdam. :lol:

Ne boš verjel Rosi, res bo maratonsko poročilo... :arrow: bližnjica :wink:
 ton
Hudo, Mitja! In zdaj naj čakamo še na poročilo z druge polovičke? Je cepka zdržala? Še kak gel na asfaltu?
Uporabniški avatar
 zigzag
... več o tem pa po oglasih :lol: :lol: :lol: Dobro nas držiš v napetosti in pričakovanju...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA