Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Željko je že dosegel prvo zmago!!!!! :clap:
Zdilal si je cifro 100, ki bo samo njegova in od nobenega drugega!!!!!
Seveda pravi, da bo imel tudi majičko za vse neuke, zakaj ima to cifro. :mrgreen:
Skratka Željko, upam ,da te vidim v tisti gužvi in ti čestitiam za ta dosežek.
Po prijavah sodeč bo pa letos a maratonu letelo na polno, ker ne pomnim, da bi bilo toliko afričanov kdja v lj, pa še dvoboj kenija - etiopija bo... bo pestro za pogledat finiš... :)
Mene pa zanima, če je velika gneča pri prevzemanju številk v nedeljo? Lani sem namreč imela možnost dvigniti prej, letos pa ne morem :(
Gneča je že zdajle, ene 20 minut sem čakal. Torej v nedeljo res pridi kmalu, da ne bo panike, vsaj ene 2 uri pred tekmo.
Pozitivno: nobenih papirjev nisem imel s sabo, samo priimek sem povedal. Tudi majica je videti prav v redu
Negativno: porkaduš, v vrečko mi niso dali buffota, samo okvir! Se bom že v soboto zgrebel, ko delam na tekih, ostali pa le DOBRO POGLEJTE, če so vse generalije (cifra, čip, majica, nogavice, buff) v vreči.
Pa še to, letos je trasa drugačna, zato so tudi zapore in obvozi avtobusov drugačni (nasvet za tiste, ki ste ekološki in pustite avto na robu mesta in se peljete naprej z avtobusom).
lonely napisal/-a:
zigzag napisal/-a:Ehm, ne drži. Lani je bilo na štartu 13.410 tekačev in tekačic vključno z vsemi šolskimi teki. Letos jih je prijavljenih 13.268 in to brez šolskih tekov. Torej, rekord bo definitivno presežen :wink:

Rekord bo presežen... ker bo vseh udeležencev 17.523 (lani 13.410).
Pod pogojem da se enako število šolarčkov,"cicibanov" in pdb. udeleži tudi letos.

Rekord bo padel letos, oziroma je že po prijavljenih. :D

Samo ob 10:30 starta 7415 tekačev. :D

Zato bi bilo dobro, da vsi tisti ki vam ni pomemben bruto čas (in teh je večina na forumu), da se pomaknete čim bolj zadaj in prepustite mesta nam, ki nam bruto čas nekaj pomeni in uradno tudi priznan.

HVALA. :clap:
ROSI64 napisal/-a:Rekord bo presežen... ker bo vseh udeležencev 17.523 (lani 13.410).
Pod pogojem da se enako število šolarčkov,"cicibanov" in pdb. udeleži tudi letos.

Rekord bo padel letos, oziroma je že po prijavljenih. :D

Samo ob 10:30 starta 7415 tekačev.

Ni kaj- res impresivno (spet). Vsekakor (spet) tekaški dogodek leta!

Uspešen nastop vsem in srečno! Zvone
Mene tudi zanima kako je s tekom brez štartne številke? A samo rezultata nimaš ali so še kakšne težave, ker se zaradi poškodbe noge nisem prijavil in plačal, sedaj pa je toliko bolje da vseeno tekel pa čeprav brez rezultata.

Hvala za odgovore.
Piše, da bodo take izločili... kaj se bo pa zares zgodilo pa ne vem - ni mi čisto jasno, kako bi lahko to naredili v tisti gužvi.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA